A szeptemberi időponttal jobban jártok, mivel akkor jobb a tengerhőmérséklet a fürdéshez. Az időjárást elég nehéz megtippelni, mivel volt olyan május, amikor már 30 fok felett járt a hőmérséklet.
A szeptemberi mindig kellemes. Már nem forró, de még bőven lehet napozni. A víz pedig átlag 22-23 fokos.
Köszönöm átgondoltuk és szept 14-21ig
ma benn is volt a párom elintézni a papírmunkát
A Zefyros apartman nagyon jó helyen, Nei Pori központjában, az Olimpia utcában, egy utcányira a tengertől található.
Itt láttam olyat, hogy a két fős apartman nem stúdió volt, hanem külön helységben volt a konyha. A szobák rendezettek, kényelmesek. A háznak van külön csomagszobája, ami nagy segítség induláskor, érkezéskor
priviben nem akarom zavarni ,meg örülök mindenki segítségnek. remélem jövőre én is tudok már segíteni[/quote]
csak nyugodtan kérdezz ha tudom a választ szívesen segítek [/quote]
ismét köszi! nagyon rendes vagy!
de még mindig a Sarafis ház érdekelne , többek között , milyen állapotú, és felszereltségű (klíma,konyha, törölköző, ágyhuzat stb.)? továbbá szoktak-e kaukciót kérni amit csak eljövetelkor kapunk vissza?
priviben nem akarom zavarni ,meg örülök mindenki segítségnek. remélem jövőre én is tudok már segíteni
csak nyugodtan kérdezz ha tudom a választ szívesen segítek [/quote]
ismét köszi! nagyon rendes vagy!
de még mindig a Sarafis ház érdekelne , többek között , milyen állapotú, és felszereltségű (klíma,konyha, törölköző, ágyhuzat stb.)? továbbá szoktak-e kaukciót kérni amit csak eljövetelkor kapunk vissza?[/quote]
Szia!
Klíma minden szobában van. Ezek használatáért általábban fizetni kell. A 2-3 ágyas apartmanok túlnyomó többsége stúdióapartman, azaz a szobával egy légtérben van a konyha. A 4-5 fős apartmanokban már van külön szoba.
Ágyhuzat van, törülköző nincs. Göröghonban nem szokás kauciót kérni az apartmanért
Elnézést, hogy ismeretlenöl zavalak. Hosszas vákogatás után idén Nei Poriba megyünk a fiammal június 25-től 1 hétre busszal nyaralni. Ezzel kapcsolatban örülnék mindne tanácsnak, ötletnek. A fórumot szolrgalmasan olvasgatom közben természetesen, de sajna ritkán van időm a gép elé ülni.
Milyen tanácsaid vannak amit jó megfogadni?
Szeretném megkérdezni, hogy a Jimakos toursról tud-e valaki valamilyen infóval szolgálni? Milyenek az apartmanjaik? És a buszos útjaik?
Köszönöm előre is Ildikó
Igen erről már tavaly olvastam. Én úgy gondolom azért általánosítani nem szabad.
Mi voltunk többször is az ibusszal nyaralni és volt, hogy jó volt a tapasztalatunk volt, hogy rossz.
Bízom benne, hogy jól fogunk utazni és nyaralni is velük. De mivel még ne mfizetem be a foglalót nem vagyunk lekésve semmiről. Ettől eltekintve mindne infónak örülök.