Kedves WhiteFrost!
Nagyon nagy szeretettel köszöntünk szülinapod alkalmából, közelgő nyaralásodhoz jó időt, jó utat, kellemes ottlétet. Hosszú távon sok csodálatos utazást és jó egészséget kívánunk sok-sok -val: Josza és Cilla
Hidd el a tenger ugyan olyan.mint 15 hónapja volt,
ha nem szebb
Bár Skopeloson vannak különlegesen szép partok!Én még sehol nem láttam ilyen színorgiát
Nagyon szép utatok lesz -picit irigykedek-mennék vissza
Pár éve voltunk Skiathoson egynapos kirándulás keretében és akkor eldöntöttük, hogy mindenképpen visszajövünk Skiathosra vagy Skopelosra. Eddig nem sikerült, de most végre eljutunk erre a gyönyörű színekkel tarkított helyre. Amikor először láttam a Mamma Miát azóta mégjobban vágyom oda.
Minden képet amit felleltem a szigetről azt már végignéztem oda vissza. Számolgatom a napokat visszafelé és lassan indulunk, ráadásul csak ketten, gyerekek nélkül.
Szinte végig bérelünk motort és azzal járjuk be a szigetet, valamint egy napra átmegyünk Skiathosra, hajókirándulásra.
Mivel egészségügyi okokból nem tudtam elmenni a családommal nyaralni Lesbosra, így megfogadtam, hogy ha felépülök akkor szeptemberbe valamikor elmegyünk ketten a férjemmel valahova.
Tolóra mentünk volna, de jövőre Athén környékére vagyunk hivatalosak és akkor másfelé keresgéltünk. Bementünk az Aeolushoz és mivel az idén a második nyaralásunk lesz ezért alapjáratból kaptunk 20% kedvezményt kaptunk. Kevés hely volt már csak erre az időpontra ezért lecsaptunk rá.