Tegnap délelött kicsit hüvös volt a viz is meg a szél is,délutánra viszont felmelegedett mindkettö,viszont este érdekes jelenséget tapasztaltunk,a szél a szárazföld felöl fujt és kimondottan fagyos hideg volt legalábbis itt a falu legvégén,ki is mentünk este 10 kor a partra, a viz kellemes volt,ma piac van kosarakat a kézbe
Sziasztok ! Az ido szuper Nei Poriban, a viz is. Nagyon jol erezzuk magunkat. Voltunk Platamonban is, ma a Meteoraknal. Gyonyoru volt mind 2!!
Egyebkent nekem Platamonban jobban tetszett a strand. Majd itthonrol irok ha hazaertunk, bovebben...mindenkinek jo nyaralast !!
Szia Jamasz mi a corall ban vagyunk jelenleg az a falu leges legutolso utcája innen már csak a legelö van,még itt vagyunk a házban de hamarosan megyünk le ahogy az ut egyenesen levisz minket a partra,lejjebb a parton már csak a nudi van
Megérkeztünk várva-várt nyaralásunkra volt egy várakozásunk
Szerbiában generátor hiba miatti buszcsere de olyan profin
Megoldották hogy le a kalappal at iroda és a sofőrök előtt. Meleg
Az idő a víz tökéletes. Csodajó nyaralni
Szia! Köszi a hozzászólásod a témához! Márpedig a gyerek a mgvarrt hálózsákban fog aludni, vagy egyikünk lábánál vagy,ha sikerül leghátul a folyosón. A matrac pénbe került,anyós varrta,én meg makacs vagyok.Főleg,ha a gyerekről van szó
Ma sikerült kifogni egy meduzát,aki ránézett kövé dermett,az erösebbek fényképezkedtek vele majd visszavitték a mélyvizbe,a kövé dermetteket csak varázslattal lehet visszaalakitani,teljesen tiszta a viz,a kishalak is csipkednek ,sokan itt várják a grand busz indulását még félorát kell kibirniuk,a corall bárjában isteni a sex on the beach koktél
Olvastam a tervedet:
"A lényeg,hogy a gyerkőc fekhelyét az ülések alá,vagy esetleg a folyosó részre szeretnénk mejd letenni. Ezen agyalok,hogy emelet vagy földszint? Hogy minél kevesebb embernek legyen útban,minél kisebb legyen az átjárás?? Lehet,hogy emeleti rész, de nem hátul,henem középtájon? Segítsetek!!"
A most 5 éves gyermekemmel öt alkalommal utaztunk már a Grand-os buszon. Mindig emeletesen. Írod, hogy az ülések alá helyeznéd el esetleg a matracot. Ha ezt szó szerint érted, akkor kivitelezhetetlen a dolog. Az ülések alatt csak annyi hely van, hogy egy kisebb hátizsák fél el ülésenként és a két ülés között is az ülések "lába" foglalja el a helyet. A folyosón elhelyezést meg az nehezíti meg, hogy a buszvezetők és egyes utasok sem díjazzák, ha nem átjárható a folyosó. Egyes buszvezetők erre kifejezetten fel is hívják a figyelmet. Ha határnál állunk meg mindig alap helyzetbe kell állítani az üléseket és a folyosót járhatóvá kell tenni a határőrök miatt, akik van hogy fel jönnek a buszra és össze szedik az úti okmányokat. Mi úgy oldottuk meg az alvást, hogy az ülés támláját hátra hajtottuk. Vittünk két párnát a gyerkőcnek, az egyik a feje alá, a másik a két ülés közötti résbe, hogy ne nyomja a derekát, a lába meg az ölemben volt. Amikor kisebb volt akkor az ülése végéhez tettük azokat a táskákat, amiket fel vittünk magunkkal a buszra, ezzel meghosszabbítva az ülése hosszát. Így aludt a gyerkőc. Nemek elég kényelmetlen volt, de ő vígan végig aludta az utat. Az meg, hogy emelet vagy földszint, teljesen mindegy, hisz az emeletes buszokon az emeletre a buszvezető mögött és a középső feljárónál is van egy-egy lépcső. Tehát átjáró ház az egész busz. A busz vége az, ahol nem járkálnak az emberek. Remélem tudtam segíteni a tapasztalataimmal. Nagyon jó utat és nyaralást kívánok nektek. Nem olyan hosszú az a buszon töltött este és a látvány, ami reggel fogad majd benneteket a tengernél el is felejteti veletek azonnal az esetleges kényelmetlenségeket.
