Dessimi valóban egy öböl is, most rengetegen voltak, a hajók is. Ha a közelség a lényeg,akkor szerintem Mikros gialos jobb, már csak a megközelíthetőség miatt is (Dessimi felé feltúrták az utat, gondolom valami csöveket fektetnek le, tiszta káosz volt az a pár méter...)
Rengeteg helyet kell még megnéznünk, de van még rá vagy 12 napunk, ráérünk.
Vasilikin átmentünk tegnap,nagyon jó az infrastruktura, bár délután már úgy tépte a fákat a szél a belsőbb utcákba is!!!!De gyönyörű látvány volt a sok szörföző!!
Syvota nagxon hangulatos,nagyon csendes. Egy vacsi biztos lesz majd ott is.
Ha a Nidrihez való közelség a lényeg, akkor értelmetlen Mikros Gialost Dessimihez hasonlítani, mivel utóbbi akár gyalogosan is elérhető, előbbi meg ugye nem igazán!
Vassiliki infrastruktúrája mennyiben érzékelhető autóból - mire gondoltál? És az infrastruktúrát mennyiben befolyásolta, hogy "délután már úgy tépte a fákat a szél a belsőbb utcákba is"?!
Ha már arra jártatok, érdemes lett volna Aghiofilin megtorpanni 1 napra Vagy megtörtént?
Ha pedig Syvota és Mikros Gialos felé jártok, feltétlen ugorjatok fel a Poros falu feletti kápolnához - érdemes, már csak a kilátásért is!!!
Lefkada városban minden sarkon benzinkút van kis túlzással!
Van Shell, BP, Eko... meg még sok noname.
A tőzoltóság utcájában van egymás után legalább 4.
Vassilikibol Porto Katsikiig melyik az az utvonal ami jarhato kocsival, es a legrovidebb? szukseges e elhajtani Kamilioig, vagy lehet atvagni Dragano fele? vagy esetleg Pontinal lefordulatunk del fele?
Lefkada városban minden sarkon benzinkút van kis túlzással!
Van Shell, BP, Eko... meg még sok noname.
A tőzoltóság utcájában van egymás után legalább 4.
földutak. valószínűleg csak terepjáróval járhatóak, jó nagy kapaszkodókkal, lejtőkkel. ráadásul szinte bizonyos, h több idő alatt érnétek el azokon végigzötykölődve, mint, ha a járt utat választanátok. sztem.
Tavaly drapano felöl átmentem a keresztúton.egy autó szélességű jóminőségű a hegytetőn átérve elképesztő látvánnyal a Vassziliki öböl irányába,igencsak izgultam néha nehogy jöjjön valaki szembe.
Pontitól délre nincs autóval járható keresztút.
Salist, nekem nagyon tetszett Vassiliki, bár mi csak egy nap voltunk ott, és csak egy helyen kajáltunk, a Dolphins nevű tavernában, a sétányon van. Nagyon finom volt minden, tudom ajánlani!