Utazás repülõvel
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 141 142 143   >
Üzenet
  Antero | #93814 Üzenet | 2009-03-29 16:21:06 | Re:
firkamano írta:
Antero!

BP-ATHÉN július 4 - július 12 = mindennel együtt odavissza 29 700 Ft ...

Más időpontokban is lehet ennyiért kapni, csak írtam egy példát.

Ha ennyiért hozzálehet jutni a repülőjegyhez, és az olcsó előszezoni szállásokhoz, akkor már jobban megéri a saját szervezés, bármelyik szigetet választja az ember.

icon_biggrin.gif

Én mindenkinek csak ajánlani tudom a saját szervezést, jobb mint kiszolgáltatva lenni az utazási irodáknak (nagyon dühös vagyok rájuk...)

Köszi firkamano !

Igen , tudom DE ;

A pénz AZ utazási irodánál ; kedvenc szállodám dugig van -sőt icon_smile.gif
AZ utazási iroda hetek óta tudja , hogy töröl , de csak most kezdi majd jelezni ezt az utasoknak - ezzel megfoszt/ott minket egy alternatív megoldás megszervezésétől , ezzel kvázi zsarolhatja utasait, hogy fogadják el az általuk kegyesen felkínált későbbi és kb 150e-el drágább utat .
Én májusban akartam direkt menni-még zöldebb a sziget , kevesebb a ....... turista .
A májusi utak törlése - 8 telepakolt gép = kb. 1200 utas mekkora kiesést
okoz a szálláshelyeknek! Bizonyára lesznek , akik elfogadnak későbbi időpontot -ez még rosszabb , nem lesz szállás , ill. nem olyan amire befizetnek ; ebből is kerekedik majd piszok nagy botrány , + repjegy sem lesz = lejes kupi .....
András
  Szanna | #93817 Üzenet | 2009-03-29 16:33:19 |
Időnként nem is rossz az a last minute. icon_smile.gif Bár ilyenkor az ember csak a maradékból válogathat, de nekünk bejött. Sajnálom, hogy megszívattak Antero. Remélem, hogy valami kialakul még.
Üdv:Szanna
  Antero | #93823 Üzenet | 2009-03-29 17:21:46 |
Szanna írta:
Időnként nem is rossz az a last minute. icon_smile.gif Bár ilyenkor az ember csak a maradékból válogathat, de nekünk bejött. Sajnálom, hogy megszívattak Antero. Remélem, hogy valami kialakul még.
Üdv:Szanna

"Időnként nem is rossz az a last minute."

icon_question.gif

nem is baj ;idén akkor intézem a ház eladást/vételt

icon_idea.gif
  Kyra | #93827 Üzenet | 2009-03-29 18:04:26 |
Sziasztok!

Kíváncsi leszek, hogy lesznek-e a last minute utakhoz charter gépek! icon_confused.gif
Főleg azért mert akik most májusban mentek volna azok nagy többségel utazni is fognak későbbi időpontban.

Antero!

A véleményem egy komplett argó szótárral egyenértékű a tönkretett nyaralásotok miatt! Nem értem, hogy teheti ezt meg bármelyik iroda!
Visszafizetik az előleget amit befizettél?
  Szanna | #93829 Üzenet | 2009-03-29 18:24:08 |
Szia Kyra!
Jó kérdés! Tavaly se volt egyszerű megfelelőt találni. Vagy a szálló volt tele, vagy a repülő.
Szanna
  Antero | #93842 Üzenet | 2009-03-29 19:48:21 |
Szanna írta:
Szia Kyra!
Jó kérdés! Tavaly se volt egyszerű megfelelőt találni. Vagy a szálló volt tele, vagy a repülő.
Szanna

Szia !
Hivatalosan pénteken jelezték , hogy probléma van ,és beszéljük meg a lehetőségeket ;
- megyek későbbi időpontban
juni 14. az első időpont ( ez már főszezon , nekem 150.000,- Ft -t kellene még rászánnom
- visszaadják az előleget ( ezt nem szivesen )
Most beszéltünk a Katrin Hotel igazgatójával ; elállt a szava -görögökre nem jellemző - tőlem tudta meg .....Nem érti , a N. nem mondta le a foglalásokat
és nem is hallott a többi szállodástól sem semmi ilyesmit ; mindenki várja a vendégeit , nyugodtan - szobák lefoglalva/visszaigazolva .
Azt is elmondta , hogy juni 1-től végig "overbooked" a szálloda ....Hogy akar a N. későbbi időpontról tárgyalni .?!?!??!?!
  Ferrari | #93855 Üzenet | 2009-03-29 20:57:55 |
Szia Antero!

