Nekünk 25400, /fő + a gyerekek 5080/fő. 4 felnőtt 2 gyerek.
Autóval megyünk nem kérdeztem a buszt, de mi nem is akartunk busszal menni.
Viszont olcsóbb mint az Apollon volt tavaly, pedig ott a gyerekekre nem kellett fizetni, mert az egyiket a nővéremék szobájába irattuk, de velünk volt végig.
Viszont olcsóbb mint az Apollon volt tavaly, pedig ott a gyerekekre nem kellett fizetni, mert az egyiket a nővéremék szobájába irattuk, de velünk volt végig.
Mi csak ketten mennénk és kocsival,vagyis megyünk mert már befizettem az apollonnál,a jövöre nézve éredekelt volna a sugár travel vagyis mintha napsugár lenne a neve,mert nem találok sugár nevü honlapot,de nem egyértelmü az ár,buszos vagy busz nélküli?
A mi hetünk az első ami drága, mivel július 13-tól van a szállás, tehát tudom az árakat.
Busz nélkül ennyi, nem tudom, hogy buszt ők szerveznek-e.
Csak érdeklődés az Apollon olcsóbb most minta Sugár?
Az Apollon-nál melyik apartmanba mentek? Tavaly aki nekünk volt az idegenvezető csak dísz volt, mert sokat nem tudott nyújtani.
Tavaly augusztusban voltunka ami szintén a drágább és ezzel mégis olcsóbb lesz.
De mintha mégiscsak kezdeném értelmezni az árakat, ha jol láttam juliusban 25400 a 6 fös apartman,a 2 fös studio meg 42800 fejenként és ez akkor saját kocsival árak.
Ebben az esetben az apollonnál olcsobb a 2 fös studio mert ott csak 32 ezer fejenként.
Az apollonnál szerintem igy akkor olcsobb az 5 fös kalliope apartman is mert az kijön vagy 20 ezerre fejenként,de csak 5 fös van nekik, 6 fös nincs
A mi hetünk az első ami drága, mivel július 13-tól van a szállás, tehát tudom az árakat.
Busz nélkül ennyi, nem tudom, hogy buszt ők szerveznek-e.
Csak érdeklődés az Apollon olcsóbb most minta Sugár?
Az Apollon-nál melyik apartmanba mentek? Tavaly aki nekünk volt az idegenvezető csak dísz volt, mert sokat nem tudott nyújtani.
Tavaly augusztusban voltunka ami szintén a drágább és ezzel mégis olcsóbb lesz.
mi is juli 13 tol megyünk két hétre,mindkét hét csucs idös árban
Tökéletesen számoltad, igen az volt fő szempont, hogy 6 fős apartmant kerestünk. Tavaly 64et fizettünk úgy hogy a gyerekekre nem kellett fizetni, most 60900,- lesz a gyerek árral együtt, tehát nekünk olcsóbb, az a pénz meg jó lesz elkölteni nyaralás alatt.
Néztem úgy is, hogy 2 db 3 fős, de így jobb. A munkám miatt meg nem tudok 2 hétre menni, mivel bérelszámoló vagyok csak a hónap közepén mehetek szabira de egyszer talán...
Nem adom fel, addig is irigykedek a szerencsésekre akik 2 hétig élvezik azt a végtelen nyugalmat.
Tökéletesen számoltad, igen az volt fő szempont, hogy 6 fős apartmant kerestünk. Tavaly 64et fizettünk úgy hogy a gyerekekre nem kellett fizetni, most 60900,- lesz a gyerek árral együtt, tehát nekünk olcsóbb, az a pénz meg jó lesz elkölteni nyaralás alatt.
Néztem úgy is, hogy 2 db 3 fős, de így jobb. A munkám miatt meg nem tudok 2 hétre menni, mivel bérelszámoló vagyok csak a hónap közepén mehetek szabira de egyszer talán...
Nem adom fel, addig is irigykedek a szerencsésekre akik 2 hétig élvezik azt a végtelen nyugalmat.
képzeld el amikor 3 hetet voltunk n.poriban kettesben a fotisz házban, anettékkal utaztunk akkor és busszal,nem volt olcso de nagyon jo
Jaj ne is mond....
Irigy vagyok nagyon, de tényleg nem adom fel.
Tavaly cserrobira voltam irigy
hahó Robi olvasod?
Tudod, mert 2x tudtál menni mentem volna helyetted.
Mi csak ketten mennénk és kocsival,vagyis megyünk mert már befizettem az apollonnál,a jövöre nézve éredekelt volna a sugár travel vagyis mintha napsugár lenne a neve,mert nem találok sugár nevü honlapot,de nem egyértelmü az ár,buszos vagy busz nélküli?
Pinga,
Megnéztem a honlapon lévő árakat és az ára alatt a következő szöveg olvasható:
"Szállás árak: 7 éjszaka / fő, forintban, önellátással!!!"
Tehát az árak az utazási költséget nem tartalmazzák
Pinga,
Megnéztem a honlapon lévő árakat és az ára alatt a következő szöveg olvasható:
"Szállás árak: 7 éjszaka / fő, forintban, önellátással!!!"
Tehát az árak az utazási költséget nem tartalmazzák
okés én az önellátásban azt értem hogy nem fizetünk be kajára,általában azt irják oda hogy egyéni utazással,de ha igy van akkor igy is jo,vagyis elég drága
Az önellátás valóban csak arra vonatkozik, hogy nem fizetsz be kajára.
Azonban a kettőspont előtt az szerepel, hogy "szállás árak", tehát az ár kizárólag a szállásra vonatkozik önellátással
Az önellátás valóban csak arra vonatkozik, hogy nem fizetsz be kajára.
Azonban a kettőspont előtt az szerepel, hogy "szállás árak", tehát az ár kizárólag a szállásra vonatkozik önellátással
irtam hogy rendben van megértettem,a busz plusz 23 ezer beszéltem velük telefonon