Egyébként lila gõzöm nincs, hogy mi az a zöld szám, talán tudják, hogy a zöld a színem? Pöpi errõl is tud, majd ha feljön, szerintem elmondja! Nekem T-mobilom és Vodafonosom is van, nem tudom, hogy melyiket érdemesbb elvinni, mert telefonálni minden nap kell, hogy tudják, hogy mi újság van velünk. Bár csak ott tartanánk már! bryam
ÁÁÁÁ mostmár értem:-)Tavaly ezért kellett megfuttatnom a családomat. Hát ezt most muszály elmondanom...
Olvastam itt tavaly tavasszal, hogy szombaton és szerdán van piacnap . Le is volt írva, hogy általában szombaton piacozott eddig mindenki , de nekünk csak a szerdai volt jó idõpont. El is indultunk a Katherinibe induló busszal, piros jegyekkel a fórumból kiolvasottak szerint. Én mint jól tájékozott anya mondtam, hogy üljenek nyugodtan a buszon majd Én szólok mikor kell leszállni. Kisebb lányommal a sofõrnél maradtunk, de gondoltam nem égetem magam ( nyelvtudás híjján )mutogatni, hogy hova is akarunk menni, hisz Én mindent tudok a fórumról .Követtem a tuti utasításokat. Jeleztem is családom hátsó ajtónál szorongó tagjainak ,hogy a következõnél le kell szállni. Közben egy ellenõr megnézte és megfelelõnek találta, eltépte piros jegyeinket. Leszállásnál azért rákérdeztem a sofõrre hatalmas nyelvtudásommal, hogy "Bazár " ?
Erre õ bõszen tiltakozott, hogy ne szálljunk le majd Õ szóll, hogy mikor kell.. Hát Mi nem is, de a hátsó ajtós családtagok már lenn voltak és csukódott az ajtó a busz elindult. Na gondoltam itt vége .... a családom fele odaveszett Katherini forgatagában. . Nagy kalimpálásba és mutogatásba kezdtem a sofõrnek, hogy álljon meg, vegyük vissza õket!
Kb. 30 métert való futtatásuk után, riadtságom láttán felvette õket az elsõ ajtón. . Na ez nagy megkönyebbülés volt, és a háláskodást követõen jött a hab a tortán... Az ellenõr ,aki hátul már lekezelte az elõbb jegyeiket , visszaért a busz elejére és mikor újra elindultunk kérte ellenõrzésre. ...Hoppá... természetesen csak a már általa egyszer lekezelt jegyeket tudták felmutatni az újonnan felszáll utasok és akkor megint jött a magyarázkodás, szerencsére valahogy megértette bár nem találta viccesnek , de így legalább nem büntette meg Õket. Aztán az említett megállótól kb. 4 megállónyira ránkkiáltott a sofõr , hogy most szálljunk le...és máris a szerelmesek parkja mellett lévõ piacnál voltunk. Tehát fontos tanulság amit Pöpi írt:
SZOMBATON ÉS SZERDÁN NEM UGYANAZON A HELYEN VAN KATHERINIBEN A PIAC!
A férjem azóta is emlegette, hogy meg akartam tõlük szabadulni Katheriniben.
Ezt fogjátok látni a buszablakból, elsõ képek a tengerpartról. Következmény azonnali: szem bekönnyez, ajak beremeg, végtagok rázkódnak. Érzés: kell egy nyelet Jäger. Csak úgy tudom feldolgozni
Hát nagyon szépen köszönöm! Jót derültem a sapidon, de inkább törökös, mint görögös! Már Téged is felismernélek, ha találkoznánk! Valóban közel leszünk a Cocushoz, el fogom vinni oda a 13 éves kisfiam is, ez lesz élete elsõ discoja! Köszi Attila!
Pöpi meg nem tud feljönni valamiért, pedig rögtön tudna valamit mondani a telkártyáról! Köszi, köszi, köszi!!! bryam
Gyönyörû képeket teszel fel, jöhetne még, ha van kedved hozzá! Jó lenne, ha már közelítenénk a busszal, bár akkor meg úgy el fognak futni a napok, hogy észre sem vesszük! bryam
Szia Kobobe! Jót derültem a sztoridon! Valszeg mi is át fogunk ugrani, szép lehet a Szerelmesek parkja, azért a piacot is megnéznénk. Délelõtt, vagy délután mentetek át? Piac témában még le vagyok maradva! Köszi: bryam
Na igen. Kobobe sztorija. Nem lettem volna a helyükbe. Ennyi véletlen egyszerre szerintem nincs. Ha meg nincs akkor.... Figy nem lehet tényleg meg akartál szabadulni a családtól? ( csak vicc )