Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 44 45 46   >
Üzenet
  Vaesz | #117309 Üzenet | 2009-09-14 14:19:51 |
Sziasztok!
Igen, azért jól sikerült a nyaralás. Nekünk is az volt a szerencsénk, hogy kocsival mentünk, és tudtunk kirándulni, Edessza, Petralona, Pella, Kasszandra...szóval azért nem nagyon unatkoztunk.
MI is, amint kisütött a nap, irány a part:) A vihar után meg legalább tudtak a srácok kagylót gyűjteni, kihozta a víz icon_biggrin.gif
Meg legalább jókat ettünk a helyi tavernákban!!! Visztont jó pitagyrosz nincs Toroniban!!!!
  Vaesz | #117311 Üzenet | 2009-09-14 14:35:59 |
Ja, és egy jó tanács, azoknak, akik Toroniból átruccannának Sartiba, a lenti utat használjátok, ami érinti Porto Koufót, ne azt, amelyiken küld a GPS! Az ugyanis "kecskeút" ! Mi sikeresen benéztük. Még szerencse, hogy éjjel volt, és nem láttuk, hogy merre megyünk, mert lehet, hogy szívrohamot kaptunk volna. Alex, az idegenvezetőnk is a szívéhez kapott, mikor mondtuk neki, hogy merre mentünk. És felkiáltott: " DE hát az KECSKEÚT!" Persze 300 m után már mi is rájöttünk, de nem tudtunk vissazfordulni, mert annyira keskeny volt az út. És nem is nagyon mertünk mocorogni, mert túl nagy volt a mellettünk lévő szakadék!
  Anyuci68 | #117393 Üzenet | 2009-09-15 11:22:18 | Válasz a #117309. hsz-ra Előzmény #117309
Hát Vaesz, én ezzel a pitagyros mondatoddal vitatkoznék, bár persze izlések és pofonok... Szerintem meg ritka jó a kis utcában a gyros. Sokaknak persze zavaró lehet a mustár benne, viszont a mustáruk is nagyon finom, csak a fiú kissé spórol vele, neki hiába mondtuk, hogy "poli mustarda parakalo". A kiscsaj viszont nem sajnálta tőlünk. Bár mi nem próbáltuk, de biztos adják tzatzikival is. Sok görög is ott költi el a vacsiját, azért ez sem lehet véletlen. Dehát erre mondtam, hogy ez teljesen ízlés dolga. De azért a gyros miatt nem érdemes kihagyni ezt a helyet.
  Vaesz | #117416 Üzenet | 2009-09-15 17:24:48 |
Anyuci68! Ki nem hagytam volna a gyros miatt ezt a helyet! Mert csodálatos. És a Badisban meg olyan finomat ettünk, hogy mind a 10 ujjunkat "megnyaltuk" utána. Csak nem gyros volt. Ja, és a mustárról annyit, hogy én itthon nem eszem meg a mustárt, semmilyen apró mennyiségben. De a kinti, az valami mennyei.....Egyszerűen én csak azt mondom, hogy nekünk kicsi volt (nekem pont elég), de hát én két bélpoklos icon_biggrin.gif sráccal mentem. És mivel kocsival mentünk, máshol is megkóstoltuk, és sajna nekünk mindegyik ütötte a Toroniban lévőt. Persze ha nem lettünk volna így elkényeztetve, hogy kocsi volt a fenekünk alatt, akkor tuti, hogy nem mondtam volna... icon_smile.gif Tudod, magyar ember, nem görög ember:)
Egyébként tényleg nagyon csendes hely, mint ahogy azt írtátok. Itt tényleg lehetett pihenni, hiszen este nyugodtan elmehettél sétálni, nem tapostak halálra a sétányon. Ha kifeküdtél a partra, akkor nem "heringeffektus" volt, hanem tényleg volt helyed bőven. És szerencsére (vagyis az én véleményem szerint szerencsére) nem volt sok magyar, hanem pont amennyi kellett. Kiemelném a Vangelis alatt lévő étteremnek a zenés estjét, hihetetlenül jó volt:) Annak a pasasnak eszméletlen jó hangja volt, amikor énekelte, hogy Sagapo, szinte az ember szívéig hatolt. Szóval nagyszerű egy nyaralást volt:)
  Gudli | #117418 Üzenet | 2009-09-15 18:26:53 |
Vaesz, örülök, hogy jól éreztétek magatokat Toroniban! Már többfele jártam Görögországban, de Toroni nekem még mindig a lista élén áll. Olyan gyönyörü tiszta vizet eddig még nem igen találtam, mint ott. Augusztus végén Olympic Beach-en voltunk. Hát ott a "hivatalos" strandon, tényleg mint a heringek. Alig találtunk helyet, ahová a két törölközőt egymás mellé le tudtuk vola teriteni. Aztán meg ha valaki eltalpalt melletted, beteritett homokkal. A viz csomókban hozta a zöld növényzetet, na meg a rengeteg szemetet. Óriási kék medúzák voltak. Derékig érő vizben sem láttad meg a lábad újját, nem úgy, mint Toroniban, hogy mellkasig ért a viz, és még a tenger alján lévő kavicsokat megszámolhattad. Este meg az a népáradat a sétálóutcán! Valami elképesztő! Minduntalan beléd ütöztek. Szerintem a Vangelis is teljesen jó szálláshely. Mi biztos, hogy még vissza fogunk jönni ide!
