Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 104 105 106   >
Üzenet
  Bocsika | #70242 Üzenet | 2008-07-07 17:46:01 | Válasz a #70239. hsz-ra
Jox!
az is meg lessz igérem.Próbálok majd képeket is de kérek egy kis idõt.
  Papamaci | #70250 Üzenet | 2008-07-07 18:51:18 | Válasz a #70242. hsz-ra Előzmény #70242
hát ez nagyon kemény lehetett icon_cry.gif de a nyaralás remélom ok volt icon_wink.gif
  Debi81 | #70254 Üzenet | 2008-07-07 19:03:50 |
Nem semmi...Bocsika! Elismerésem, de tényleg!Én nem is tudom mit csináltam volna....bár a mi vissza útunk se volt semmi...de azt hiszem: TE tartod a "csúcsot".
És azt hiszem most már elgondolkodhat mindenki mikor a Grand Tours tulajdonosa minket nevezett hazudósnak, ki hazudik valójában....mert most is kiderült, hogy sajnos úgy is képesek az irodák útnak indítani egy buszt hogy tudják probléma van vele!
  Josza2 | #70274 Üzenet | 2008-07-07 20:10:27 | Válasz a #70242. hsz-ra Előzmény #70242
Szia Bocsika!
Elképesztõ a történeted. Az a baj, hogy mostanában többektõl és olyanoktól, akiknek hiszek hallom, hogy a Dias Zeussal baj van. Az rendben van, hogy megpróbálnak a lehetõségekhez képest gazdaságosak lenni, de ez nem mehet az utasok rovására. Ráadásul idén már az árakkal is elszálltak. Koránt sem olyan olcsók, a többihez képest, mint voltak. Írtad, hogy a szállás sem volt jó. Mi volt a baja? Ne hagyjátok annyiban! Valamiképpen kártalanítaniuk kell Titeket az elrontott nyaralásért.
Pedig, ha mi akik a bajban is kitartottunk melletük elpártolunk, akkor tényleg gondban lesznek.
Üdv: Josza
  Bocsika | #70279 Üzenet | 2008-07-07 20:22:19 |
Josza!
A Korfu oldalon leirtam az apartmannról.Holnap megyek az irodába meglátjuk mit tesznek.
  Miskolciutas | #70300 Üzenet | 2008-07-07 21:39:02 |
Hát,Bocsika,öreg harcos,ez valami döbbenet!Nekem biztos halálfélelmemn lett volna!Meg egy másik beirásban olvastam,hogy abusz nem indult,a férfiaknak kellett tolni...hát,mi lesz itt?
  Josza2 | #70308 Üzenet | 2008-07-07 22:06:16 |
bocsika írta:

...A Korfu oldalon leirtam az apartmannról.Holnap megyek az irodába meglátjuk mit tesznek.

Szia Bocsika!
A jegyzõkönyvet aláirattad másokkal is?
Szerintem csak a Jorgossal tárgyalj! Ilyenkor Pesten szokott lenni. Ha mással beszélsz, nem jut el hozzá, csak tupírozva, vagy áttételesen talán az információ. Biztos vagyok benne, hogy lesz kátérítés. Nekem egyszer ennél sokkal kisebb panaszom volt és korrektül rendezõdött. Nagyot csalódnék, ha nem így történne.
Aztán feltétlenül írd meg, hogy mi történt, mert nagyon érdekel.
Üdv Josza
  Ingrid68 | #70317 Üzenet | 2008-07-07 22:39:01 |
Bocsika!
Mi egy buszon utaztunk!!!( sárga Conti).
Nekünk szerencsénk volt ,mert Nei poriban leszálltunk.
Kíváncsi lennék, hogy hogy értetek Korfura.
Szia
  Htrose | #70323 Üzenet | 2008-07-08 06:50:28 |
Sziasztok!
Ezek után elgondolkodom,hogy jövõre is a Diassal menjünk- e nyaralni!
Ági
  Bocsika | #70337 Üzenet | 2008-07-08 08:16:32 |
Ingrid!
Kicsit vissza olvasol leirtam a kálváriánkat.
  Bocsika | #70338 Üzenet | 2008-07-08 08:22:08 |
Miskolciutas!
Elhiheted,hogy nekem is volt halálfélelmem is meg sírogörcsöm is .Egy 5 éves gyerk melletem aki szegény olyan hõsiesen türte a meg próbáltatásokat hogy az nem kifejezés,nagyo félte,hogy hõgutát kap,vagy napszúrást,de hála mindenkinek nem lett semmi baja.Egyébként egy nagyon jó csapat építõ tréning volt teljesen egybe forrt a csapat és nagyon jó kis társaság keveredet ki belõle.
  Mina | #70492 Üzenet | 2008-07-08 15:59:56 |
Bocsika!

