Sziasztok!
A paráliai apartmanok közül amit még ismerek és bátran merem ajánlani mindenkinek a Zeus és az Oceanis apartmanok. Mindkettõ az OTP travel szervezésében foglalható. Nekem jó tapasztalataim voltak velük, és az OTP travellal is. A görög partnerük a Piéria travel, egy nagyok kedves és felkészült görög származású idegenvezetõvel.
A cég rendben van,õk a kedvenceim.8x utaztam velük.Idén is megyek velük.Eredetileg mi is Thassosra mentünk volna,de nem volt utitársunk,így Sartira és Nei Poriba megyünk.
Az ap.ban jól fogjátok érezni magatokat,nagyon szép.
Júliusban indulunk Thassosra a Dias Zeusszal.Ha valakinek van némi lövése a fent említett cégrõl, illetve a Limenas-i Popí's apartmanházról, azt kérem, tájékoztasson!Amúgy válasz Paraliás kérdésekre:Hellász a világ legtutibb helye, ezalól csak Paralia képez kivételt, az ugyanis nagy szar! Úgyhogy tök mindegy, hol lesz a szállásod! Tanács: mondd le, ha már nem lehet, akkor menj el Skiathosra, ne sajnáld majd rá a pénzt!
Mi ez?Ha azt akarod,hogy figyelembe vegyük amit irsz,vagy ide másolsz,irjál róla valamit!
Elképesztõ,hogy ilyenek kerülnek az oldalra!
A sok névtelenül irókról nem is beszélve.
Szia Kristin1. Nagy örömmel olvastam soraidat a leendõ szálláshelyünkrõl.Úgy látszik idén is jó helyet választottunk.Remélem minden nagyon klasz lesz.Fotoid nincsenek?Szivesen megnézném.
A Paralia topicon kérdeztem, valszeg nem jó helyen...
Mi a Paralian a Galaxias apartmanházat néztük ki: azt írták, hogy közvetlenül a tengerpart mellett van, Paralia fõutcájánál.Ez hogy lehetséges? Nem túl zajos? Gyerekkel mennénk, és jó lenne a két hét alatt aludni is valamit..
Szia!
Az úgy van, hogy a templom az közvetlenül a tengerpart mellett van, így körülötte van a központ, az üzletek szállodák.
Elég nagy élet van még éjfélkor is, de tavaly én is gyerekekkel voltam, és a srácok nagyon élvezték a forgatagot. 11 körül alig bírtuk õket ágyba dugni. Mi nagyon jókat aludtunk, nem zavart bennünket a jövés menés az utcán, igaz mi a 3 emelten voltunk, persze nem ebbe az appartmanba mint amit írtál, de a központban. Talán jobban zavart a kora reggeli kukás autó zörgése, és arra ébredni, hogy üritik a kukákat kifelé.
Szerintem nem lesz probléma , de ha csendesebb helyre kivánkoztok, akkor ajánlom pl. Makrigialost.