Most is van tobb olyan nap amikor ingyenesek a belepok, ma azert mert a kornyezet napja van, vasarnap es hetfon a punkosd miatt (ami itt egy hettel kesobb van) ...
Szia
Athen egyebkent egesz augusztusban ures ugyanis az ott lakok ilyenkor kimenekulnek a hoseg elol a varosbol. Nekunk ez a kedvenc honapunk
mert nincs az az orult forgalom ami egyebkent,.
Közben megkérdeztem a férjemet, aki emlékszik: nem kellett az athéni nemzeti múzeumba se fizetni. Jegyet adtak, de pénzt nem kértek (Ez zavart meg, mert halványan emlékeztem a jegyre.)
Szia
nem akarok hasbol hulyeseget mondani az ingyenessegben biztos vagyok(legalabbis ami az allami kezben levo muzeumokat illeti)a tobbit megkerdezzuk
Udv
Kriszta
Szia Kriszta! Múzeumokra gondoltam. Nehogy valaki pórul járjon,és egy szűkített nyitvatartás miatt maradjon le valamiről. Ha jól tudom a pünkösd vasárnap is ilyen volt régen,nem csak a Mária nap! üdv:kokszi
Szasztok ! Régebben a Mária nap a nyitvatartási időket korlátozta. Vagy csak fél nap ,vagy hétvégi nyitvatartás volt. Nekem ez 96-ban borította fel a programot. Azóta teljes a nyitvatartás ezen a napon?
Közben filóztam, h a nemzeti múzeumra már nem emlékszem, h ingyen volt-e aznap... De az tuti, hogy üres volt Athén, ezért könnyebb volt közlekedni. És nem_Athénban meg minden ingyen volt. (Sőt egyszer Krétán is voltunk így, és akkor ott három helyet szintén végigjártunk ingyen.) Szóval csak a nemzeti múzeumra ingyenességére nem emlékszem...
Ha nem Athénba mentek aznap, hanem mégis a pelopponésszoszon maradtok, és mondjuk nem fér bele Mükéne és Epidavros, akkor Mükéne is Tirünsz-t ajánlom, az tuti belefér, egy vonalon vannak. Tirünsz remek hely!
szia
az autoberles arai attol is fuggenek hogy mikor jottok junius 30 ig illetve szeptember-- oktoberben olcsobb hiszen ez elo illetve utoszezon illetve a kocsi kategiriajatol is fugg a dolog
a legolcsobb megoldas ilyenkor egy napra szabad kilometerhasznalattal es biztositassal egyutt 57 Euro de ha peldaul tobb napra veszed ki az arak alacsonyabbak illetve mindig vannak akciok is peldaul 3 napos berles eseten 1 nap ajandek stb.
julius augusztusban az arak kicsit emelkednek es akciok is masok a legjobb ha amikor megerkezel erdeklodsz nalunk hogy mik az aktualis lehetosegek
Udv
Kriszta