A Németh Traveles kálvária közepette mi is csináltattunk jegyzõkönyvet !Legyetek rámenõsek, és ne engedjétek szerintem, hogy az általános megoldással, egy kárpótlás úttal le legyen zavarva a dolog. Én biztos, hogy pénzvisszatérítést követelnék. Vagy fenyegetõznék, hogy felhívom a fókuszt vagy az aktívot egy kis riportra. De tényleg ha kárpótlás utat akarnak adni ne fogadjátok el, mert ugyanilyen szarba kerülhettek megint. Amúgy ismerõsömék már megcsinálták, hogy a Fókusszal megfenyegették az utazási irodát, így vissza kapták a teljes nyaralási összeget, amibe még az apartman ára is benn volt, pedig nekik azzal nem volt probléma. Inkább fizetnek, minthogy a nyilvánosságra kerüljön a dolog.

Sajnos, nekünk is lehet, ezt kellett volna csinálni a Németh Travel esetében. A bosszantó nálunk az volt, hogy hazajöttünk, és egy riportban az iroda vezetõje arról nyilatkozott, hogy náluk még sohasem történt semmi probléma, nagyon megbízhatóak, és hogy mindenki megvan elégedve velük. Szívesen ajánlanék a fószernek pár fórumoldalat, ahol a Németh Travelesek kálváriájáról tudna olvasni. Amúgy az, hogy valaki rengeteget utazott egy irodával és nem volt probléma az út során, nem azt jelenti, hogy másoknak nem képes idegõrlõ módon tönkre tenni az egész évben annyira várt nyaralását ugyanaz az iroda.
  AgniTolo | #70494 Üzenet | 2008-07-08 16:04:14 |
[quote="Estella"]Arra azért kivácsi lennék, hogy az Apollon és a Grand mikor indul visszafelé!

Innen Tolobol a Grand busz delutan indul vissza, reggel a busz erkezese utan bepakoljuk a nagy csomagokat a csomagterbe (le van rola a gond), a soforok elmennek enni , aludni, es a szabadon levo szobak fuggvenyeben biztositunk lehetoseget zuhanyozasra , igy az utolso nap is lehet furdozni...
  Mina | #70496 Üzenet | 2008-07-08 16:16:25 |
Apollonról eddig csak jókat olvastam. Tavaly Sartiról úgy hallottam este 6kor indultak vissza, de az emberek többsége ennek örült, sokáig tudtak fürdeni és volt aki vacsorázott is az indulás elõtt!Idén Lefkada a cél, esetleg van valakinek rossz tapasztalata az Apollon szigetre szervezett útjairól?
Amúgy tavaly nekem a Grand Tourst az egekbe dicsérték a Sartis fórumon, hogy micsoda luxus várta az utazókat lcd képernyõ minden egyes ülés felett dvd lejátszóval.Viszont róluk is olvastam nagyon rosszakat, ugyhogy tényleg utastól függ, hogy mit hisz el és mit nem:)
  Debi81 | #70515 Üzenet | 2008-07-08 17:59:03 |
Aki az utazás során szembesül az iroda általi kellemetlenségekkel, nyilván nem tudja õket dicsérni.sõt biztosan nem utazik velük többet....mi pl.a Grand Tourssal nem utazunk többet az biztos!Szerintem ez csalódottság kérdése:(
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu