Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 339 340 341 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Picimancs | #167924 Üzenet | 2011-06-30 20:08:04 | Válasz a #167887. hsz-ra
Én odafelé és hazafelé is nézegetem az utasokat,hogy ki lehetsz icon_smile.gif Azért nekem viszonylag könnyebb dolgom volt mert írtad,gyerekkel jössz.Szóval 2 esélyes maradt de nem jöttem rá melyik lehetsz. icon_smile.gif Párom egész úton mondogatta menyek oda kérdezzem meg icon_biggrin.gif Én kifelé jobban viseltem az utat hiába volt hosszabb.Nekem/nekünk csak a hazaúttal volt bajom.Jövőre ha úgy alakul újra Fortunázunk csak repülőssel icon_smile.gif Minden rendben volt vele ,mi meg voltunk elégedve.
  Ibissz | #167926 Üzenet | 2011-06-30 20:12:14 |
Az utazásról még annyit, hogy az indulás előtti napon kaptunk egy SMS-t, hogy honnan, mikor és milyen típusú és rendszámú busszal indulunk.
Az utaztatást nem az IBUSZ szervezi, hanem egy alvállalkozó cég, ami az irodában kapott papírokból is kiderül.
Útközben a sofőr elmondta, hogy ő egy debreceni utasszállítással foglalkozó cégnél dolgozik, és őket kb. két héttel korábban kereste meg az utazást bonyolító cég, hogy gyűjtőjáratként a főbuszhoz vigyék az utasokat.
Hazafelé Kecskeméten erre a gyűjtőjáratra vártunk majdnem egy órát, a visszaút ezzel együtt mégis alig több, mint 20 órából kijött.
Egyébként az utaztatás teljesen szervezett: a gyűjtőjáratok és a főbuszok sofőrjei is rendelkeznek telefonszámos listával a szállítandó utasokról, akiknek a buszokon meghatározott helyük van. A sofórök ezen listák alapján adták át az utasokat egymásnak. Szóval, ez a rész is teljesen rendben volt szerintem, csakúgy, mint az egész utazás.
  Ibissz | #167930 Üzenet | 2011-06-30 20:17:44 | Válasz a #167924. hsz-ra Előzmény #167924
A hosszú hajú nő vagyok a nálam nagyobb kamaszfiúval, bal hátul. icon_smile.gif
Ki volt még gyerekkel? Ja, egy idősebb nő egy kislánnyal mögöttünk!
És ti ik voltatok?
  Ibissz | #167934 Üzenet | 2011-06-30 20:30:07 | Válasz a #167924. hsz-ra Előzmény #167924
Elsétáltunk a Spanoshoz is, és az iroda összes többi házát is megnéztük, hogy tudjuk legközelebb mire számítsunk. Én bármelyik apartmanban szívesen ellaktam volna. icon_smile.gif
Fakultatívon voltatok?
Mi az Amuliani-t terveztük (nem a Sithonnal, hanem a Taousannissal anyagi okokból. icon_smile.gif, komoly különbség volt az árakban), de a napallergia közbeszólt.
Nagyon erős lehetett az uv sugárzás, mert már harmadnapra kiütésesek lettünk, pedig 11 és 3 között szígorúan nem napoztunk. Máskor 10 napig is bírjuk 30-as napkrémmel. A gyereknek vittem gyógyszert és kenőcsöt, magamnak viszont nem, így orvoshoz kellett mennem, aki egy napra árnyékot javasolt. Ezért nem akartam magunkat kitenni egy kötött programnak, inkább kifeküdtünk a partra a pálmaernyők alá.
  Ibissz | #167939 Üzenet | 2011-06-30 20:31:15 | Válasz a #167930. hsz-ra Előzmény #167930
"És ti ik voltatok?" = És ti kik voltatok?
  Picimancs | #167940 Üzenet | 2011-06-30 20:35:40 | Válasz a #167930. hsz-ra Előzmény #167930
Nahát akkor nem tudom ki vagy icon_sad.gif Mi kifelé elöl ültünk bal oldalon,hazafelé meg jobb oldalon hátul.Hazafelé mi is Kecskeméten szálltunk át a másik buszra.Párom magas szemüveges.Őt általában megjegyzik.Volt 1 család kisfiúval ő szülinapját mondták be kifelé,volt 1 szőke nő 1 kisfiúval meg 1 család 2 gyerekkel.Utóbbi 2re tippeltem volna.A nő a kislánnyal pécsi volt őt egyből kizártam icon_smile.gif
Minket úgy hívtak indulás előtt 1 nappal,hogy előbb indulunk.10:15 volt az első indulás de a végén 9kor indultunk.Kifelé nem is tudtuk kik voltak a buszon icon_smile.gif Csak akik mellettünk és előttünk ültek.De azok nem voltak sokan. icon_smile.gif
  Ibissz | #167946 Üzenet | 2011-06-30 20:46:51 | Válasz a #167940. hsz-ra Előzmény #167940
Hát, én sem tudom, hogy kik vagytok, magas szemüveges pasira sem emlékszem.
Akkor oda és vissza is messze ültünk egymástól. Oda mi bal hátul, vissza jobb elöl.
Az általad felsorolt gyerekesek közül is csak a szülinapos kisfiút tudom beazonosítani. Ő egy rosszcsont volt. icon_smile.gif, első este a Relax-ban velünk szemközt ült.
Igen, a repülős út biztos kevésbé gyötrelmes, de ha annyi pénzt szánok, mint a repülős út ára, akkor inkább két hétre megyek. Nekünk ez az egy hét most nagyon kevés volt, a korábbi években 10 éjszakás turnusokon voltunk.
  Picimancs | #167999 Üzenet | 2011-07-01 10:59:41 | Válasz a #167946. hsz-ra Előzmény #167946
Nahát akkor a Relaxba nem messze ültetek tőlünk icon_smile.gif Nálatok ült először egyedül?Mert akkor 1 asztal volt közöttünk.Mondjuk nem emlékszem kinél ült icon_sad.gif
Na de ha már az utazási iroda topikba vagyunk maradjunk annál icon_smile.gif
Kifelé Győrbe találkoztunk 2 nővel.El kezdtünk velük beszélgetni ,ők is Fortunások voltak csak szállodás buszosok.Spanyolországba mentek.Aztán 7:20ra kellet Győrbe lenniük.Ott is voltak.Épp hogy odaértek jött 1 pasi az IBUSZ-tol,hogy 4:30kor elment a buszuk.Mondták nekik,hogy vagy elviszik őket a busz után nem tudom hova és vagy elérik a buszt vagy nem vagy várnak 9ig és elmennek a Grand Tours busszal.Ők ezt választották.
Tesóm tavaly ugyan igy járt a La Grottával.Csak őt 4kor felhívták,hogy 40 perc és Óváron vannak mert nem szóltak az előrehozott indulásról.Én azt nem értem ha már az utazást lebonyolító cég előbb megy akkor miért így van megadva mindenhol.Mert ugyan az a cég utaztat Spanyolokhoz mindig.

