A két márványpart között épült egy új, a bánya kikötőjét csinálták meg ha elhagyjátok a "kicsit" akkor ott lesz, de a "nagy márványpart" csendjét nem adja vissza semmi, egy Opel Vectra is jött velünk és semmi baja nem lett.Ha az út végén egy kicsit feljebb mentek ott tanyáznak a tűzoltók, ott meg tudtok fordulni.
Amit piros nyíllal jelöltem, azt gondoltad a megfordulónak? Odáig kell elmenni?
a tűzoltókat én nem tudom, de a bányánál tuti van hely megfordulni, ami accord képén (bár fordítva van ) a Saliara fölötti öböl közvetlenül (Saliaratól délre). Ott lesz ezek szerint az új party zóna ?? Ide nem tennétek fel képeket rőla? Ez a strand az, ugye??
Szerintem amit felraktál kép is ugyanaz csak ott még natúr. Most így néz ki. A Saliara és a Vathi közötti új partszakasz, a bányakikötőnél. Az utolsó képem pedig az eredeti Vathi. Az a legnyugisabb, alig vannak. Én sem tudom hol vannak a tűzoltók, de irányítással sikerült megfordulnunk a Vathi felett. Az út mégegyszer mondom nem vészes, nincsenek nagy gödrök, csak mivel földút nem egyenletes, lassan kell menni.
De komoly Itt biztos több a hely, a parkoló is szép, a kiszolgáló épület is tetszik!
A tuc-tuc nekem sem kenyerem, remélem nem hallatszik el Vathi-ig!
Miloson egy strandon Frank Sinatra szólt és kortársai, normál hangerővel, az inkább hangulatos
Köszi a képeket és infókat Nektek! Jó nyaralást Messi !!
https://kepfeltoltes.hu/view/150712/P1090565_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Saliara délelőtt 11 óra, tűrhető a tömeg. Olvastam hogy sok a szemét, de én meglepően tisztának találtam.
két éve még keményen folyott.
amúgy hozzátennék egy kisebbségi véleményt ezekhez a márványpartokhoz: sztem a sziget leggyengébb partjai ezek. ami megérte, maga a kb. órás séta potamiától vathira, mert az hamísitatlan görög természeti környezetben megy, és a hidalgo által említett kis öböl is nagyon kedves. de a márványpartok nekünk nem: saliara főidényben számomra túmáccs, a tisztaságával pedig még előidényben is voltak komoly bajaink, és akárhogy is, de vmennyire mégiscsak ipari környezet se volt kedvünkre való. A nagypart közege persze igen szép-ha eltekintünk a rozsdás kerítéstől és főleg a félbehagyott, jó méretes épületromtól.
szóval, nekünk nem jöttek be, miközben egy biztos, thassoson tényleg nagyon remek partok vannak, méghozzá igen komoly mennyiségben. főleg a sziget méretéhez képest!
Nem emlékszem pontosan ,de ahogy letértünk a főútról ,a márványpartokat keresve ,mindjárt találtunk egy működő bányát ,jó darabig elnézelődtünk ott a hatalmas munkát nézve.Nagyon érdekes volt.