Sziasztok!
Gondolom más is nézegeti Parga időjárás előrejelzését,ami szerencsére nem mutat rosszat Tegnap bent voltunk az utazási irodában a részvételi jegyekért,a tulaj pont most van kint hotel látogatáson (Korfu-Parga-Lefkada),s állítólag nagyon-nagyon szuper idő van kint és a múlt hét is ilyen volt Akik holnap indulnak,azoknak jó utat! Hamarosan mi is megyünk
Napfény
Nekünk elég volt az elektromos(lapkás)szúnyogriasztó.
De az 1. héten volt akit orvoshoz kellett vinni szúnyog csípés miatt. Állítólag nem ő volt az első, aki ezzel orvoshoz került.
Nem akarok senkit ezzel riogatni, csak jó tudni, hogy ilyen is előfordulhat.
A másik dolog még ami eszembe jutott, hogy az apartmanban az emeleti szobák között az egyik nagyon kicsi ( talán a 2-es). Ebből sok gond volt, mert senki sem akarta elfogadni.
Az Apollonon kívül még egy szlovák iroda utasai is laknak a Bakasban.
Nem volt gond velük, csak nagyon hangosak voltak.
Szia Asteri!
Köszönöm a további információkat Egy szlovák fórumon már olvastam a 2-es szoba dolgairól,s nagyon reméljük,hogy nem azt fogjuk kapni.Ott is azt írták,hogy nagyon pici,nincs még annyi konyhai felszerelés sem,mint a többiben,s ugyanannyi pénzért,mint amennyit más is fizetett. De egy másik hölgy meg egy másik szobáról panaszkodott,ami a sportpálya felé néz,ott pedig a zajok miatt.De az bennünket nem zavar,nem akarunk korán nyugovóra térni Hát majd meglátjuk,melyik szobát sorsolják nekünk
Üdvözlettel:
Napfény
Én is az vagyok, tavaly óta.
Tavaly júliusban megismertem és megszerettem..
Egyébként is Görögország szerelmese vagyok, de ez a hely..
Épp nézegetem a last minutakat, de egyszerűen semmi más nem hoz lázba csak Parga.. Mindig annak a híve voltam, hogy nem szabad 2x ugyanarra a helyre menni, mert ha már utazunk, annyi hely van a világon, menjünk máshová.
De ez most megdőlt, visszavágyom Pargába, azok az utcák, az a hangulat, ami ott van..
Szerencsére már az Apollon is utaztat, így nemcsak az Aeolus jöhet szóba.
Most pl a Rina apartmanba van akció.
Jó helyen van ez az apartman?
Én tavaly az Aeolussal a Diogenisben voltam (ami már idén nincs a katalógusban) pedig nagyon szupi volt. Félúton a Valtos és a központ között.. Igaz a központ nagy séta volt, hisz mindig meg kellett mászni a lépcsősort.. de nem bántam
Remélem újra kijutok Pargára idén!!
Az is lehet hogy holnap fogom magam és befizetem a last minute-ot jövő hétfőre Ha van hely..
Sziasztok!
Aki volt már a Villa Mariában irjon már egy pár sort.
Még mindig megy a vakera. Christinába csak 9 éj, de mi 14-re mennénk. Közelebb van a városhoz és strandhoz mint a Christina?
Szia Greee! Mi is a Rinába megyünk két hét múlva, Csilike azt írta, hogy nagyon jó helyen van, két strand is könnyen elérhető. Alapfelszerelt, de pihenésre megfelelő. Ha hazajöttünk többet tudok mondani. Remélem kicsit megkönnyítettem a döntésedet és könnyebben csábulsz el újra!''
Most kértem előzetes megrendelést az Aeolusnál a Stella stúdióba. 2főnek 85960Ft a busz és a szállás. Volt már vki náluk? Esetleg van képetek? Minden info érdekelne! (pl.: tengerpart - azt írják homokos, de egy fórumon azt olvatam hogy Parga közelébe nincs homokos strand, hajózási lehetőségek, egyéb) Előre is köszönöm! Evelyn
Nekem csak az a bajom az Aeolus apartamnokkal, hogy szörnyen messze vannak a központtól.. A Diogenis nagyon jó helyen van, kár hogy megszünt az aeolusnál..
A Sakis, Stella, Tomas studiók viszont már fél, háromnegyed órás sétára vannak, amiben hegynek fel, helyről le séta is van.. Szeretk sétálni, de azt már nem vállalnám be..
A Sakis még elmegy talán, az a Valtostól egy 10 perc séta.
A másik kettő még föntebb van, bár arra nem jártam már..