Hazaertunk, minden szuper volt, Lefkos tok jo hely, hamarosan irom a beszamolom!
Ian | #147486 | 2010-08-04 14:03:33 | Válasz a #147469. hsz-ra
Szia Kittis!
Üdv itthon, bár gondolom, hogy inkább maradtál volna kint . A beszámolódat szívesen felteszem a Tanszék oldalára is, ha elküldöd nekem. Ugyanis Karpathos-ról még nincs élménybeszámoló a weblapomon...
Üdv
Szia Kittis!
Megnéztem a képeid, jó volt ismét ott lenni és más képei alapján, más szemszögből is látni a szigetet.
A 355-ös számú fotón a reptér közeli kis eldugott strandot ismerem fel (ott azok alatt a sziklakapuk alatt úszkáltunk át), és le vagyok döbbevne, hogy odatelepített napozóágyak vannak ott. Amikor mi voltunk, 2007-ben, semmi sem volt és ez valószínűleg a köztudatban is nudista öböl volt, mert itt csak naturisták voltak és igen kevesen. Nagyon jó kis öböl volt. Kár érte.
Az az obol Fokia volt, egy pici kis strand Ammopi fele. Repternel angyon pici volt a viz, szel fujt, nem lehetett megmaradni a foldon, mert fujta rank a homokon es a vizbe se mentunk szivesen a sziklak es az ott lakok miatt:)
Az Apella volt. Szep a tenger ott tenyleg, de nagyon sok az ember, ugyhogy mi ott sokat nem idoztunk.
Ha tenyleg csudaszep strandokra szeretnetek menni, Olympos fele vezeto utrol agazik le 2 ut, ami harom kis strandhoz visz el, nekunk az volt a kedvencunk! 319-333ig vannak azok a kepek, melyek arrol a 3 strandrol keszultek.
Szia Kittis!
A Fokián mi nem voltunk, de megnéztem a képeimet és a te fotód, amit írtam, totál olyan, mint a reptérnél lévő öböl,
ahol mi voltunk. Na mindegy, ha nem ugyanaz, csak hasonló.
Ez a képem a sziklakapu fölöttről készült. Ahol a te képed van, teljesen olyan, mintha az öböl szemközti sarkából, e kapu irányába lenne fotózva:
Az Apellán azért vannak sokan, mert odamennek a kirándulóhajók. De az egyik legszebb öböl szerintem az egész szigeten és nálunk nemis tűnt az a sok ember olyan soknak.
Apella:
na a napagyakat, amik ezen a kepen vannak szorozd meg harommal es jelenleg ennyi van ott, plusz a sima standolok.
igen, voltunk a repternel is, pont ott, ugyhogy valoszinuleg az ott egyezik:)
Na de akkor csak félreértés van. Sajnos onnan, ahol vannak a képeid, nem tudom ide belinkelni, de az a sorszámú, amit írtam, az akkor nem lehet a Fokia, hanem "az én öblömnek" a másik irányból fotózott megfelelője.??