Melus, a harom sziget kozul eddig melyik tetszett jobban?
Hát, ezen még sosem gondolkodtam. Bár ez itt Off téma, megpróbálok röviden válaszolni.
Mindegyik más, és minden nyaralás más. Egy-egy hely látványa, szépsége, számomra nem választható külön az ott tapasztalt élményektől. És ezek összessége adja, adhatja azt, hogy kinek mi tetszik a legjobban.
Korfun nem láttunk mindent, persze csavarogtunk, de nem voltunk annyira önállók, mint most. Béreltünk autót, motort, de sok minden kimaradt, ezért még restanciám van Korfuval szemben. Majd valamikor pótoljuk.
Zantén volt a legtöbb kalandunk, és végig motoroztuk a szigetet, és talán ez volt a legjobb nyaralás. Annak ellenére, hogy a három sziget közül, talán Zakynthos a harmadik, szépségben, nekem.
Thassos egy varázslatos mesevilág, itt a leggörögösebb a hangulat. A sziget repertoárja nagyon széles skálán mozog, ezért egy percet sem lehet unatkozni. Thassost is meg kéne még látogatni valamikor.
De igazából, most úgy érzem, hogy a tavalyi Peloponnészosz viszi a pálmát, Monemvassiával, Elafonissossal. Erről még nincsenek fent képeim, lassan haladok.
És, hogy ne legyek tovább Off, valószínű, hogy szépségben Kefalonia lesz a csúcs, az idén. Hogy élményekben és kalandokban mennyi részünk lesz, az majd elválik, de nem fogunk unatkozni az biztos.
Koszi Melus a mini beszamolot! Jo volt olvasni
Kivancsi voltam ra. En eddig csak Zakhyntoson jartam, de nekem az nagyon magasra tette a mercet, igy probaltam olyan szigetet valasztani a kovetkezo nyaralashoz, ami ezt felulmulhatja. Nagyon bizok Kefaloniaban!
OFF bezarva. ne offoljuk szet a forumot.
Jo ejszakat Neked!
Én már idén másodszorra utazok a Grand irodával.. Nem fogtok már semmilyen papírt kapni... Megvan az utazási szerződésetek, más irat nem lesz.. Legalábbis én tavaly sem kaptam mást.. Ha indultok azért legyen nálatok nehogy kérjék.. nem szokták, mert semmilyen papírt sem kértek tavaly sem.. De jobb ha ott van.. Csak rajta lesztek az utaslistán... Zsokri és Malika néven..
Zakynthos néhány kiemelt látnivalót kínál, meg persze van néhány egyéb szépség is a szigeten. Azt gondolom, hogy a két hét elég volt rá. Nem mondom, hogy mindenhol voltunk, de amit szerettünk volna megnézni, azt abszolváltuk.
Kefaloniánál korántsem vagyok biztos benne, hogy elég lesz a két hét. Sőt...
Én is másodszor megyek velük
Tavaly, és az idén is online foglaltam, de fizetésnek partnerirodát választottam. Így kapok vouchert, ami nekem autós útnál megnyugtató, hogy mégis van valami a kezemben. ( legalábbis tavaly kaptam )
Aki kint van vagy van vmi infoja tudna válaszolni? Milyen az idő kinnt, a tenger tényleg hideg még???
Mert Marcsi hetekkel ezelőtt azt írta hogy már akkor fürödtek benne...
Azért ha kicsit lassabban is, de beindul itt az élet Köszönöm mindenkinek az infókat a papírral és a mini Myrtossal kapcsolatban, remélem hogy ez majd később másna kis hasznos lesz!
Malika, mi egy időben leszünk kint - sajnos mi csak egy hetet - látom már beírtad magad. Isti váltjuk egymást, kérlek a jóidőt rendeljétek meg nekünk is
vkrisztke: nagyon köszönjük a bejelentkezést, hasznos, konkrét infókkat jöttél! Bármilyen kis morzsának örülünk, ha lesz még lehetőséged, de azért használj ki minden percet az élmények halmozására
Sziasztok! Mindenkit üdvözlök Skalaról!
Sikeresen megérkeztünk 10 körül, az út hosszú volt, de Skala és amit eddig láttunk a szigetböl az gyönyörü. A patrasí öböl is nagyon szép. Már túl vagyunk az elsö gyrosokon és frappén is. A gyros a Bozo grillben 2.20 euro. Még nincs sok turista,minden olyan nyugodt. Fürdeni csak holnap fogunk,igy a viz höfokát csak késöbb. A fagyi 1.50 egy gombóc.
Az úton idefele volt egy csúnya defektünk Szerbiában,de gyorsan orvosolták a problémát és a határokon sem kellet sokat várni, îgy is elértük a reggeli kompot. Nagyon jó idö van, a Hermes 24-es szobája is tetszik. Egyelöre ennyi,majd még jelentkezem.