Az időjárás úgy tűnik megúnta a napsütést Ahogy nézegettem, Sartiban szép napos idő van és talán a folytatásban is ez várható. Nagyon bízom benne, hogy az időjárás végre összeszedi magát és megjavul
Nagyon köszönöm az "első fecskék" beszámolóit. Nagyon sok hasznos infot tudhatunk meg, hogy mire mi kijutunk, már kész árakkal és tájékoztatással készülhessünk. Ha valaki esetleg a Villa Maria apartmanban volt kérem írjon róla. A kalózhajó, illetve görög est programokon járt valaki?
Sziasztok!
Üdv az hazajötteknek, meg az infókat is, amiket még írhattok nyugodtan, meg a képeket is várjuk.
Nem tudom hol nézitek az idpőjárást, de itt egész jó, sztem a 27-30 fok bőven jó, gondolom egész nap nem lesz felhős. Meg valaki írta régebben napsütés nélkül is leégett... Úgyhogy ne aggódjatok!
http://www.accuweather.com/en-.....r&metric=0
Köszönöm szépen! Egyszerű jelentkezni? Nincsenek sokan? Milyen módon megy? Meg kell határozni melyik nap szeretnénk menni? A Kalóztanya mikor nyit? Mert ahogy hallottam, ott kell jelentkezni. Mikor érdemes odamenni? Jaj de sok kérdésem van De hát így jutunk előbbre
Bocs, ha Offolok, de nem tudom, hogy hova lehet írni, hogy ki mikor megy Sartira kocsival, mert jó lenne együtt kocsikázni olyan emberrel, aki már járt arra.
Bocs, ha Offolok, de nem tudom, hogy hova lehet írni, hogy ki mikor megy Sartira kocsival, mert jó lenne együtt kocsikázni olyan emberrel, aki már járt arra.
-törölt nick 12762 | #139064 | 2010-06-14 11:09:31 | Válasz a #139058. hsz-ra
Kevesen vállalják be, hogy itt megismerkedve konvojozzanak másokkal. Én a régi ismerősökkel is úgy indultam el, hogy "majd kint találkozunk". Ahány ember annyi megállási inger, "nem látom a visszapillantóba, hol lehet" szindróma, stb... szóval nagy visszatartó erő. De ez csak az én személyes tapasztalatom és véleményem, -->ITT<-- bizonyára akadnak más szemléletű fórumtársak is.
Igen, tudom, hogy úgy lassabb a haladás, nem is akarunk 8 autóval együtt menni, 1-re, 2-re gondoltunk. Mi még nem jártunk arra kocsival, adna egy kis biztonságérzetet a dolog.
Én 2 éve egyedül vágtam neki egy kis opel corsaval és marhára meg volt a biztonság érzet.Csak nem mertem leengedni az ablakot a fizető kapuknál mert annyi kóbor kutya meg csöves volt.Macedóniában nem mertem megállni wc-re mert olyan alakok voltak,hogy jujj!Inkább átvittem Görögországba.Viszont minden Magyar dudált és integetett ahogy megelőzték a rommá pakolt 3 ajtós kis autót amibe 3 ember plusz csomagok be voltak préselve.De nagy élmény volt!Ja! Sarti elött 4 km-el megtaláltam az üveg tigrist is!Lakókocsi műanyag székek.És 2 rendőr kávézott! Valaki látta?Ott van még az a gyorskajáldás lakókocsi?