Tavaly amikor kint voltunk szerettünk volna elmenni görög estre, de az apollonnál hétfőn volt, sőt mindegyik utazási irodánál akiket megnéztünk. Tudtok-e esetleg olyan irodáról ahol nem hétfői napon van az est?
Igaz tavaly a vissza utazás napján kedden döntöttünk úgy, hogy még maradunk 2 napot így ez elmaradt.
Idén jó lenne bepótolni, de most biztos, hogy kedden haza jövünk és hétfőn nem mennénk el.
Várom a válaszokat, hátha.....
Én két éve voltam az Antigoniban, idén is oda készülök. Nagyon jó helyen van, a kisvasút állomásától 30 m-re. vannak tengerre néző apartmanok, de 100 m a part. Élvezni fogjátok.
Mikor mentek? /nincs kedvem számolni:)/
Szia,
Sugár Travel. Náluk foglaltuk decemberben és olcsóbban mint tavaly az Apollon-nál és ugye központi helyen, tavaly az északi rész szélén voltunk.
Nem túl zajos? Bár este úgyis mászkálni fogunk.
Ettika, bocsi, csak most értem vissza az előző bejegyzésedhez.
Alapfelszereltség. Mi keveset főztünk, inkább a parton ettünk, de tál, tányér, evőeszköz volt. még sajtreszelő is volt. A csoportból senki nem panaszkodott, hogy vmi hiányzott volna. Akkor még nem volt légkondi, de mi azt se hiányoltuk.
Utaztak már velünk buszon 4-5 éves kicsik is, nem volt velük semmi gond.
Mi busszal megyünk, bár voltunk már autóval is.
Aludtak. Bár 4 főnél érdemes számolni - van- e kicsikre buszkedvezmény.
Mi is Sugár Éváékkal mennénk, ha tudja biztosítani az egész házat. Mi egy 65-70 fős baráti, munkatársi társaság vagyunk. /két éve is így voltunk/
Olvastam itt a napsugár travelröl,a honlapjukon meg is találtam az apartmant és az árakat.A 42800 ft/fö/hét juliusi árban benne lehet az utazás busszal vagy az egyéni utazással van?