Szeptember még messze van, amikor időd engedi olvasgass egy keveset visszafelé, minden esetleges célállomás topikjában, és sok hasznosat találsz majd, az is lehet hogy könnyebb lesz a döntés is. Nagyjából minden kérdésedre választ találsz, és ha mégsem, akkor majd segítünk!
Mi idén aug.5-én indulunk Tolóba.
Nagyon várom már, mint minden görögországi utazásomat:-)
A Thetis apt-ban foglaltunk szállást, és érdeklődnék, hogy mire számíthatok vele kapcsolatban.
(Milyen messze van a parttól, stb...)
Akinek esetleg van vele tapasztalata az írhatna pár sort róla.
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok! Nem találtam infót arra vonatkozóan, hogy gyorsétterem van-e Toloban? Olyanra gondolok, mint Sartin az Ovelix, ahol helyi ételeket kínálnak olcsón, gyorsan, mint egy Mekiben. Ha van, hol találjuk majd meg? Köszönet. Kati
A Thetis apt-ban foglaltunk szállást, és érdeklődnék, hogy mire számíthatok vele kapcsolatban. Akinek esetleg van vele tapasztalata az írhatna pár sort róla.
Szia Andreas! Előre is bocs, de próbáltad már a keresőt? Akár itt, a hellaszon, akár a világhálón? Borzasztó sok info van a Thetisről (is), érdemes átmazsolázni, és ha utána még marad szürke folt, konkrét kérdés, érdemes azt föltenni - ha arra saját tapasztalatból érkezik válasz valakitől, máris előrébb vagyunk, bővül a "közös tudásunk"!
Egyébként közel van a parthoz.
Jó olvasgatást!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy Toloban elfogadnak-e chipes bankkártyát? Vagy csak a sima mágnescsíkos lehúzósat? Nem akarok úgy járni, hogy a kasszánál derül ki, hogy nem működik, illetve a kártyaleolvasó nem tudja értelmezni
Köszönöm Dettix! Már becsomagoltam, mert holnap még dolgozom, és este már nem biztos, hogy lesz időm ideülni.
Mindenkinek kívánok szép napokat, én gondolatban viszem magammal a hellasz.hut is, és természetesen hozok rengeteg fotót, videót és emléket!!!
Nem tudom, hogy el tudod e még olvasni, de innen Spanyolországból is kívánunk kellemes nyaralást és jó utat. Mi sajnos szombaton utazunk haza, de előttetek még nagyon szép napok állnak.
sok Josza és Cilla