Relisa, igen, az Edembe vacsiztunk legtöbbször, pedig máshol szinte mindig másik helyen ettünk. Danna a szakács, férje halász, fia az egyik pincér. Nagyon fini kajákat ettünk.
Tudom ajánlani még, hogy Makrigialosból (Zantén is van ilyen település) induló kis üvegfenekű hajóval menjetek megnézni a Kék barlangokat. Így nem csak a csodás barlangokat látjátok, hanem a tenger élővilágát is egy kicsit.
Innen indulnak a hajók.
Ezen a térképen megtalálható mint Makrys Gialos. Alykestől északra, a Cape Kastari alatt találod. Autóval jól megközelíthető. Ezekben a kis hajókban az a klassz, hogy át tudnak menni a sziklák alatt és beférnek a barlangokba is többnyire. Amennyiben nyugis a tenger, akkor visszafelé meg is állnak egy kicsit útközben és csobbanhat az ember, ha akar a tengerben.
Ez nem volt egyszerű, hogy idén kétszer menjek Görörghonba, mert azért elég sokminden történt. Eddig azt sem tudtam, hogy jövőre ki tudok-e majd menni, ezért is volt jó, hogy idén kétszer is. Remélem azért most már úgy alakul, hogy jövőre is mehetek
Már nagyon várom Zakynzhost, ugyanis a szigeteken eddig sosem jártam Azt mondják az egy picit más világ
Én elég bevállalós vagyok és kalandvágyó, szeretek sokfelé elnézni és megélni mindent amit lehet
Sajnálom, hogy nektek idén kimarad, de majd drukkolok, hogy jövőre összejöjjön.
Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot és infót, bár egyelőre jussunk el végre, hiszen még sosem jártunk ott Remélem tényleg sikerül minél több dolgot meglesni, de azért bízom benne, hogy nem esünk át a másik oldalra és nem csak rohanásból fog állni a nyaralás. Néha a partra is szeretnénk lemenni Meg aztán oda is kell ám találni ezekre a helyekre
Csodálatos képek. Már most látom, hogy ez a hely is olyan lesz, mint Toló. Először megyünk, de nem utoljára. 1 hét alatt úgysem tudunk mindent bejárni, főleg hogy a párom nem akar autót bérelni.