Végre találtam valakit, aki ugyanoda utazik ugyanezzel az irodával,
szóval majd megköszönném a részletes beszámolót, illetve az esetleges kérdésimre a válaszokat.
Hát más irodánál eddig nem hallottam ilyen jellegű korlátozásról, max annyi szokott lenni, hogy hány db csomagod lehet.
A 20 kg így tényleg elég karcsú, majd okosan kell pakolni.
Ez az utastájékoztató amúgy mit tartalmaz még? Fakultatív programokról nincs valami bővebb leírás benne.
Amúgy javaslom mindenkinek, hogy nézzen körül a helyi irodáknál is,mert lényegesebben olcsóbbak úgy a fakultatívok. Vagy nézzen meg másik magyar utazási irodát, én is találtam így olcsóbb fakultatívot.
Az utasbiztosítás nem szokott benne lenni az árban, mi az uniqua-nál szoktunk kötni, ott találtuk a legolcsóbban, 400FT/nap/fő-ért.
Mi Győrben szállunk majd fel, de gondolom az utas tájékoztatóban benne lesz a pontos indulás.
Az út nem kanyargós, autópályán megy végig, meg alagutakon, Macedóniában vannak inkább hegyek-völgyek, de az is kibírható. Ezen a részen igazából nem is szoktak pihenőt tartani a sofőrök, mert nemigen lehet megállni.
Útlevelet ti visztek? Vagy csak személyi? A helyi görög sofőrök tényleg nem fogják vissza magukat a közlekedésbe, de elég rutinosak, nem lesz baj
Melyik fakultatívokra akartok menni?
Tudja ő hogy miről beszélek. Gabi és Nikosz jöttek tolmácsolni mikor belém jött a görög faszi ... Csak meg kell nézni az összes görög autót , mind megvan sérülve karcolva horpadva... Az meg hogy gyorsan vezet egy buszsofőr nem azt jelenti hogy jól is vezet... Gabiról meg tudom hogy jól nyomja, mert most áprilisban majdnem hazáig ő nyomta a kocsimnak, az órát nem nagyon figyelte. 12 óra alatt itthon is voltunk..
Természetesen azt is jelezd a szerző felé, hogy szép munkát végzett, mind a tartalom, mind a forma szuper, gratulálok neki!
Az, hogy egy-két dolog kimarad, az természetes, hiszen mindenkinek mások fontos információk. Ha mindent beleírna, akkor olyan lenne, mint egy újabb lonelyplanet, arra meg semmi szükség.
Szóval nehogy azt továbbítsd, hogy bárki is kritizálja a munkáját, sőt azt mond meg neki, hogy nagyon ügyes, köszönjük neki a könyvecskét