Bakker! 43 fokos hőérzet!Na ez a nem semmi!Még durván 1 hónap és indulás!
Valaki tud még valamit az apostolos apartmanról?Olvastam pár negatív véleményt.Nem működött a hűtő leszakadt ágy ilyesmi.
Sziasztok....Ma értünk haza...Szuper volt Sarti....Igazi görög falú.....Nagyon szuper az idő...Sőt nagyon is meleg van....Akik a discót kérdezték van egy új Kolibri a neve magyarok és görögög csinálják közösen...Szerintem szuper...A Kalóztanya szerintem lehangoló....Az árak szuper jók gyros 1.70-ért....És van olyan finom mint az Ovelixben.....Szuper reggeliző helyet is találtunk ,igazi görög reggeli 1.80-ért laktató és finom...Sassossal szemben....
Kedves Hadiandi! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy a Sarti Beach Hotel mennyire van messze a központtól? Van rendes sétálóút onnan a központig? Biztonságos ott este-éjszaka sétálni? Csak azért kérdezem, mert csajos nyaralás lesz, barátnőmmel busszal megyünk, tehát autó kizárva ! Köszönöm előre is a választ!
Ízisz, várom én is a beszámolót!
Jah, és azt akartam még írni, hogy unokatesómék most vannak Sartin, nemrég írt sms-t, hogy a víz kitűnő a beach részen és nagyon szuper az idő !
Mi is ma jöttünk haza Sarti-ról, nekünk nagyon tetszett.
Akit érdekel, néhány válasz a feltett kérdésekre:
- szúnyogírtó kell, szobába is, és az esti sétákra is érdemes befújni magatokat.
- ha van napernyőd, nyugodtan viheted, ha nem kinyitva akarod berakni a buszba, elviszik
így oda telepedhetsz le a parton, ahova akarsz, és van árnyékod (elengedhetetlen!)
- fogyasztás ellenében lehet használni az éttermek nyugágyait, 2 nyugágy, 2 ital, egész napra maradhatsz.
van egy étterem, azt hiszem "Krionis" a neve, vagy hasonló, ahol nem kötelező a fogyasztás.
ezt a magyar pincér mondta, aki nagyon lelkes, nagyon rendes, de a vicceket nem nagyon vette/értette
az étteren egyébként nagyon jó, nagy adag kajákkal, csak ajánlani tudom.
ja, és 10 % kedvezmény alapból jár, ha magyar vagy.
- a Kalóztanyás hajókirándulás 28 euró, ezért kapsz enni, inni, hajókázás fürdőzésekkel, érdekes történetekkel,
érdemes kipróbálni, mi voltunk.
- robogó bérlés 10-15 euró egy napra Sassos-nál (9-20-ig), attól függően, hogy régebbi, vagy újabb motort szeretnél.
mi egy kétszemélyest vittünk 15-ért, azt hiszem 80 ccm-est, de "B"-s jogsi elég volt.
- a víz teljesen fürdőképes, délutánokra már szinte meleg.
Egyelőre ennyi jut eszembe a kérdésekre, ha tudok, válaszolok a többire is.
Köszi Zolmesz!
Nagyon várjuk már, bár nagyon félek, mert rossz időt jósolnak itthonra is , és kintre is 5-6nap múlva.....nagy a para miatta, hiszen csak egy hétre megyünk.....
Szia Ízisz!Szeretném megkérdezni tőled,hogy a Gyrost a kalóztanyánál írtad1,70-ért?És a görög reggeliző.olyan "beülős",vagy elhozhatod?És mit takar a "görög reggeli"?Bocsi a sok kérdését,de pénteken indulunk és ha már "ott lennénk is késő lenne"!Jaj már nagyon várjuk!