Nagy tévedés, én sem tudok mindent!
De tippem azért van
Talán ez, és a valódi neve Koutsopia beach.
Szárazföldi úton nem közelíthető meg, csak a vízen.
Egyébként Sami és Poros között keressétek.
Ha tévednék, majd kijavít Marcsi, vagy Kónyu
Az emelt árat tippelem ennyire, most még ettől kevesebb.
Legalábbis az utolsó infók szerint.
Pár nappal utazás előtt érdemes helyet foglalni a kompra.
Bővebbet még én sem tudok, ebben a témában Marcsi sokat tud majd nekünk segíteni.
Még nálunk sem tiszta, hogy mikor megyünk át a szigetre, elképzelhető, hogy mi sem a reggeli járattal, hanem az estivel. Mert nekünk lesz előtte egy tranzitszállás, és nem szeretnék, hajnal 3-kor kiugrani az ágyból, hogy elérhessük a reggeli kompot.
De még ez sem biztos...
Ertem.
Ti mikor mentek pontosan? Most mar kezdem az idopontokat es az apartmanokat nevekhez kotni Felveszem a fonalat, csak kis ido kell:)
Hat nagyon jo lenne elobbre jutni majd ebben a kompos ugyben, mert nekunk nagyon sok minden mulik rajta.
En meg nem is nagyon neztem meg a strandokat, hogy mi hol van, annyit tudok, hogy 28 van beloluk:) Valahogy nalam minden sorjaba megy. Elobb a szallas volt, most az utazas jon, aztan a szigeten beluli dolgok.
Még egy röpke kérdés - ma kicsit fennforgok
ez egy kicsit Off lesz - bár Kefalónia kapcsán merül fel persze:
Tudna-e nekem segíteni valaki, aki a Grand Tourssal utazott, hogy ha kaptam a teljes összeg befizetéséről számlát az már tulajdonképpen az utazásra feljogosító cucc, vagy külön kapok-e valamilyen vouchert. Úgyértem várjak-e valamire még, vagy ez így már rendben van.
Ertem.
Ti mikor mentek pontosan? Most mar kezdem az idopontokat es az apartmanokat nevekhez kotni Felveszem a fonalat, csak kis ido kell:)
Hat nagyon jo lenne elobbre jutni majd ebben a kompos ugyben, mert nekunk nagyon sok minden mulik rajta.
En meg nem is nagyon neztem meg a strandokat, hogy mi hol van, annyit tudok, hogy 28 van beloluk:) Valahogy nalam minden sorjaba megy. Elobb a szallas volt, most az utazas jon, aztan a szigeten beluli dolgok.
Mi a szeptember 1.-én induló turnustól vagyunk érdekeltek.
Ehhez az előtte lévő pénteki napon kellene indulni, de ezt inkább kihagynánk. És már elmegyünk csütörtökön, megtoldva kicsit a nyaralást elejét. Ha minden összejön, akkor a végét is megtoldanám egy-két nappal, de ez majd menet közben derül ki.
Itt, bal oldalon az avatarom alatt láthatod az uticélt, és a visszaszámlálást. Te is beírhatod magad a listába. A főoldalon, jobbra fent az utazás menüpont alatt találod a beírási opciót.
28, az kevés, ettől több strand van. A Greeka szerint 36, de szerintem ebben sincs benne mind.
Akkor en meg jovok egy beszamoloval elotte es majd mindent jol elmondok a szallasrol, ha mar szinte egy szobaban szallunk meg
Jol csinaljatok, valoban igy lenne a jo, de en orulok, hogy egyaltalan elengedtek 2 het szabira:) Azt az idot mind kint szeretnem tolteni es megnezni mindent, ami csak belefer:)
Zsokri, mi kétszer voltunk a Granddal, de a számla után nem kaptunk semmit, azt mondták, hogy rajta vagyunk az utaslistán, a felszállóhelyen olvassák a neved és kész. És valóban így volt. De lehet, hogy változott tavaly óta.
udvozlet Skala mellol! Mini Myrtos-t Marcsiek terkepe jrloli, hajos ut,helyileg pedig ahol Melus mondta. Az ido egyre jobb, a tenger meg nem az igazi:) lidl arakat a szorolapjuk szerint a .gr honlapjukon tudtok nezni. Argostoli es Lixouri kozott a komp 30perc, autonak 3.6€ szemelyenkent 2.5€. Lix.ban 6os pak 0.33 Myrtos 4.04, ez a Lidlben 4.7 korul volt! este elojonnek a szunyogok, vsz ajanlotos riasztot hozni, bar itt is kapni mindent. Strandon az ernyo agy szett 5-6 €. Egyenlore ennyi, turelmes varakozast mindenkinek, mert a sziget gyonyoru, tele van hatalmas viragokkal:))
Sziasztok!
Koutsoupia part a görög neve és mi a Fiscardó hajókirándulás részeként állunk meg ott nyílt vizi fürdőzésre az üveg aljú hajónkkal. A Mini Myrtos nevet később a turisták miatt kapta könnyebben emlékeznek erre a névre de valóban hasonlít a nagy tesójához a szépségében:) Csak hajóval lehet megközelíteni. A BBQ hajókirándulásunkon itt kötünk ki grillezni stb. estig. Gyönyörű part