Sziasztok!
Érdeklődni szeretnénk hogy az athéni Allou Fun vidámparkhoz hogy juthatunk el Toloból és mennyiért?Mivel merre kell menni athénba ha beértünk,hogy eljuthassunk a vidámparkhoz?Mennyi lenne oda a belépő egy diáknak és egy felnőttnek?
Köszönjük a választ
sziasztok!
még új vagyok itt, bár tolóban már jártam 9 éve utazási irodával
idén szeptemberben a párommal 20 napot szeretnénk eltölteni ebben a faluban
most autóval mennénk, és nem szeretnénk utazási irodán keresztül szállást foglalni
tudtok ajánlani olyan honlapot, ahol közvetlenül a tulajdonostól lehet foglalni, esetleg van valakinek jól bejáratott stúdiója, amit ajánlani tud?
előre is köszi a válaszokat
rudiandi
pénteken megyünk toloba . miket érdemes megnézni a környéken athénon kivül ! toloban vannak olyan medencés apartmanok vagy hotelok amikbe fogyasztás ellenében be lehet menni fürödni !!???? esetleg még annyi hogy most tudja valaki hogy mennyi a viz hömérséklete mostanában?? köszönöm elöre is a válaszokat
Szia!
Mi két éve voltunk és nagyon tetszett minden amit ott láttunk.
Mit érdemes megnézni?...ha itt "visszalapozol", szinte minden igényt kielégítő választ, válaszokat találhatsz. Én a Hydra, Spetes hajókirándulást nyugodt szívvel ajánlanám, de Nafplion-ba is el kellene jutnotok. Mükénét se hagyjátok ki , a Koryntoszi csatornán végig hajókázni sem egy utolsó dolog és........lehetne sorolni bőven. minden csupán idő és pénz kérdése.
....hogy van e olyan üdülő ahová beengednek, azt az Ági (Bihari Ági "Ágnitolo") majd elmondja neked. ...ha ott lesztek, a Culture Travel Center "lányai" mindenben segítenek.
A chipes kártyán nincs olyan mágnescsík, ami alapján az összeget le tudják emelni, hibát jelez a terminál. És ezért nem mindegy, hogy kp-ba viszem a fakultatívok árát pl, vagy készpénzben...
Sziasztok!
Csatlakozom Kodmon 13 hozzászólásához.
Engem is nagyon izgat, hogy hány fokos a tenger? Ági! légyszi- légyszi nyugtass meg!
Anikóékat üdvözlöm!
A chipes kártyán nincs olyan mágnescsík, ami alapján az összeget le tudják emelni, hibát jelez a terminál. És ezért nem mindegy, hogy kp-ba viszem a fakultatívok árát pl, vagy készpénzben...
Ági, nálatok lehet chipes kártyával fizetni?
Köszönöm szépen,
Szilvi
ui: hétfőn indulás! )
Szia. Van lehetoseg kartyas fizetesre az irodban, ez kartyankent 100 Euros fizetesig koltsegmentes, 100 Euro feletti osszeg fizetese eseten a kezelesi koltseg 3 %. Erdemes megkerdezni a bankot mennyit szamolnak fel ok az automatabol torteno penzfelvetel eseten. A faluban tobb automata is van, lehet, hogy ez jobban megeri. A kartyaleolvasonkon van chip-leolvaso is, de van nehany fajta Maestro kartya amit nem fogad el. Udv. Agi
A most utazóknak nagyon jó időt, és nagyon jó nyaralást kívánok. Élményekben és fényképekben gazdagon gyertek haza, hogy mindazt velünk is meg tudjátok osztani.