gégé! A nemzetközi jelzés az autó hátsó részén. D, CH, mire gondoljak? A Merci sötét üvegén meg nem látok át, hogy milyen náció ül az autóban! gégé, Amikor Macedóniában az ML 320 tipusú Merci terepjáró D nemzetközi jelzéssel és S betüvel kezdődő német rendszámtáblával a hátulján kb. 150 km/ órás sebésséggel leelöz? gégé, honnan tudhatnám, hogy török ember vezette?
Timur | #115046 | 2009-08-21 18:54:00 | Válasz a #114728. hsz-ra
Bakker, 2007-ben Astrával megjártuk úgy, hogy Toyota pótkerék volt nálunk és egy törött emelő. Még jó, hogy nem volt defekt. Ja, a pótkerék úgy volt kuka, ahogy volt.
-törölt nick 12762 | #115047 | 2009-08-21 19:11:30 | Válasz a #115044. hsz-ra
Honnan tudni, hát a mentalitásból...
Egyszer Németo.ban én is rádudáltam egy bálna-mercire hogy mit hernyózik... leengedte a sötét üveget és mutatta hogy 50 a megengedett...
(még pár perc, írok pár vezetős zenét lemezre... )
Elég csak egy Szerb parkolót megnézned, mikor tele van és láthatod hogy csak turbános Törökökkel van tele és német holland belga rendszámú autókkal vannak. Németek nem nagyon járnak arra fele, legalábbis én a 28x arra járva nem nagyon láttam még Törökökön kivül mást . Ismeretségi körbe meg mindenki tudja hogy az amit te németnek hiszel az mint Török. És nem azért irtam hogy kioktassalak, csak csodálkoztam, hogy neked ez nem egyértelmü. Ugye nem akarsz megenni?
Ja igen amit Tibibaba is irt hogy nézd meg hogy vezetnek . Egy kulturált Német vagy Svájci, nem fog száguldozni záróvonalon elözni , bevágni eléd és használja az indexet. És nem pofátlankodik a határokon elöre, hanem kivárja a sorát.
kedd 21.00 indulás KRITI II kommpal,
05.30 érkezés Pireusz
16.00 Polykastro (Gorog - Macedon határ) - tranzistszállás, hotel Vienna
reggel 07.30 indulás - Dunaszerdahely érkezés 23.00
az út 1630 km a kikotobol hazáig
Odafelé Roszke 5 perc - csak behelé volt 5 km sor
hazafelé Tompa mert egész úton Torokokot láttunk
az egész úton lementem 4015 km, (2 x 1630 km + Krétán cca. 750 km), átlagfogyasztásom 6,2 l (Citroen C 4 1,4 ), az autópályákon betartva a max. 120 de 40 - 60 - 80 az nem - lehetetlen mert leboknek az útról
Láttunk rendoroket de nem állítottak meg
A legrosszabb Belgrád volt délután 15.00 kor - irdatlan forgalom
komp : Anek lines - 319 € oda vissza deck jeggyel (a visszaútra 20% kedvezmény), semmi gond - odafelé a fedélzeten aludtunk padokon, visszafelé viharos szél volt a recepciónál aludtunk a virágok között (mint sokan mások) a hajóúttal semmi gond, csak alkalmazkodni kell és egy kis turelmet tanulni, a gorogok vannak a legjobban felkészulve, (oreg bácsika a mopedjével beveret a raktérbe, viszi a pokrócot és a táskáját, vacsorázik, sörözik, és az elsők között alszik a padokon fekudve a szélben, reggel az elsők között a mopeden kihajt a hajó belsejéből és bele az Athéni forgalomba - szalmakalappal a fején)