Ibissz amit kérdeztél tegnap mindjárt megírom privátba hogy ne legyen itt OFF!Ne legyünk kimoderálva.
  Vickycsibe | #168000 Üzenet | 2011-07-01 11:14:50 | Válasz a #167999. hsz-ra Előzmény #167999
Picimancs!

Egyáltalán nem nyugtattál meg ezzel a Spanyolországos sztorival.
Remélem, nálunk nem lesz gond az indulással, és más egyébbel sem.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
  Picimancs | #168010 Üzenet | 2011-07-01 11:33:50 | Válasz a #168000. hsz-ra Előzmény #168000
Nem akartalak megijeszteni!Nálunk eddigi 3 buszos utunk alatt semmi ilyen nem volt!Úgy néz ki csak Spanyolország lett ilyen.Tesóm 8 spanyol buszos útja alatt csak a tavalyi volt ilyen.
  Mónika655 | #168164 Üzenet | 2011-07-02 17:42:42 |
Sziasztok!

Mi egy Zakynthosi utazást néztünk ki az Aeolusnál!
Most találtam két rossz véleményt is, de jót is. Hallott róluk valaki valami megbízhatót??? Köszi a gyors infót-hétfőn kellene foglalnunk. Ha ne tegyük, írjatok gyorsan!!!!

