Mi júl.3 án érkezünk Sartira nem foglaltunk előre appartman. Ott szeretnénk keresni, fogunk találni?
Igazából mi is azt terveztük a menyasszonyommal, hogy autóval lemegyünk vmikor és ott keresünk szállást.Én biztosra veszem nem okozna problémát.De ez a ti döntésetek, bevállalósak vagytok-e?
Jó nyaralást!
Báró | #137707 | 2010-06-06 08:51:12 | Válasz a #137698. hsz-ra
szerintem lehet találni szállást mi Vasnán voltunk egy privát háznál Magyar tulajjal ö nem hirdet nálunk max csak kint Görögbe.neki is volt vagy 4-5 szoba kiadó rajtunk kívül mi 4 szobát foglaltunk.Napközben is jöttek emberkék kérdezősködni van e üres szoba és volt,még a szomszédnak is.főleg most azért tavaly óta kevesebben mennek nyaralni szerintem.
2008-ban mi is kocsival mentünk és ott foglaltunk szállást.Rengeteg lehetőség van!Lehet válogatni és ALKUDNI is!pl simán lealkudtam,hogy a légkondiért ne kelljen pluszban fizetni.Hiába mondták,hogy főszezonban tele van mind.Rengeteg magán apartman van aki nem hirdeti magát Magyarországon.Vagy egyáltalán.
Kegi!
Tavaly július végén voltunk Sartin, és elég sok szúnyog volt. Vittünk itthonról konnektorba dugható riasztót, de úgy tűnt, hogy teljesen immunisak. Aztán már itthon mondták, hogy kint kellett volna lapkát venni a szerkezetbe, mert az való az ottani szúnyogok ellen...
Sjani!
Abban az időszakban sok üres apartman volt Sartin. Legalábbis a házak kapuin rengeteg hirdetést láttam, és szórólapot az üzletekben. Mi közvetlenül a parton laktunk, a Jordanben, ott is voltak még üres szobák. A szomszédba is abban az időben költöztek be magyarok, akik nem foglaltak előre, és ők is azt mesélték, hogy lehet alkudni. Úgy emlékszem, hogy a 4 fős apartmant 40 euró/fő/éj-ért vették ki.
Sünnel és medúzával tavaly egyáltalán nem találkoztunk. A korábbi években - 2006-ban és 2007-ben - Parálián volt mindkettőből bőven. Leginkább olyankor, amikor a tenger jobban hullámzott, hozta ki őket a partra. A gyerek bele is lépett egy sünbe, amivel orvoshoz kerültünk. Egy fél délután alatt szedegették ki a talpából a tüskéket, tetanuszt azért nem kapott, mert előzőleg néhány hete itthon már kapott egy baleset miatt.
Medúzát mindegyikünkhöz sodortak a hullámok, égett viszketett a helye egy darabig, ahol hozzánk ért, de nem volt olyan vészes. Én úgy tapasztaltam, aki a szúnyogcsípést nehezebben viseli, az a medúzacsípést is. Engem egyik sem zavar igazán.
Bocs! Ott is a 4 főre volt 40 euró egy éjszakára főszezonban. El tudom képzelni, hogy július elején találsz 30 euróért is. Kíváncsian várom majd a beszámolódat. A Beachen vagy a faluban terveztek megszállni?