Barcelonából taxival 120-130 euró a Costa Brava. A buszjegy El Pratról kb.
5 euró alatti a buszpályaudvarra, onnan 12-13 euró a busz. Útitáskákat simán be lehet pakolni alulra a csomagtartóba. Igaz mi csak a többiektől hallottunk az árakról. Mi csak Tossából mentünk át Lloretbe busszal.
Olyanok segítségét kérném szépen akik Málaga áprilisi időjárását ismerik, nem tudom ugyanis, hogy lehet-e fürdőzni olyankor (20. után)? Egy csábító jegyárnak engedtem ma, de teljesen felkészületlen vagyok a napfényes várost illetőleg, és most azt sem tudom hol keresgéljek olyan infók után mint a bejutás a reptérről a városba, mit lehet megnézni egy hét alatt, szóval nagyon hálás lennék egy kis ismertetőért:) Persze vissza is olvasok ám, de most épp bepánikoltam:)
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni azoktól, akik voltak már Costa Braván busszal, hogy az út nagyon durva volt? Hány óra alatt lehet kiérni?
Köszi előre is:
Anikó
de teljesen felkészületlen vagyok a napfényes várost illetőleg, és most azt sem tudom hol keresgéljek olyan infók után mint a bejutás a reptérről a városba, mit lehet megnézni egy hét alatt, szóval nagyon hálás lennék egy kis ismertetőért:) Persze vissza is olvasok ám, de most épp bepánikoltam:)
Időd mint a tenger, ne pánikolj. Reptérbuszra elsőnek ezt dobta ki gugli, szerintem a többi infot sem lesz küzdelmesebb beszerezni, és ellenőrizni. Jó tervezgetést!
Köszönöm szépen Pontikos, elmentettem a többihez
Közben szállást is foglaltam, nem a városban ugyan, de nagyon közel hozzá, oda elvisz a reptérről a vonat is. Lassan összeáll az utiterv is pár kirándulással a környékre és persze Malagába.
Tavaly sok-sok görögországi buszos utazás után vetemedtem arra, hogy bevállalom Spanyolországot.
Számomra a hosszabb út rendekkel lazább és könnyebb volt. Igaz nálam sokat számított hogy barátnőmmel mentem nem volt felelősségem alatt 2 gyerek...
Debrecenből indulva a hosszabb úvonalon lehet 30 órás az út.
Az a jó benne, hogy hiába 2000 km, de nincsenek határok nem teszik próbára az ember türelmét. ( Voltam már Paralián 26 óra alatt:(
Komáromból 19 körül indulva - nem emlékszem pontosan - kb 38 óra alatt voltunk lent de abból kijön a MONACO-i letérő + Nizza ami 12-13 óra összesen úgyhogy 25-26 óra alatt lent voltunk hazafelé cirka 24 alatt...
Közben szórakoztattak minket a buszon nagyon jó volt, szívembe lopta magát a Grand tours.
sziasztok mi meg nem voltunk spanyolba nyaralni. szeretnék tanácsot kérni hova merre menjünk 2 gyermekünk van 6 hónapos és 8 évesek juniusban mennénk homokos tengerpartra elöre is köszi mindenkinek
Sziasztok!
Az idén Mallorcára megyek nyaralni. Van valakinek infója az ottani árakról? Pl: kirándulások, busz költség, éttermi árak, élelmiszer árak stb.... Köszi!
Tavaly Tossán voltunk a Costa Bravan. Aki megy legyen uniós egészségügyi kártyája a biztosításon felül, mert ha nincs 62,5 eurót kell fizetni valami önrész félét, ezt a biztosító később visszaadja. Idegenvezető mondta tavaly, de használnunk nem kellett. Meseszép ország de visszamennék...