Yess, 2 hét múlva ilyenkor már nagyon közel leszünk a megérkezéshez, jajj de várjuk már
DERINA: köszi szépen a bőséges Maria apartman beszámolót,mivel mi is ott leszünk!! Még kérdeznék,ha nem gond:
-írd már meg légyszi,hogy a visszautazás napja,hogyan zajlott? Értem itt azt,hogy miután a szobát reggel el kell hagyni és a busz majd csak délután indul,addig tudtatok(ha akartatok volna) még fürdeni?? Tehát a bőröndöket ott lehetett vhol hagyni biztonságosan??
Ez elég sarkalatos pontja szokott lenni a hazautazásnak ugyebár...
Írtad,hogy a földszinten volt Wc,de ha jól sejtem buszindulás előtt szobán kivüli zuhanyzási lehetőség már nem volt,igaz?
-még a konyháról kérdeznék,pontosabban a hütőnek volt-e a fagyasztó része?pár doboznyi fagyaztott kaját szeretnénk kivinni...
Ha még előtte álltok akkor kellemes hazautat kívánok Nektek!
Azért remélem nem vette el a kedved ez a nyaralás Görögországtól,mert nagy kár lenne!!!
Kedves többi fórumozó!
hozzátok is lenne egy kérdésem: mi Grand Tours-sal megyünk majd.
Az óvodáskorú gyerkőcnek varrtunk egy szuper matracszerű alvóhelyet
(szerintem neki lesz a legjobb helye )
Múlthéten hétfőn meglestük 5 db emeletes busz indulását a debreceni Tesco mellől,fúúú komoly, logisztika miegymás
(tehát valószínű,h mi is emeletessel megyünk)
Kérdés: az Irodában jeleztük,hogy hátul szeretnénk ülni(nem fizettünk fix buszülést,de szerintem sikerülni fog,legalábbis remélem, az Irodában dolgozó csaj ismerősünk)
Szerintetek az emeleti rész optimálisabb hely?
Ahogy elnéztük ezeket a GT-os buszokat a legnagyobb átjáróház az alsó szint hátsó részén van,mert ott mennek fel ugyebár a emeletre is.
A lényeg,hogy a gyerkőc fekhelyét az ülések alá,vagy esetleg a folyosó részre szeretnénk mejd letenni. Ezen agyalok,hogy emelet vagy földszint? Hogy minél kevesebb embernek legyen útban,minél kisebb legyen az átjárás?? Lehet,hogy emeleti rész, de nem hátul,henem középtájon? Segítsetek!!
Bocs,ha fárasztó a kérdés,de nekünk fontos lenne,h tudjon pihenni a gyerek,ne tapossák meg...vagy legalábbis ne nagyon legyünk útba.
Nem felejtem el sosem,kb 18-20 éve voltam Parálián, busszal. A lábam előtt aludt egy tejfelszőke kis srác,párna minden nélkül végigaludta az útat.. Csak én nem mertem meg sem mozdulni, "király" volt!! Ha vki magára ismer(jelenleg 25-28 éves lehet )
egy köszönöm-öt elfogadok
Jamasz-nak teljesen igaza van. Mi is fiatal pár vagyunk elolvastam mindent Nei Porirol és pont ezért esett a választásunk rá mert semmi disco!! Ez egy pihenős hét lesz nem bulizós! A gyerekek visongásáról meg annyit,hogy itthon is bármelyik üdülő helyen a gyerekek még este 10-kor javában kint rohangálnak mert hát ez nekik is nyaralás ahol nem kell időben lefeküdni.