  Asuto | #118109 Üzenet | 2009-09-25 13:58:23 |
Jövő évre kinéztem Toronin a Basil apartmant, olyan szépek a feltett képek az Aeolusnál. Minden van benne ami kell, étterem, mini-market, közel a tengerpart, szép kertje van. De nem találtam arról adatot, hogy a közelében van-e valami, szállók, éttermek, marketek stb... Egyáltalán Toroninak van központja? Miután nem vezetek, ezért azt is szeretném tudni, hogy busszal el tudunk-e jutni más közeli helyekre, van-e a közelben buszmegálló.
  Ericsike69 | #118111 Üzenet | 2009-09-25 14:08:20 | Válasz a #118109. hsz-ra Előzmény #118109
Szia Asuto! Toroni egy kis falu nem igazán van központja. De nekünk nagyon tetszett 2006-ban nyaraltunk ott. De idén is ellátogadtunk Toroniba. Van buszjárat érdemes ellátogatni Neos Marmarasra , Sartira. Idén Sartin nyaraltunk 500km robogóztunk a félszigeten gyönyörű öblök vannak nagyon szép a tenger. Jó választás Toroni. Szia Erika
  Asuto | #118133 Üzenet | 2009-09-25 19:04:55 |
Köszi Erika a választ, még azért gondolkodunk Sartin is, csak ott nem találtam ilyen szép szállást, ráadásul azt olvastam, hogy sok a szuterén és azt végképp nem szeretném. Nektek hol volt a szállásotok és melyik irodával mentetek? Minden rendben volt? Üdv: Ági
  Ericsike69 | #118140 Üzenet | 2009-09-25 19:40:07 | Válasz a #118133. hsz-ra Előzmény #118133
A Walter travellal voltunk nagyon jó iroda 100% teljesítettek mindent.A Michalis apartmanba voltunk nagyon klassz tengerrenéző szobával, 11éjszakát voltunk 44500/fő. A neten megtudod nézni. Csak ajánlani tudom őket a sofőrök is nagyon aranyossak voltak. Ők Sartira és Pargára utaztatnak. De hát Pargához már volt szerencsétek. Add át üdvözletem Györgyiéknek! Szia Erika
  Asuto | #118143 Üzenet | 2009-09-25 20:08:17 |
Róluk még nem is hallottam, de meg fogom nézni. Jó hétvégét, üdv: Ági
  Vaesz | #118248 Üzenet | 2009-09-27 17:41:54 | Válasz a #118109. hsz-ra Előzmény #118109
Asuto!

A Basil tényleg szép kívülről, belülről sajnos nem láttam. Igazából ha Sarti és Toroni között vacillálsz azt érdemes fontolóra venned, hogy a nyüzsit vagy a nyugalmat kedveled jobban. Sarti mindenképp nyüzsisebb hely, tele szórakozóhelyekkel, bárokkal ja és persze magyarokkal. Valamit, valamiért. Mi idén utószezonban voltunk. Toroni nagyon-nagyon csendes volt, de a tengerpartja, nos, az verhetetlen. Annyira tiszta, hogy több méter mélyre lelátsz. Egy utcácskából áll szinte az egész falu, de nagy örömömre leginkább nem magyarokkal volt tele, hanem sok-sok göröggel. De tényleg csendes, ebben ellentéte Sartinak, ami egy igazi pörgős kis falu:) Hátránya számomra az, hogy 10 emberből 8 magyar. Viszont Sartiba mentünk megvenni az ajándékokat, mert sokkal olcsóbb. Van bőven pro és kontra.
  Asuto | #118258 Üzenet | 2009-09-27 18:47:33 | Válasz a #118248. hsz-ra Előzmény #118248
Szia, köszi az infót. Hát nehéz a döntés (bár még van 10 hónapom rá!), mert valójában a pörgős üdülőhely csendes részében képzelem el az igazi nyaralást. Ezért hajlok inkább Sarti központi részének a mellékutcai apartmanjaihoz, csak közben a Basilban megvan minden jó, amit a szállásról képzel a nyaraló. De még majd meglátjuk, mert közben megláttuk az Aeolus prospektusában Skopelos szigetet és megnéztem pár képet róla, meg elolvastam a fórumban írtakat. Hát engem megnyert magának, de a család még gondolkodik. üdv
  Asuto | #118260 Üzenet | 2009-09-27 18:55:18 | Válasz a #118140. hsz-ra Előzmény #118140
Erika, találkoztam a beírásoddal a Skopelos szigetnél is. Ezek szerint nektek is tetszik. Jövőre tervezitek, vagy már mást nézegettek? üdv: Ági
  Ericsike69 | #118527 Üzenet | 2009-09-30 23:03:39 | Válasz a #118260. hsz-ra Előzmény #118260
Igen bennevan az uticélok közt idén már bevolt fizzetve a nyaralás mikor én is megláttam ezért nem oda mentünk. De jövőre nem lenne rossz oda eljutn. Jövőre mindenképp last minutra akarunk menni most is nagyon jó ajánlatok voltak sokkal olcsóbban. Ezért választok ki két három uticélt egy kb időpontot és ahol éppen van last minut oda megyünk. Skopelos az első aztán Zakynthos és Sartira is vissza mennék maradt egy pár felfedezetlen rész ami nagyon szivessen megnéznék. Szia Erika
  Erikam | #119040 Üzenet | 2009-10-09 09:22:10 |
Sziasztok! 2 hete jöttem haza Toroniról. Egyszerüen csodálatos hely. Nyugis,kristály tiszta a tenger vize. A Basil aprtmanba voltunk a tulaj menye magyar,sokat segítet nekünk. Az apartmanról annyit hogy a földszinti szobák nem szépek"csúnyák és sötétek" de az emeleten szépek. A neten vannak fent képek az aeolus oldalán.Apartmanról ennyit de toroniról csak annyit MEG KELL NÉZNI! Aki pihenni akar annak nagyon ajánlom. Üdv mindenkinek.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu