Csak,hogy ne legyen egyszerû az élet :kiderült,hogy nem az egész Kaloudát bérli az iroda,ezért turnusokként az fog ott lakni aki hamarabb fizetett ! Jó,nem ?
De nem baj,mert van másik ami most van elõször az irodának és amit az az undok EVI ajánlott az irodának Annyira dûhös vagyok !!!!!!
BEA SEGÍTS !!!! Mit tudsz errõl ? Valami Hermész....de még igazából neve sincs....
Egyébként holnap megyek be az irodába megbeszélni a dolgot.Nem is tudom, mit lehet ezen megbeszélni ??????
Bogobeától szeretném megkérdezni mi a véleménye? Július közepén két gyerekkel érdemes e Nei poriba úgy elindulni hogy nincs elõre szállás foglalva? Lehet találni kiadó magánszállásokat, vagy esetleg kinnt van valami iroda aki ilyenben is tud segíteni? Elõre is köszi, ha tudsz valami jót javasolni.
Csak azt találtam róla,hogy a Kalouda környékén van...Zeusz ,te már többet tudsz róla. Szerinted milyen ? De ha nektek megfelel,nekem is nyilván jó lesz.
Bodorpetya73 | #22619 | 2007-03-13 11:00:48 | Nei Pori
Július második felében készülünk Nei Poriba 14 napra.2 szobás klímás apartmant keresünk.Ha valaki tud ajánlani,nagyon megköszönném./Esetlg fotókkal együt/
Nem egészen értem, amit írtál! Honnan van ez az információ?? Mármint hogy nem az egész Kaloudát bérli az iroda? Hiszen csak 6 szoba az egész ház!! Elfelezik?? Na ezt nem hiszem!
Arra gondolok, hogy esetleg túlfoglalás történt. Tehát több embernek adták azonos idõpontban ugyanazt az apartmant. De jobb lesz, ha ennek utánajártok az irodánál, mert el sem tudom képzelni mi történhetett!
Én annyira sajnálom, hogy még így indulás elõtt már kellemetlenségetek adódott, de jobb ennek utánanézni. Hátha csak valami álhír, vagy félreértés. Én remélem, hogy az! Aztán számolj ám be nekünk a fejleményekrõl!!
Az Evi nem kibírhatatlan és kiállhatatlan hidd el. sajnos rengeteg kellemetlenséget okoznak neki a partnerirodák, amit azonnal és a lehetõ legjobban kell megoldania. Elvileg ugye mondhatnánk, hogy ez is a dolga. Így is van, de 6-7 ország többezer utasából mindig van, akinek legjobb akarata ellenére nem tud segíteni. Egyébként a tavaly nyár eleji problémákért, nem õ volt ott a ludas...
A Hermész házzal kapcsolatban ne aggódjatok. Ha visszalapozol, jópár dolgot leírtam már róla! Semmi gond nincs vele. Ott viszont tényleg nem az egész házat béreltük tavaly. Ez viszont változhatott, mert több lesz az utas az idén. Ezért nem tartom valószínûnek, hogy a Kalouda 6 szobájából nem mindet bérli a Zeus. De tudjátok, ezekrõl a dolgokról messze nem az idegenvezetõk döntenek. És valszeg õk tudják meg utólag. Mint ahogy mindennek õk szembesülnek utólag!
Édes, lapozz viszza, olvasd át, és ha lenne még kérdésed, állok rendelkezésedre!! A Kaloudától a templom felé van vissza egy utcányira. A távolság a tengertõl szinte ugyanaz. Szép, barátságos, tágas szobákkal. Nincs gond, hidd el!
Bea,ma hívtak a lányok az irodából.Teljesen felzaklattak.Tavaly is a Kaloudát akartam,de szépen lebeszéltek róla és kaptam az ...ANDREOUT ! A 4es szobát !Ugyananyi pénzért !Most meg azért csúszok le-bár befizettem-mert valaki gyorsabb volt ? olyankor mikor még szó sem volt arról,hogy kevesebb a szoba ! vagy valakinek több pénze van ,vagy jól áll JORGOSnál.És mindezt azért ,mert már 98tól minden évben velük megyünk,és a fél gyárat hozzájuk küldtem...
aztán újra olvastam az ez évi írásokat és megtaláltam Hermest. Jó,jó,de :Lesz-e benne 2x4 ágyas,vagy 1x4 ágyas és 2x2 ágyas,egymás mellett lesznek-e a szobáink,udvarra nézõt nem szeretnék,és a földszíntet sem.
július közepe a fõszezon kezdete. Ilyenkor azzal kell számolni, hogy nem csak a külföldi turisták, de még a görögök is rengetegen vannak. Nei Pori is egyébként még egyenlõre az õ paradicsomuk. Fõleg hétvégén nagyon sok a görög. A hely méreteihez képest elég kevés olyan apartmanház van, ahol önállóan adnak ki szobát. Általában vmilyen utazási irodával vannak kapcsolatban. Próbálkozni lehet, de 100%-ra azért nem merem garantálni, hogy azonnal érkezés után lehet találni. De persze nem lehetetlen. Ki is van írva, ahol van szoba kiadó, és az utazási irodákba is be lehet menni, mert a turnusokból esetleg kimaradt szobákat szíves örömest kiadják.
Csak az idõpont ami egy kicsit húzós! És nem tudom milyen kicsik a gyerekek! A tengerparton aludni azért biztosan nem kellene
És azt igérték 10 óra 10perckor,hogy küldenek képeket.Még semmi nem érkezett! én mindjárt megyek dolgozóba .A kollégáimnak igértem,hogy amint érkeznek a képek tovább is küldöm nekik,hogy õk is lássák,mielõtt bemennék az irodába egyeztetni.
Én annyira sajnálom, ezt az egészet, hogy el sem tudom mondani. El tudom képzelni, hogy milyen kellemetlen érzés, fõleg ha már második alkalommal csúszol le a kiválasztott házról! Fogalmam sincs, hogy mi ez az egész. Megpróbálom megkérdezni a lányoktól az irodában. De azt tényleg nem hinném, hogy ne az egész Kalouda lenne kibérelve. Csak szerintem túlfoglalás történt. Sajnos.
A Hermészbõl tavaly csak 2, vagy három szobát használtunk, mert a többiben vagy románok, vagy magyarok voltak. Csak az én személyes véleményem alapján írhatom, hogy nem rossz ház. Kimondottan tágasak a szobái, és jól felszerelt. Két emeletes. A földszintre nem kerülhettek, mert ott a tulajdonos lakik. Elsõ és második emelet van. A szobák az utcára nézõek. Van benne 2 db 4 ágyas ez tuti! És tágasak!!
Ha egy név alatt szerepeltek, vagy külön kéritek az egymes mellett lévõ szobákat, akkor meg lehet oldani. Ez függhet mégi az elõzõ hétrõl második hétre maradóktól, mert ugye õket mégsem lehet átköltöztetni.
Az Andreuról ne is beszéljünk!! Én is ott laktam több hónapig! Gondolj bele... Én már nem is akarok rágondolni. Nincs többé és kész. A többi ház pedig jó. Az Andreu egy sajnálatos "átrázás" eredménye volt talán...Kicsit szebben festette le a tulaj, mint amilyen volt, és sajna itthon hittek neki.
Most nagyon gyászos hangulatban vagyok ! Persze,ha nincs más hátra,akor elõre.Lehet ,hogy jobb mint a Kalouda,de a tény,hogy így ráznak le ,az fáj !
Lehet,hogy ideje másik iroda után nézni ?
Nem azt mondtam, hogy jobb a Hermész a Kaloudánál, de nem lesz rossz hidd el. Tudom, hogy ez most így nem vígasztal, de remélem, hogy a sok szép élmény majd feledteti veled ezt a kellemetlenséget. Rajtam nem múlik majd!!
Másik iroda után nézni?? Hát nem tudom! Gondolod máshol nem fordul elõ ilyesmi, vagy még ennél rosszabb? Én nem hiszem! Tudom, hogy most az elkeseredettség mondatja ezt veled, de remélem, hogy tudnak majd vhogy kárpótolni!