Üdv Neked itthonról! Bármilyen infónak örülünk, tudod eddig csak kevés friss hírek érkezett. De azért ne vidd túlzásba, mert gyorsan elröppen a nyaralás, még a két hét is.
Azért ha úgy adódik, bármikor szívesen fogadjuk az élményeket...
Bennünk hálás hallgatóságra találsz...
Mi egy éve, Vassiliki kikötőbe ( Lefkada) a 9.-kor induló kompjárathoz, és Fiskardoban kötött ki. ( 10 után) Ez tűnt a legrövidebb megoldásnak, és onnan autóval kb. 80 km. Skala. Fiskardo-t meglátni és.......megszeretni. jaaahhhh...és a többi, így már az első nap egy sziget túra. Meg-meg álltunk több helyeken....pl..aaaa Myrtos .-nál gyönyörködni, felfrissülni. -fotozni.
Délután már a szálláson Skala.-n voltunk .
A vassiliki kompot emailben lefoglaltuk, egy héttel előtte: meg kell írni, hogy melyik napon, és az autó típusát, rendszámát, Név kell a erre az emailra:sambatour@otenet.gr vissza is igazolták, és minden rendben volt. Amikor kikötötttünk Fiskardoban, akkor ott szintén a visszautazás napjára, megrendelni, és ad egy kártyát, így tuti a hely.
Hozzáteszem így Lefkadát is láttuk.
Szóval Kefalónia viszi a pálmát!!!!
Stormybooy, megszokhato a tenger homerseklete:D az angolok lazan belesetalnak, nekunk kisebb hozzaszokas utan sikerult. Tegnap voltunk Myrtoson, tokeletes ido volt, sehol egy hullam , a vizbe is egsz konnyen bementunk, par meterre a parttol sok volt a melegebb aramlat, igy kimondottan jo volt!!!! kristalytiszta a viz, de gyorsan mellyul. napernyo+agyak 7€!!
Megtalaltuk Corelli oblet is, (koszi Marcsi, nagyon jo volt a terkep!) hat szegeny molobol mar csak a vaza van, az se sokaig, mert szeteszi a rozsda nagyon hosszu ut vezet le ide, felosebbeknek orokkevalosagnak tunhet... a viz viszont itt nagyon kellemes volt.
a benzin 1.80 - 1.899 kozott valtozik, de 1,85 a jellemzo. egesz sok benzinkut van, terkep jol jeloli oket.
arak tobb telepules alapjan:
gorog salata 4-5€
csirkes salata 6-6,5€
souvlaki 8
kardhal, makrela 13-14€
uditok etteremben 2€
sor 3-5€
szervizdij(?) 2 fore 1,5-1,6€.
ma mar nagyon meleg van, biztos gyorsan melegedik a tenger is, megyunk is strandolni...
Én is köszönöm a többiek nevében a gyors bejelentkezést! Örülünk, hogy szerencsésen megérkeztetek, s már megvannak az első kellemes benyomások is. Beindult a szezon Niki! Vigyázni a Hermes 24-re, mi is oda megyünk nem is olyan sokára Az árak nem vészesek - bár az még édeskevés, hogy euroban nem változik az ár, az is kéne, hogy a forint-euro ne szálljon el...
Szuper időt, élményekben gazdag nyaralást. Azért, ha nagyon unatkoztok, nyugodtan öntsétek ránk a tapasztalatokat Jó, ez rossz vicc volt, szóval bármit szívesen fogadunk.
Átjöttem ide, hogy egy pár mondat erejéig.
Mi nagyon jól éreztük magunkat Kefalónián. Szerintem nagyon szép a sziget és nem utolsósorban változatos is: apró kavicsos, sima kavicsos, nagyobb köves, homokos, vörös homokos ... szóval sokféle part van... Nagyon tetszett Antisamos, a Xi-beach, Petani, a Myrtos, Fiscardo, Assos...
Skalan egyedül az volt fura, hogy nagyon nehezen találtunk igazi finom görög gyrost... de aztán csak meglett...
Biztos nem fogtok unatkozni!!
Jó nyaralást nektek!!
Köszi, hogy írtál pár sort itt..
Akkor nálunk sem lesz gond a hangulattal..
Hmm.. Sajnos az ilyen kis üdülőfalukban a gyrost is nehezebb levadászni.. Általában nem sok van.. Tavaly legalábbis nem sok volt Zakyn.. Éttermekben igen,de ahol csak az volt olyan nem sok volt.. Főleg ami igazi görögös.. Nah az meg ritka...
A kefalóniai fenyők illatát hoztam el Nektek. Megérkeztem Kefalóniáról .Arról, hogy milyen a sziget csak annyit: "Kefalóniát látni és ..." Egyszóval gyönyörű, páratlan és leírhatatlan.Szivesen válaszolok, amire tudok, kérdezzetek nyugodtan. A többit, majd később. Jó készülődést mindenkinek: Panni
Üdvözölünk újra itthon.. Már nagyon vártuk a bejelentkezést.. Minden érdekel..) Örülnénk neki ha írnál majd egy kis élménybeszámolót.. A szigetről, benyomásról, árakról, esetleg fakultatív programokról mindenről amit tapasztaltál kint...
Persze szusszanj még egy kicsit aztán jöhetnek az infók..
Szia gypanni!
Csatlakoznék Istihez, már nagyon vártunk. Te lennél az első aki idén kicsit hosszasabban számol be nekünk, bár már azért kaptunk infókat, szóval csurrant-cseppent.
Én sem tudnék konkrétumokat kérdezni, inkább arra bíztatnálak, hogy ha lesz időd akkor legalább egy rövid kivonatot írj a tapasztalatokról, azután majd úgy is kérdezünk. Illetve hát az az igazság, hogy mindent kérdeznénk, ezért nem tudunk kiragadni egy dolgot, ugye Isti?
szép napot!