A gondunk csak annyit volt, hogy szűk volt a kínálat. Ahol volt a Grandnak kedvezménye, ott majonézzel vagy vmi hasonló szósszal csinálták.
Aztán pár nap után ráakadtunk egy étteremre. A Reineri utcájának a főutca felöli végén van egy bár és onnan eggyel visszább van egy családi étterem. Mi ott ettünk minden nap és nagyon ízlett...
Egyébként én Paralián ettem életem legfinomabb gyrosát...
Skala egyébként nem volt rossz, éttermek, boltok, bárok sorakoznak egymás mellett mint sok más városkában. A partja szép és hosszú, ha besétálsz a vízbe úgy fél-lábszárig jönnek a vérszívó halacskák és elkezdik csócsálni a lábadat... Jó ez csak vicc volt, nem olyan vészesek!! Ha egy helyben állsz, a pici halacskák odaúszkálnak hozzád és szerintem az elhalt hámsejteket szedegetik le, de lehet hogy ebben tévedek.
A sziget szépsége szerintem senkinek nem fog csalódást okozni. Ebben az egyben biztos vagyok!!
Nem vagyok garázdálkodós fajta
Inkább picit irigy, mert már mindjárt indulsz, de majd eljön az én indulásom napja is.
Tegnap a déli határ környékén jártunk, egy pillanatra eljátszottunk a gondolattal, hogy talán Röszke felé kellene venni az irányt
Panni, üdv itthon!
Á, alig vagyunk kíváncsiak bármire is!
Csak folyamatosan azon izgulunk, hogy mikor mesél már nekünk valaki!
Röviden semmi más nem érdekel Bennünket, csak kb. az egész nyaralásod töviről-hegyire.
Mint már célozgattak rá, az előttem szólók is!
Majonézzel, esetleg ketcuppal, készített gyrossal mi is találkoztunk már. Vannak olyan nemzetek, akik így szeretik, ezért próbálnak a vendéglátók igazodni hozzájuk.
Bár véleményem szerint, így már nem az igazi.
Ilyen helyeken mi mondani szoktuk, hogy mit kérünk bele, és mit nem.
Egyangolnyelvű szöveg szerint:
"Only 2km from Agonas and 18km away from Argostoli you will find Agia Kyriaki Beach. It is a long sundy and pebbled beach with clear blue waters and many facilities. The bay is ideal for those who like snorkeling and fishing. You will also find a small fisherman's marina where you can hire motor boats, a local fish tavern and a kantina from where you can have sunbeds and beach umbrellas."