Zomborka | #137762 | 2010-06-06 17:28:50 | Hi mindenkinek!
Mi az Ibusszal járunk évek óta Görögországba, de mot megyünk először O.B-re. Tudtok-e infót a Stavros apartmanról természetese O.B-en.
köszi Z.
Abel | #137765 | 2010-06-06 17:39:09 | Válasz a #137762. hsz-ra
Szia, mi a Stavros-ban vagyunk, nagyon jó minden, tiszta, szép stb. Nincs melegvíz, sajnos. Állítólag 2 Stavros van, mi a White Rose mellett vagyunk, a másik neve ennek az apartmannak Despina.
...........................................
A tegnapi vihar miatt a víz nagyon szemetes volt ma, sajnos, de azért fürödtünk. Remélem melegebb lesz.
Én még nagyon pakolok, most fognak elaludni a gyerekek. Most indul a hajrá!!!
Ágica! Lehet, hogy a papucsodra rászorulok, mert elfelejtem a kapkodásban.
13-kor találkozunk Félegyházán!!
Jó éjt
Sziasztok!
Ma értünk haza O.B.-ről. Az idő szuper volt, a tenger kellemesen meleg.
A szállás az Elli apartmanban nekünk nagyon bejött: mi egy 5 férőhelyesben voltunk a 3 gyerekkel.
Az árak szerintem olcsóbbak, mint Parálián, és jobban lehet alkudni is.
Nagyon jól éreztük magunkat, csak a hazautunk volt kicsit nehéz ( a két nagyobb fiunk egy kis vírusfertőzést szedett össze valahol - hányás, majd itthon jött a hasmenés).
Kedves fórumos utastársak!
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, amit a hányással okoztunk.
Már most nagyon hiányzik Görögország, a gyerekek pityeregtek is miatta. Jó utat mindenkinek.
Sziasztok!
Kata05:
A srácok már jól vannak, de a férjem is elkapta. Ő már nehezebben viseli, most is egész éjjel hányt
Marija:
Igyekszem megírni az élménybeszámlót, de pár napot várni kell rá, nem nagyon hagyják a fiúk, hogy a gép mellé üljek.
Teljesen kihalt a tp nélkületek! Nem mentek pár kanyart?
A férje miatt ne aggódj! Egy 2 napos nátha náluk (férfiaknál) min.
1 hétig tart.
Szerintem csak valami kis vírus lappang benne,legalábbis,ha nincs nagy láza.
Láttam,hogy milyen jó időt fogtatok ki. Június első 2 hete mindig meleg,utána vannak némi "a normától eltérő" ingadozások 2 hétig. Ezt egyszer valahol a neten olvastam,nem itt a fórumon,de valaki többéves tapasztalatát gyűjtötte össze,de ha magamból indulok ki,egyetértek.
Ágika2-vel taliztatok? Gondolom igen,hiszen,ha jól emlékszem,egy apartmanba mentetek!
Milyen volt a szállás? Paralián voltatok?
Puszi
Sziasztok!
Mi is Olympic Beach-en voltunk Editékkel, Lindáékkal és Ágicáékkal együtt. Ágicáéknak nagyon jó, mivel ők még egy hetet maradtak. Jó kis fórumos csapat verődött össze. Valamennyien az Elli apartmanban voltunk. Mi már tavaly is ott voltunk, igy jól ismertük. Nekünk nagyon bejött. Csendes helyen van. Pihenésre kiválóan alkalmas. Maga az apartman tágas és tiszta. Közel a központ és a part is.
Oda felé úton 2 órát átlltunk a szerb beléptető oldalon és ugyan ennyit a makedón beléptető oldalon is. Igy is 10 órára megérkeztünk. Azonnal elfoglalhatóak voltak a szállások. A vissza út gyors és zökkenő mentes volt. Kivéve szegény Editéknek, akinek a két gyermeke hányt egész úton. Egyik határon sem álltunk 10 percnél többet.
Az árak teljesen normálisak. Nem tapasztaltam áremelést. Nekem van összehasonlitási alapom, mivel tavaly augusztusban is ott voltam. A tenger elég hináros volt és voltak medúzák is. Már az első, második nap voltak medúzacsipések, persze semmi komoly. Mi inkább Paráliára jártunk át strandolni. Itt sokkal tisztább volt a viz és kevésbé hullámzott. Igaz itt meg nagyon sokan voltak. Az idő végig remek volt egyetlen bárányfelhőt sem láttunk az égen. Vasárnap este felé borult, dörgött és villámlott az Olympos felett, de odáig nem jött. Azok, akik másnap az Olymposra mentek, azok mondták, hogy ott sem volt eső, hanem Platamonnál. A viz hőmérséklete nagyon kellemes volt. Fürdésre kiválóan alkalmas. Mi kétszer is voltunk Katerininiben. Nagyon jó piac van. Érdemes ellátogatni. 50 centért átvisz a busz, ha automatából veszed a jegyet. Ha a buszon váltod 1,20-ba kerül. A buszok percre pontosan járnak. Elektronikus kijeljő mutatja, hogy hány perc mulva indul a következő járat.
Ha valakinek kérdése lenne, szivesen válaszolok.