Forradalom | #192277 | 2012-07-27 09:50:02 | Válasz a #192270. hsz-ra
Mi 07.07-én voltunk, a fővárosban olcsóbb volt a benzin, "vidéken" drágább de annyi kút van mint égen a csillag. 1.7 - 493ft az átlag, a különbség mondjuk egyik helyen 1.65 kb. 478ft a másik helyen 1.72 kb. 498ft de ha jól sejtem a főszezonba drágább lesz.
Köszi, de már hallottam a könyvecskétekről
Most hasznos is lesz, azt hiszem...
Csak egy hetük lesz, és az sajnos kevéske.
Egyébként nagyon jó ötlet ez a doksi, és gratulálok hozzá a készítőknek!
Esetleg még a déli részről is megérdemelne egy-két strand, vagy hely említést, és nem Kavosra gondoltam.
Bár, most már kevesen mennek le a csücsökig...
Egy kis segítséget kérnék. Szombaton repülünk Korfura, este 8kor indul a repülő Budapestről. Sidariban a Gela appartmanban lesz a szállásunk. Transzfer elvisz oda (kb 90 perc, legalábbis ezt irták). Tehát éjfél után érkezünk a szállásra. A szállás elfoglalására van időkorlát? pl, hogy csak este 8-iglehet elfoglalni, vagy bármikor lehetséges, éjfél után is minden gnd nélkül hozzájutunk az appartmanunkhoz?. Valakinek van tapasztalata ezügyben. Hállás lennék a segítségért.
Ha a transzfer le van szervezve, akkor szerintem az apartmant is el tudjátok foglalni.. Általában délután kettő után szokás a szállást elfoglalni az este nem hiszem hogy akadály lenne.. Ha az apartman görög családé, és esetleg ott is laknak, nem lehet gond a késői beköltőzés... A 90percet kicsit soknak tartom a transzfer időre... Habár ha közben meg több helyen is kirakják az embereket lehet annyi....
Akkor gond nem lehet, szépen bementek aztán elfoglaljátok a szállást.. Ahova mi járunk Benitses Vénusz apartman ott minket mindig behűtött sör üdítő kaja vár ....
Sziasztok!Új vagyok,és életemben először indulok útnak Korfura,és már nagyon várom,mert sokat hallottam,olvastam róla,milyen káprázatos hely!Reméljük a legjobbakat! A Napoleon Apartmanházban lesz a szállásunk tesómmal, csak így spontán ma eldöntöttük,hogy kimegyünk:) találtunk valami last minute ajánlatot invián,nagyon segítőkészek voltak,egyből lefoglalták nekünk a szállást és a repjegyet!szeptember 1.jétől mennénk,akkor még ugye jó idő lesz?mert azért illik,ha már Korfu,akkor örök nyár Ez az egyik,ami érdekel,az élet ott szeptembertől,mik a szórakozási lehetőségek?Mert mi nyugodtabb környezetben találtunk szállást,Arillasban.Azért egy két este vonzana a tánc és a zene,23 éves nagylány fejjel ez nem csoda:) Tesóm 19,neki is lennének ilyen igényei,csak kérdés,hova kell menni? Sidari?Nagy kirándulásokat szeretjük,tehát minden látnivaló érdekel majd,de nem fogunk egész nap a parton fetrengeni,az elveszített idő.Nyilván pihenőnapokon go to the beach,de alapból inkább a felderítés pártján állok:) szóval minden hasznos és nem hasznos infot fogadok,aztán majd lesz valami:) Amit tudni kell:pörögni jönni szeptemberbe az beváltható dolog?Majd magunk köré gyűjtünk külföldieket és vár az éjszakai táncos mulatság Jujj nagyon várom!!És mindenkinek a tapasztalata érdekelne nagyon!főleg ez a szeptemberi turnusról,hogy reméljük még az idő is kedvez,illetve lesznek azért még lehetőségeink:) Jó tudni rólam:nem bírok egy helyben ülni:)) folyton mennék,de lehet ez az 1 hét ehhez kevés lesz.:S majd meglátjuk:)külföldiekhez hoz viszonyultok?bírom ,ha sok a turista körülöttem:) KIcsit sok lett a kérdés meg az észrevétel,de várom a tapasztalatokat az alábbiakról
Az idő szeptemberben még szuper, egy két esős nap azért már becsúszhat....
Bulizás, hát igen akkora már sokan hazamennek a nyaralók nagy része már nincs a szigeten munka iskola stb miatt.. Sidariban van sok szórakozóhely, meg lent délen Kavosban.. Külföldieket szeretik a szigeten, hisz belőlük élnek
Jövőhétre végig ,36-38 fokokat mutatnak az előrejelzések.....
Forradalom | #192660 | 2012-08-01 23:37:12 | Válasz a #192590. hsz-ra
Sidari tuti tetszeni fog.
Kavos az egy buli fellegvér, diszkó diszkó hátán, De ott vigyázatok magatokra, minden második sarkon van egy elsősegély központ, kicsit aktívak az emberkék, a part tele sörös dobozzal, és óvszerrel.
Dassiéban is sok szórakozóhelyet láttunk, meg a part egy része is olyan. Szól a zene a bárból, te fekszel a napágyon, intesz a pincérnek, hozza a koktélodat.
De a legeslegnagyobb nyüzsi Korfu városban van fent a térnél, millió turista, rengeteg helyi, elképesztő forgatag.
Péntek este voltunk ott, éjfélkor még vidáman zengett minden.