A legjobban az egészből azt várom, amikor a tengerparton este ki lehet ülni vacsizni a naplementébe, és valami jó görög étellel jóllakva pihizünk a víz mellett!!!
mi nem vagyunk túl nagy ínyencek, de párszor ettünk Skala Panagia partján, a Hotel Golden Sand kiülős teraszán és sosem csalódtunk. Isteni tzipoura-t (tengeri keszeg) grilleznek többek közt Mellette van a bar rész, ahol a smoothies nagyon finom
Szia! Köszönöm sikeresen hazaérkeztünk. Tegnap már 34 fok volt erős napsugárzással. A tenger is van már szerintem 25 fokos, nagyon jó meleg lett. Az idővel nem lesz gondotok. Láttam embereket a bankautomaták előtt ezek szerint megint van benne pénz. Bár jobb ha apróbb pénzeket visztek max 50 euró mert nem szívesen adnak vissza nagy pénzből. A boltok tömve vannak semmi jele a válságnak.
Szerintem oda érdemes menni enni ahol sokan vannak, ott biztos jó az étel. Mint már mondtam a Captainban tényleg finom volt és az ajándék süti isteni. A flisvos nekem csalódás volt kicsi adag az is semmilyen ízű. Étteremben még Limenasban a Symiben ettünk finomat. A színház felé a játszótér mögött van a kikötőnél. Étteremben kb ennyiben voltunk, snack-bároztunk (Mama's grill), illetve többször grilleztünk. A rönkösben nem ettünk, mindig csak este nyitott ki. A frozen-yoghurtos ott van a Mama's grillel szemben, 1,5 euró 10 dkg belőle, de szerintem nem olyan jó mint nálunk. A vele szemben lévő cukiban viszont van csavaros fagyi (igaz csak csoki-vanília) 1.5 euró de finom és jó nagy. Rengeteg fajta édességet ettünk jelentem mind nagyon finom még akkor is ha nagyon édes.
Réka, várunk ám képeket is!
Örülök, hogy minden rendben van odakint!
Mammánál mi is sokat szoktunk enni, van, hogy csak leszaladok este az apartmanból, kérek elvitelre pár gyrost, és az erkélyen esszük meg.
A Mamma's Grill melletti cukrászdában nemcsak a fagyi, de a sütik is isteniek, bár brutálisan édesek tényleg. De mi be szoktunk járni Limenasba, a körhintákkal szemben van egy cukrászda, ahol isteni a gofris fagyi, azt nem tudjuk megunni.
sziasztok!! Idén ujra Stavrosra megyünk nyaralni és átmegyünk kocsival Thassosra viszont csak egy napra tervezünk bérelni autot Kavala és Thassos a cél.Szeretném megkérdezni idő hiányában mik azok a helyek főleg strandok amik igazán szépek és mindenképpen nézzük meg.Láttam sok ókori rom is van,de két 15 éves kamasszal inkább a strandok meglátogatása a fő cél.
Előre is köszönöm a választ!
31-n indulás Görögbe!!!!!
nos közben azért volt pár percem és gyorsan visszaolvastam jó pár oldalt. kijegyzeteltem pár strandot amiket megnéznénk.Golden, Tripiti, Aliki,Saliara (Marble) beach és Giola.Bocsánat a Vathi beachet kihagytam hacsak nem valamelyik felsoroltnak a másik neve.
Mit gondoltok kihagytam valamelyiket amit feltétlenül látnunk kellene?
Szerintem egyszerre ennyi bőven elég lesz.
Vathi a másik (kisebb) márványpart neve, kettő van egymás mellett, illetve most már három.
A romokat meg nem tudod kihagyni, mert pl. Alykin a strand, vagyis végig a part mentén látni fogjátok az ókori épületmaradványokat, illetve az ókori márványbányát is. Fantasztikus, nekem ez a személyes kedvencem!
Köszönöm, igen, már lassan pakolgatok össze, nem egyszerű igy gyerekkel nekiindulni, nekünk ez még új.
De már alig várjuk, remélem lesz még cream pie a pékségben kora délután, mire odaérünk, az lesz az első dolgom, enni egyet...