Bocsi, de nem értelek.
A Neckermannál foglaltál szállást vagy csak a rep.jegyet?
  Antero | #93865 Üzenet | 2009-03-29 21:40:28 |
ferrari írta:
Szia Antero!

Bocsi, de nem értelek.
A Neckermannál foglaltál szállást vagy csak a rep.jegyet?

sajnos mindent

icon_evil.gif
  Kyra | #93873 Üzenet | 2009-03-30 07:34:52 |
Megáll az eszem! Mikor akarta a N. közölni a szállodákkal, hogy nem indít járatot májusban icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_eek.gif
Nem csoda, hogy a Katrin igazgatója kiakadt! Ez már tényleg mindennek a teteje! icon_evil.gif
  Firkamano | #93877 Üzenet | 2009-03-30 09:38:35 | Válasz a #93865. hsz-ra Előzmény #93865
Antero!

Még nem vagy lekésve semmiről!
Követeld vissza pénzed ami jár is neked, és most nagyon akciós jegyek vannak Athénba, onnan komppal vagy Olympic Airlines-el 40-50 euroért Krétára, és szállást még tuti találsz!!!

Biztos vagyok benne, hogy magadnak is meg tudod szervezni azt a szép Krétai nyaralást!!!! icon_smile.gif
  Antero | #93903 Üzenet | 2009-03-30 16:39:54 | Re:
firkamano írta:
Antero!

Még nem vagy lekésve semmiről!
Követeld vissza pénzed ami jár is neked, és most nagyon akciós jegyek vannak Athénba, onnan komppal vagy Olympic Airlines-el 40-50 euroért Krétára, és szállást még tuti találsz!!!

Biztos vagyok benne, hogy magadnak is meg tudod szervezni azt a szép Krétai nyaralást!!!! icon_smile.gif

Többször is utaztam úgy -rendben is volt minden !

Malév , odafelé van hely ; vissza nincs icon_cry.gif

Utazási irodák/#93902 Hozzászólás Elküldve: Ma, 16:30
Hozzászólás témája: Re:
  Ferrari | #93920 Üzenet | 2009-03-30 20:42:14 |
Neked a Katrinban biztos helyed van. Máskor is magánszervezésben szoktál menni.
  Firkamano | #93986 Üzenet | 2009-03-31 16:04:38 | Válasz a #93903. hsz-ra Előzmény #93903
Antero!

Én még mindig ajánlom BP-Athént 29 700 -ért... előszezonban kijön annyira mint amennyit a Neckermannak fizettél volna.

Ha az olympic airlines-nél neten veszek jegyet, akkor kapok egy emailt, kóddal, és elég azt kinyomtatnom és úgy menni a reptérre?
Mint a többi légitársaságnál, úgy működik minden igaz?
(azért az ijedtség, mert angolul van minden, én meg azt nem értem)

És vajon ide mit írjak? --> FREQUENT FLYER
ez a név mellett van.
  Antero | #93995 Üzenet | 2009-03-31 17:33:20 | Re:
firkamano írta:
Antero!

Én még mindig ajánlom BP-Athént 29 700 -ért... előszezonban kijön annyira mint amennyit a Neckermannak fizettél volna.

Ha az olympic airlines-nél neten veszek jegyet, akkor kapok egy emailt, kóddal, és elég azt kinyomtatnom és úgy menni a reptérre?
Mint a többi légitársaságnál, úgy működik minden igaz?
(azért az ijedtség, mert angolul van minden, én meg azt nem értem)

És vajon ide mit írjak? --> firkamano
ez a név mellett van.

firkamano !

kinyomtatod , ; de ha csak megjegyzed is elég .

FREQUENT FLYER = " gyakori repülő "

icon_lol.gif

mindgyá megnézem..........

A.
  Antero | #93996 Üzenet | 2009-03-31 17:48:23 |
Az Aegean Airlines -t jobban szeretem , kedvesebbek !
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 141 142 143   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu