Nagyon jó ez az oldal!
Csak én félnék a kajakban, azt hiszem.
És még enyhe kifejezést használtam.
De bőven volna látnivaló a vízről is. A bátrabbaknak én is ajánlom.
Sziasztok!
Van egy kis szusszanásnyi időm, néhány gondolatot megosztok veletek, aztán majd tervezek egy részletesebb beszámolót is.
Busszal utaztunk a Granddal – most is a megszokott színvonalat hozták – kényelmes busz, pontosak, udvariasak. Az utat jobban viseltem mint vártam, nem kell tőle félni.
Zavargásokról, sztrájról szó nincs, minden olyan mint bármikor korábban is volt
Skála kedves kis üdülőtelepülés, távolságok nincsenek, de aki nagy bulizásra, éjszakai életre vágyik ne ezt válassza, persze azért itt is vannak szórakozóhelyek.
A Grand szállásai nagyon jók, mi a Hermesben voltunk, szép tiszta tágas szobák, de ugyanilyen jó a többi is, annyi kivétellel, hogy az Anna a fő utcán van, de mivel Skála kisváros, az sem őrjítően forgalmas.
Minden közel van a szállásokhoz, szupermarket, étterem, tengerpart egyaránt. Lehet jókat enni, több helyen van kedvezményünk, mi minden nap ettünk étteremben, vagy Skálában, vagy a fakultatív kirándulások alkalmával. Kb. 7-8-9 euróért nagy adag ételt lehet kapni. Az árak persze magasabbak, mint itthon, de megfizethető.
Kocsit nem béreltünk, de a fakultatív kirándulások is nagyon jók voltak. Buszos szigettúrát ajánlom azoknak is, akik egyébként kocsival is bejárják a szigetet. Nekünk a hajó kirándulások tetszettek a legjobban, különösen Ithaka.
A víz dagonyázásra még annyira nem alkalmas, de úszásra búvárkodásra már nagyon jó és napról-napra melegszik.
Most mennem kell, készítem a részletes beszámolót, de közben persze ha kérdeztek válaszolok is és majd ha kiválogattam a képeket, néhányat felteszek
Összedobtam egy térképet az Agia Kyriaki beachhez.
Ha valakit érdekel. Az útvonal szabadon változtatható, kinek merre tetszik. Ez megint egy olyan hely, amit érdemes meglátogatni. http://goo.gl/maps/pIO6
Koszonom szepen a beszamolot! Jo volt olvasni:) Mar nagyon varom, hogy menjunk.
Ithakara mi is elszeretnenk menni hajoval.
Miert irtad, hogy aki autoval megy az is vegyen reszt a szigetturan? Ugyanaz nezheto meg nem?
Melus kooooszi! Pont ilyeneket kertem Toled:) Irtam Neked privit
Szia!
Azért a fakultatív kirándulás kötött program, rengeteg olyan helyet lehet látni, vagy átmenni rajta, ahol még szivesen elidőznél, sétálnál, fürödnél, de menni kell tovább. Másrészt az idegenvezetőtől megkapsz olyan információkat, amit máshol nem. Fakultatív szigettúrán kapsz egy átfogó képet, esetleg utána könnyebb a választás. Persze ez csak az én véleményem.
Örömmel olvastam én is soraidat és már nagyon várom a részletes beszámolót, képeket!
Nekem azért lenne kérdésem a fakultatív programokkal kapcsolatban.
Van olyan program ami nem létszámfüggő és tuti, hogy indul?
Ezt azért kérdezem, mert én már nagyon be vagyok zsongva és tudom, hogy messze még a szeptember, de hát nem árt előre tervezni és azon gondolkodtam, hogy szerencse is kell ahhoz, hogy az ember olyanokkal utazzon a buszon akik majd szeretnének fakultatív kirándulásokon is részt venni! Remélem nem csak olyanok lesznek, akik majd maguk akarják felfedezni a sziget összes látnivalóit, mert akkor hiába tervezgetem, hogy melyik programra szeretnénk menni......
Az Ithakai kirándulás nálam is be van tervezve
Örömmel olvastam én is soraidat és már nagyon várom a részletes beszámolót, képeket!
Nekem azért lenne kérdésem a fakultatív programokkal kapcsolatban.
Van olyan program ami nem létszámfüggő és tuti, hogy indul?
Ezt azért kérdezem, mert én már nagyon be vagyok zsongva és tudom, hogy messze még a szeptember, de hát nem árt előre tervezni és azon gondolkodtam, hogy szerencse is kell ahhoz, hogy az ember olyanokkal utazzon a buszon akik majd szeretnének fakultatív kirándulásokon is részt venni! Remélem nem csak olyanok lesznek, akik majd maguk akarják felfedezni a sziget összes látnivalóit, mert akkor hiába tervezgetem, hogy melyik programra szeretnénk menni......
Az Ithakai kirándulás nálam is be van tervezve
Szia Maartita!
Az összes hajós kirándulás nem létszám függő, mivel oda más iroda utasai is jönnek (általában angolok), oda biztosan el tudtok menni. Marcsi minden kirándulásra elkisér majd benneteket. A buszos utak akkor indulnak,ha 10 fő összejött, de szerintem szezonban ez nem lesz probléma. Jó tervezgetést.
Maartita
Szia Panni!
Köszi a rövid jelentést, remélem még jön a hosszabb is addig míg mi megyünk... persze nem siettetlek csak nagyon kíváncsi vagyok.
Mi nem Skalara megyünk, de minden info jól jön.
Nem izgulok a vasárnapi választások miatt, mert állítólag bárhogy is alakul, még lesz átfutási idő... És remélem úgy gondolják hogy a túrista a barátjuk, hiába a politikai zűrzavar.
2 éve sem volt nyugalom Athén körül, de a szigeten élőket, Korfun, azon túlmenően nem izgatta a lázongás, hogy a híradóban hallva tudomásul vették...
Bármi történik a Athénban ...a túristák ebből a nyaraló helyeken biztosan nem fognak érezni semmit. A túrizmustól várják a talpra állást higgyétek el! Aki ismeri a görögöket rájön hogy nem a médiának szabad hinni !
Teljes a nyugalom itt Kefalonián is ! Mindenkit várunk!