Köszi: Mónika icon_rolleyes.gif
  Picimancs | #168269 Üzenet | 2011-07-03 13:03:07 | Válasz a #168164. hsz-ra Előzmény #168164
Szia!
Mi még nem utaztunk az Aeolus-szal csak idén akartunk, mert jó áraik vannak.Végén nem utaztunk velük mert a buszos útjaikról nagyon sok rosszat olvastam.4 héten át kérdezősködtem mindenfelé róluk.Meg amúgy is nehezen viselném a szlovákokat icon_smile.gif
DE viszont a repülős útjaikról meg jókat írtak.Ha mi repülnék igen valószínű,hogy velük.Úgyhogy saját tapasztalatom nincs de szerintem nyugodtan foglalj.Egyik ismerősöm dolgozott utazási irodában ő kérdezett utána ott azt mondták jó iroda,jó árakkal csak a buszozásnál a szlovákokkal voltak eddig gondok.Meg nekünk azért lenne jobb mert vannak Pozsonyból induló járataik és az nekünk közelebb van mint Pest.
Remélem tudtam segíteni icon_smile.gif
  Ferrari | #168272 Üzenet | 2011-07-03 13:27:09 | Válasz a #168164. hsz-ra Előzmény #168164
Szia Mónika!

Kétszer utaztunk velük.
Először Nyugat-Krétára. Semmi gond nem volt velük.
Tavaly Rodoszra. Nagyon rossz volt a szálloda.
Az idén nem választottam őket, már nem bízok meg bennük.
Érdeklődj itt a Hellaszon vagy más oldalon az adott szállodával vagy apartmannal kapcsolatosan, hogy volt-e már ott valaki és mi a véleménye?
  Pontikos | #168276 Üzenet | 2011-07-03 14:14:42 |
Mónika655 írta:
Mi egy Zakynthosi utazást néztünk ki az Aeolusnál!
Most találtam két rossz véleményt is, de jót is. Hallott róluk valaki valami megbízhatót??? Köszi: Mónika icon_rolleyes.gif

Szia!
Én buszoztam és repültem is velük. A szállások eddig nekem messze a legszínvonalasabbak voltak más irodákéhoz képest, az idegenvezetők messze a legrosszabbat hozták modorban (de ez különösebben nem érdekel), az utazás meg a leggyorsabb és leggördülékenyebb volt velük. Aztán pár éve egy buszos útnál már én is nehezen toleráltam, hogy a magyar csak "megtűrt" a buszon, azóta nem voltam velük - de nem biztos, hogy nem leszek.
Te tudod, hogy mennyit bírsz, és neked mi a fontos, dönts aszerint! (Én pl. hiába olvasok sok jót egy adott irodáról, ha valami nem szimpi bennük, engem nem győz meg, hogy 100-ból 99 ember elégedett, ugyanígy lehet kígyót békát dobálni egy szállásra, ha az én mércémnek megfelel, tuti azt választom. icon_smile.gif )
  Szabóné Manyi | #168290 Üzenet | 2011-07-03 15:51:14 |
Mentünk mi is az Aeolus-sal nem volt semmi gond.Egyik soför tudott magyarul ,és beszélt is.A másik csak gyanitom,hogy értette,de nem beszélt.Az idegenvezető szuper volt.A repülős utnál csak a gép volt szlovák,a sztyuvik tul fiatalok voltak ahhoz,hogy tudjanak magyarul,/ezt csak gyanitom/Tették a dolgukat,nem voltak nagyon mosolygosok.Azért választottuk ezt az irodát,mert nekik vannak hosszabb utjaik és ujdonságaik,ahova mások nem utaztatnak.Az a véleményem,hogy nem kell félni tölük,ha az ember betartja az elemi udvariassági szabályokat/amit magunkkal szembe is betartunk/ akkor nagy baj nem lehet.Egy-két elemi szót mindig megtanulunk köszönés,stb. és már jó is.Egyébként probléma mindig lehet,még a szupernek gondolt utnál is,ha valaki ugy akarja???
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 339 340 341 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu