Én még új vagyok itt!Van valakinek valamilyen tapasztalata vagy véleménye a BS-Travel utazási irodával kapcsolatban?Elég jók az áraik,de nem tudom,hogy megbízhatóak-e.
Köszi előre is.
Én még új vagyok itt!Van valakinek valamilyen tapasztalata vagy véleménye a BS-Travel utazási irodával kapcsolatban? Elég jók az áraik,de nem tudom,hogy megbízhatóak-e.
Köszi előre is.
Nem tudom, megbízható-e, de ezt adják meg elérhetőségnek:
Én még új vagyok itt!Van valakinek valamilyen tapasztalata vagy véleménye a BS-Travel utazási irodával kapcsolatban? Elég jók az áraik,de nem tudom,hogy megbízhatóak-e.
Köszi előre is.
Nem tudom, megbízható-e, de ezt adják meg elérhetőségnek:
Web: https://bs-travel.eu/
E-mail: office@bs-travel.eu
Tel.: 00 36 20 257 5927
2030 Érd, Balázs utca 7.
Partner utazási irodáink száma: 221
Ez azért kicsit gáz szerintem ezt hagyd ki
Csak partner irodával utaztat
Írd meg hova és mikor szeretnél menni majd mi segítünk :wink
Köszi a segítséget!
Igazából csak szállást keresünk,július 23-tól 30-ig mennénk egyénileg Sartiba.Csak sajnos későn döntöttük el,ezért nincs szállásunk!
-törölt nick 12762 | #165212 | 2011-06-11 23:32:15 | Válasz a #165169. hsz-ra
Szia,
nézz szét az ismertebb irodáknál a szállásokat illetően, indulás előtt nézd a last minute-okat, de ha nincs hely, induljatok el nyugodtan. Tuti találtok szállást kint.
illetve, hogy a Terminátort idézzem: "én ezt tenném"
Mi júli 2-án indulunk Santorinire, az Apollon-nal, ha eddig nem kértek kerozin dijat akkor szerintetek elképzelhető, hogy még fognak?
Nem örülnénk neki
Szinte már minden normálisabb oldalt végig néztem,de nem találtam megfelelőt,ami árban jó lett volna az pont akkor foglalt,mikor mi mennénk...De a last minutokat majd figyelgetem,ha meg nem marad más,akkor majd ott keresünk vmit!Egyébként főszezonban tuti lehet szabad apartmant találni 6 személyre?
Szia!
2009-ben július második felében nyaraltunk Sartin, akkor sok szabad apartman volt. Több helyen kis asztalka mellett ültek a háziak az apartmanok előtt, amire ki volt írva, hogy szoba van kiadó, és várták a vendégeket.
Egyik nap este 6 körül érkeztek magyarok a szomszédunkba, akiknek nem felelt meg a szállás, amit az irodán keresztül foglaltak, és egy órán belül találtak jobbat olcsóbban.
-törölt nick 12762 | #165310 | 2011-06-13 00:14:43 | Válasz a #165288. hsz-ra
Én már több alkalommal (igaz, nem Sartin) csináltam úgy, hogy itthon befizettem egy hetet, majd kint még pár nappal megtoldottam. 3 óránál tovább még nem kellett keresgéljek, ez az egy alkalom is csak azért volt, mert sziesztaidőben bóklásztam a szállás után. A görögök jó vendéglátók, ha az ő apartmanjában nincs hely, telefonál, intézkedik... ha nem is egy apartmanban, de egymáshoz nagyon közel biztos hogy lesz szállásotok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Az hiszem neki vágunk úgy,hogy majd ott keresünk szállást.De azért nézegetem a last minutokat is elvégre csak nyugodtabban megy úgy az ember,ha tudja,hogy van hova mennie,még akkor is,ha kb 80%,hogy foglalás nélkül is talál szállást!
Érdeklődnék, hogy valaki ismeri-e a Kalandozás Travelt (Neoline) Mennyire megbízhatóak? Utazott már velük valaki? Minden infót nagyon szívesen veszek. Még mindig nem döntöttük el, hogy pontosan hova menjünk nyaralni. Thassos, Sarti vagy Nei Pori. Thasoson már voltam, a másik két helyet nem ismerem, most gyűjtöm az infókat. Nei Poriba a Kalandozás Travelnek van nagyon jó áron útja, de nem szeretnék csalódni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv: Larik
Megbízható az utazási iroda! Mindent rendben lehet velük intézni,kedvesek és segítőkészek!
Én velük szoktam utazni,mivel nagyon jók az áraik és interneten keresztül,utalással eltudok intézni mindent...Nem kell rohangászni az utzási irodában!
Az apartmanjaik közül és az Andoniában voltam....Nekem nagyon bejött,mivel nem zajos,de mégis közel van a központhoz és csak egy játszótér választja el a tengertől!
Én csak ajánlani tudom őket!
Ha kérdésed van még szívesen válaszolok!
-Mylo-
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Hétvégén fog el dőlni, hogy pontosan hova megyünk. Amennyiben Nei Pori lesz az úti cél, akkor lehet, hogy még igénybe veszem a segítségedet!
Kedves Larik!
Ma érkeztünk haza Nei Poriból. Most először utaztam a Kalandozás Travellel. Kicsit aggadalmaskodtam miatta, de azt mondhatom, hogy nagyon kellemesen csalódtam. Kezdve a foglalástól, az utazáson át a szállásig, az idegenvezetők hozzáállásáig, mindennel. Ha mellettük döntesz, fordulj bizalommal hozzám. Szivesen válaszolok minden kérdésekre. Teljesen friss infóim vannak.