szia Zso84!
a Sarti Beach hoteltől a központ kényelmesen sétálva 20 perc. végig út van, világítással. görögországban tuti biztonságban vagy, nem kell félnetek senkitől!!!!! úgyhogy nyugodtan bóklászhattok az éjszaka közepén is
Lenne egy kérdésem: a pékségekben lehet kapni tartósítószer nélküli kenyeret? Nagyon fontos lenne tudni, mert ha tudunk venni Sartin is akkor nem kellene vinni.
Előre is köszi a választ!
De nekem olyan kellene amiben nincs semmiféle tartósítószer....párom anyukája nem ehet olyasmit amiben tartósítószer,fűszerek...stb. van. Ezért lenne fontos!
ilyen után nem érdeklődtünk, de szerintem a "mindennapi kenyerük"ben semmiféle tartósítószer nincs, mint ahogy nálunk sem. egyik nap este vettük az utolsó megmaradt darabot és már száraz volt mint a franc. ebből gondolom
Értem én....na mindegy, biztos kapunk!
De az tuti, hogy ő nem a "mindennapi kenyerünket" eszi. Majd rákérdezek, hogy pontosan milyen kenyér.
Mert amit tudok az csak annyi, hogy a belseje is barnás színű és keményebb mint egy átlagos kenyér.
Értem a problémád.
Szerintem ha igényetek van rá,akkor vigyetek ki itthonról
biokenyeret,mert Sartin nincsen bio bolt.
Fagyasszatok is le 1-2-t,hűtőtáskában hátha kibírja az utat.
De a rezsón is tudtok se perc alatt biopitát stb. sütni neki,még tojás se kell
bele,csak bioliszt ,só,pár csepp olaj és víz.Esetleg még egy kis főtt,tört burgony jó bele.
talán Graham? vagy korpás? hát azt sajnos nem tudom. mi csak a fehéret ettük. de nagyon sokféle volt. már sajnálom, hogy nem fotóztam le. az tuti, hogy volt ami barnább volt a többinél. hátha valaki tud közelebbit mondani neked.
Hááát.... még ha árulnak is tartósítószermentes kenyeret Sartiban, én megmondanám anyósomnak (ha arra vetemedne hogy velünk jöjjön): "még liszt helyett is tartósítószer van a kenyérben mama, maradjon csak itthon, itt biztonságosabb!"
Nagyon szépen köszönöm. Remélem lesz hely, de majd sietünk az első nap
Írtam nekik egy e-mailt, hátha ki tudomcsalni belőlük, hogy emlékezzenek rám, de sajna nem jött össze. Úgyhogy marad a gyorsaságunk. Nézegetem a robogó bérlést, egész jók az árak, bár én autó bérlésen is gondolkodtam. Úgy is több napra szeretnénk robit, hátha még nagyobb a kedvezmény. Majd viszek GPS-t
Kérdezték néhányan miért nem autóval megyek Sartira...
Nos... Az egyik, hogy sajnálom az autómat A másik, hogy pár éve kimentem egy hónapra Olaszországba autóval. Egyedül én tudtam vezetni, a megadott úton felújítás volt és Sanchiafredo-ba a francia határ közelébe mentem és iszonyatos sokára értem oda. Fárasztó volt...
Érdeklődve olvaslak titeket. Már alíg várom, hogy mi is kint legyünk. Mindenki a gyros-oket mondja, hogy milyen jók. Engem az érdekelne, hogy igazi görög ételeket is találok majd kint?
Tenger gyümölcsei, muszaka, szuvlaki, halak.Nem csak gyroson szeretnék majd élni egy hétig.