Remelem is hogy nem fogok csalodni, hiszen mindenkitol csak szepet es jot hallok.
Igerem, ha megjottunk dobok fel fotokat es irok elmenybeszamolot.
Ti merre mentek Valcsi, Ferrari?
Meg egy szamomra fontos kerdes.
Van Koson olyan hasonlo hely mint Kofun?
A repuloter kozelsegere gondolok persze, ahonnan minel kozelebbrol lehet fotozni, filmezni a le-, felszallo gepeket.
A repülõtér Antimachia mellett van egy sik terepen. Itt nincs olyan lehetõség (én legalább is nem láttam), hogy olyan gyönyörû felvételeket készíts mint Korfun a domb tetején lévõ vendéglõbõl. Azért itt is fotózhatod a repcsiket, de olyan fantasztikus háttérre ne számíts.
Egyébként idén Dél-Krétára megyek, Makrigialosba június 16-június 28-ig.
Pech, de pont valtjuk egymast. Mi 18.-an indulunk es a neckermannal.
De sztem tok mindegy melyik irodanal fizeted be ebbol a szempontbol, mert szinte mindegyik ugyan azzal a jarattal repul ugyan azokban az idopontokban.
Ugy gondoom, hogy ez a Kos topic megerdemelne hogy a fo forumtemak kozott legyen ne pedig a "meg tobb gororg sziget" temakorben. Nem?
Mi a velemenyetek?
mi Kos-ra indulunk a nyáron.
A Hotel Costa Angela Beach- ben lesz a szállásunk, ami a Lambi Beach-en van.
Járt már itt valaki?!
Kíváncsi vagyok az élményekre!
mi Kos-ra indulunk a nyáron.
A Hotel Costa Angela Beach- ben lesz a szállásunk, ami a Lambi Beach-en van.
Járt már itt valaki?!
Kíváncsi vagyok az élményekre!
Üdv:
Nesztor
Szia, én Szüleim nevében nyilatkozom, akik tavaly voltak ott.
Azt modják, hogy egy egyszerû, tiszta szálloda. Közvetlen a parton van, de a strandot a tulajék, nem nagyon tartják karban így õk mindig elmentek máshova strandolni, leginkább Tigakiba.
A szálloda egyébként úgy 5 km-re van Kos várostól és a központtól, ami a kikötõ. A busz a szálló elõtt áll meg ami bevisz a városba, egy útra 80 cent volt tavaly és 15 perc az út, gyalog a kikötõtõl a szállóig úgy másfél óra normál tempóban.
A szálloda egyébként a "puszta közepén" van, de ez ne riasszon el.
A reggeli bõséges és kontinentális volt, dzsem, vaj, kávé, tea, tej, kakaó, gyümölcslé, sajt, szalámi, paradicsom, zsemle, kenyér.
A vacsora háromfogásos, elõétel, fõétel és desszert, kiadós és nagyon finom, görög kaják, semmi európai rántotthús vagy valami hasonló rettenet.
A szobába tágas, van benne rádió, viszont nincs hûtõ és légkondi, törölközõt adnak és cserélik is rendszeresen és az ágynemût is. Széfet a recepciónál tudtok bérelni.
12 napra béreltek robogót kétszemélyeset, 80 euróért bent Kos városban. A szállóban is lehet, de ott jóval drágább.
Ha küldesz nekem priviben mail-címet tudunk küldeni képet is a szállóról.
Lulyza | #25602 | 2007-04-18 13:16:42 | Hotel Continental Palace
Sziasztok!
Szeretnék információt kapni azoktól, akik Koson Hotel Continental Palace-ban voltak. A képen (Gulet katalógus, valamint neten is jónéhányon) egy befejezetlen épület van a strandon. Az valóságos, vagy már eltünt!?
Én tavaly futólag jártam arra, én nem láttam, de szerenék megbizonyosodni errõl.
Mindenki a Tõzsér féle könyvet említi, de én már bejártam fél Pestet, s sehol sem kapható.
Tud valaki segíteni, hol lehet hozzájutni?!
Már a kiadónak is írtam, de válasz még nem jött tõlük!
Mindenki a Tõzsér féle könyvet említi, de én már bejártam fél Pestet, s sehol sem kapható.
Tud valaki segíteni, hol lehet hozzájutni?!
Már a kiadónak is írtam, de válasz még nem jött tõlük!
A bookline-nak vagy egy boltja az Astoria és a Blaha között, inkább az Astoriához közel, a libri könyvpalota és fókusz könyvesbolt környékén, hívd fel õket, hátha meg tudják mondani mikor lesz.