Sziasztok.
Leenee. A halott város Toroni és Sarti között van. Ha Toroniból autóval mész Sarti felé, egyetlen felüljáró van az úton. Közvetlen előtte elmész jobbra a földútra. Pár száz méter után látsz egy kecske farmot. Onnan már látszik a betonút.
http://gallery.site.hu/d/18284017-2/Sarti_Toroni_2011__141.jpg
szia
köszi a leírást! A piachoz már volt szerencsém, tavaly átmentünk Neos Marmarason, akkor futottam és szerettem bele a településbe. Sikia, Ourinapoli (hol van ez a település?) felvéve a meglátogatandó helyek listájára, köszi! a képeket mindenképp megnézem!
Igen kihagytam a "halott" várost Marmaras fölött van.Mi sajnos nem mentünk fel mert az idegenvezető azt mondta csak gyalog lehet megközelíteni
így aztán nem vállaltuk be. a mai napig bánom ,hogy kimaradt./simán autóval megközelíthető/
miket érdemes megnézni a környéken? azt láttam a fórumon, hogy csütörtökönként van piac; az adott.[/quote]
Szia!
Mi 2009-be voltunk szintén autóval Marmarason,aztán még 4 napot Torinaban. Az egész Shithon félszigetet körbejártuk, nagyon sok helyen fürödtünk, szebbnél szebb partokon.Voltunk Sitiában nagyon nagy élmény a helyieket egy kávé melletti beszélgetéssel megismerni csak ajánlani tudom.
A piacot ne hagyjátok ki.Mi saját szervezéssel mentünk el Ouronapoliba és ott helyben fizettünk be az Athos hegyi hajóútra,ha tehetitek ezt sem szabad kihagyni.Nagyon színvonalas görög est van Marmarason érdemes rá befizetni.Aztán mi még befizettünk egy naplementés hajózásra a Teknőc szigethez. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Az albumjaim közt megtalálod a képeket a strandokról,Marmarasról és az Athos hegyi hajóútról is,Jó készülődést kívánok!
A halott városnak nem tudod a nevét véletlenül, hogy be tudjam lőni a térképen? Igen, valami hajókázást én is szeretnék. Mivel ott a kikötő, ezért magánszervezésben inkább. Ti kivel voltatok? Bár a grandos éjszakai hajókázás is jól hangzik.
Renault | #178211 | 2012-01-11 20:08:37 | Válasz a #178198. hsz-ra
Szia
Piacot javaslom, nem rossz, kedvesek, megkínáltak engem ouzoval.
Közeli strandokat Nikiti felé is ajánlom, nekünk tetszett, 5-15 km között.
Sarti felé a halott város is érdekes, nincsenek házak, és utánna
Orange beach. Ez nagyon tuti. És hajó túrával az Athos hegy is megnézhető. Mi egy régies 3 árbócos, 3 fedélzetes fahajóval mentünk. Már ez megérte az utazást...
szia, akkor majd parkolunk máshol - vagy megoldja a párom, végülis oktató
egész héten mászkálni fogunk a környéken robogóval, ezért nem baj, hogy a nagy strandtól távolabb fekszik.
miket érdemes megnézni a környéken? azt láttam a fórumon, hogy csütörtökönként van piac; az adott.
Renault | #178191 | 2012-01-10 19:16:43 | Válasz a #178183. hsz-ra
Szia
Én tavaly megnéztem apartman mert arra jártam szép kivülről , de a parkirozás nem egyszerűdolog . Sötét és szűk volt az utca . Jó helyen van , központ nagyon közel van , a nagy strandra onnan lehet egy kicsit sétálni .
De nagyon szép Marmaros már töbször voltam ott és még mindig tetszik
Jó Nyaralást
sziasztok, immáron végleges: megyünk idén Neos Marmarasra! befoglaltuk a szállást a Grandos Mouses apartmanba, autóval megyünk.
akinek van tapasztalata a településsel kapcsolatosan, az bátran ossza meg velem! köszönöm előre!
Íme egy 2009 es videó, Neos Marmarasról. Nemrég jöttünk haza Tunéziából, de nekem Marmaras még mindig sokkal sokkal nagyobb élmény volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
http://videa.hu/videok/kreativ.....szVw9sgKmz