A Fortunásokat kérem nem bántani!
Az IBUSZ valószínűleg ennek az akciónak a keretében oldja meg a last minute-os utakat is. Úgy hallottam, bővítették a létszámot. Ha esetleg valakit érdekel a dolog.
Igaz még idén se voltunk nyaralni, de már a jövő évin jár az agyam:).
Tegnap beszereztem egy Aeolus katalógust, voltam egy irodában jegyet venni, ott kértem. Nem teljesen néztem át, de szoktam nézegetni a honlapjukat is, hírlevelet is kértem (elég jó kis buszos last minute ajánlatuk van most, csak már lefixáltuk a nyaralást. Szeretem nézegetni is a katalógusokat, nemcsak neten böngészni.
Amiért megfogott ez az iroda, hogy egy hetesnél hosszabb útjaik vannak.
Kérdéseim lennének:
A katalógusban van olyan, hogy fix ár, ez mit takar? Nem tudtam kisilabizálni.
Vannak olyan olyan utak, amik Pozsonyról/Prágából indulnak. Bp-ről legalább van transzferjük oda? Gondolom minden gép nem áll meg Bp-n.
(Buszos utaknál szerencsés helyen lakunk, mert a városunkban megáll szinte minden Görög-ba menő busz, ha van felszálló).
Közben megtaláltam, Pozsonyba van transzfer, de azt nem írják mennyibe kerül. Csak jobb lenne Bp-ről, csak nem minden időpontban megy onnan.
Ahogy nézem, a buszos utazások érik meg nagyon, csak én azt végigkínlódom. Amennyiért idén IBUSSZ-szal repülünk, 7 éjszakát ott töltünk, annyiért 11 éjszakát lehetne Aelous-sal buszos útra menni.
A repülősök annyira nem olcsók a hülye illeték miatt pl. amit ugye eltöröltek, de felszámolják...
Thassos-szigetére közlekedő, Pozsonyból induló repülős charther járatunkhoz ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk. Karpathosi járatunk Pozsonyba érkezik vissza, ebben az esetben is ingyenes a transzfer.
Fel- és leszállási lehetőségek: Győr – Tatabánya – Budapest.
Idézet:
1 vagy 2 gyermeknek INGYENES SZÁLLÁS!
Szinte minden szálláshelynél 1 vagy 2 gyermek számára, a megjelölt életkoron belül, ingyenes szállást biztosítunk. Ebben az esetben a gyermek kizárólag a közlekedés árát, azaz a FIX árat fizeti. Ezen felül a foglalási díjat és a reptéri illetéket, valamint a transzfert.
Gina! Busszal járunk nyaralni, igyekszem mindig valami akciósat kifogni.
Most az IBUSZ fortunával szinte buszjegy áron vagyunk itt. Nem néztem, hogy itt helyben mennyiért tudnánk bérelni, de ha még otthon veszek hozzá valamelyik irodánál csak buszjegyet (21900 ft/fő), akkor már nem hiszem, hogy jól jövök ki.
Olvastam, hogy az IBUSZ Fortunával nyaralsz.
Tudnál nekem mesélni róla? Mikor tudtátok meg az indulás időpontját, a helyet, az apartmant, stb.? Honnan indult a buszotok? Korrektek voltak szervezés terén?
Mi is ezzel az akcióval megyünk, csak szeptember elején.
Válaszodat előre is köszönöm!
Ibissz! Igazad van, külön a busz meg külön szállás nem olyan olcsó.... Remélem sikerül Sartira mennetek még1x idén. Nem tudom last minute-ek vannak-e, mert nagyon felkapott.
Vickycsibe Ti mikor mentek? Lehet egyszerre megyünk? Busz v. repülő? Zártatok ki vmit?
Nekünk a szept. 5-i időpontra sikerült helyet foglalnunk, tehát elvileg olyan 9-e körül van az indulás.
A buszos utat választottuk, és olaszországot zártuk ki.
Mindenképpen görögbe szerettünk volna menni, ezért zártuk ki azt.
Ti mikor mentek? Mivel és melyik városból?
Mi előttetetek megyünk egy héttel. De repülővel. (Kecskemétről, ahol megállnak a buszok, de most nem lényeges, mert a repülő nem... Fel kell utazzunk.)
Mi is mindenképp Görögo-ba mennénk, Bulgáriát és Olymposzt zártuk ki (utóbbin voltunk, igaz Rodoszon is), Málta meg tuti nem lesz.
Honnan indultok?
2007 óta folyamatosan, minden évben minimum 1x kimegyünk görögbe.
Az esetek 90%ban a Dias-szal szoktunk menni, illetve voltunk már az Apollonnal is. (buszos utak)
Idén viszont először az Anubis travellel megyünk, repcsis, krétai útra.
Az utazási irodában nagyon rendesek és segítőkészek voltak a lányok, eddig csak pozitív benyomásom van erről az irodáról, reméljük, hogy a továbbiakban is így marad, és mikor hazajövünk, majd akkor is ezt írhatom.
ha esetleg valaki már utazott velük, szívesen venném a tapasztalatait
A Jimakos Tours telefonszáma , amin el is érhetőek meg van valakinek?
Megköszönném ha esetleg privátban elküldené.
A honlapjukon lévő mobilszámok nem élnek.... A vezetékeset meg nem veszik fel.
E
lőre is köszönöm !
Valamikor márciusban vagy áprilisban foglaltam az utat online, de a befizetést a debreceni IBUSZ irodában rendeztem, ahol nagyon készségesek voltak velem. Többször hívtam még később is őket telefonon a kérdéseimmel, mindig türelmesen és kimerítően válaszoltak. A hölgy az irodában igyekezett figyelembe venni, hogy hova szerettünk volna leginkább utazni. Nekünk Tolo lett volna a kedvenc úticél, de oda nem vittek abbban a turnusban fortunásokat.
17-én pénteken indultunk, és előző héten hétfőn vagy kedden tudtuk meg a helyet, az apartmant.
Busszal indultunk Debrecenből. Onnan egy 8 személyes kisbusz vitt Kecskemétig (útközben még szedett össze utasokat), ott szálltunk át a nagybuszra. A hazafelé út ugyanígy lesz. A nagy buszon ülésrend volt, a sofőrök megmutatták minden utasnak, hogy hol a helye. Az utazás kicsit hosszú volt (összesen 25 óra!), de minden rendnen ment, a sofőrök is rendesek voltak.
Sartin az IBUSZ idegenvezetője fogadott minket. Ahogy leszálltunk a nagybuszról, kisbusszal mindenkit elvittek a szállására. Este az idegenvezető sétára vitt minket a faluban, megmutatta az orvosi rendelőt, ajánlott ékszerárust, éttermeket, majd beültünk a Relaxba, és ismertette a fakultatív utakat.
Holnap utazunk haza, ma este lehet érdeklődni a pontos indulásról.
Reggel 9-ig ki kell költöznünk az apartmanból, de egy apartmant fenntartanak az indulásig a csomagjainknak és zuhanyozásra.
Összegezve: az iroda teljesen korrekt mindenben, máskor is szívesen választom őket.