Szappan nem, de wc-papír volt.
Az alap dolgok megvoltak a konyhában a késen kívül, talán csak annyi hiányzott, hogy én nagy bögréből iszom a kávét, ott meg csak hagyományos kávés csésze volt
Ja, és dugóhúzó az nem volt mindegyik szobában. Sör és konzerv nyitóra sem emlékszem.
Szia Jani46!
Remélem Nálatok minden rendben lesz,nem akarlak megijeszteni! Meg mi Szegeden szálltunk fel,mint utolsó utasok,ezért is alakulhatott így a helyzet.De végül is megoldották a sofőrök ,s jót nyaraltunk
Napfény
Testápoló, arckrém..
Amúgy férfi, nem férfi, nagyon jó az ott..
Egy egy hosszú strandos nap után nincs jobb, mint lezuhanyozni, és tetőtől talpig jóóóól betestápolózni..
Ha nem teszem, én hamarabb és erősebben hámlok..
Tavaly rengeteg testápolót elhasználtam + lábakra a jó zsíros klasszikus niveát, mert a sok gyaloglás kinyírja.. Szerencsére nem is hámlottam, csak egy nagyon picit a vállamnál.
greee: A második amúgy férfi mondatod nem teljesen értem
Napfény: És végülis hogy oldották meg valakiket kiraktak?
Cofffos: Nekem szerencsére más tapasztalataim vannak a buszos úttal
odafelé külön magyar tolmács, osztálykirándulás feeling, elég sok szabad hely (hátul fekve aludtam pl) és olyan jó magyar társaság jött össze (pl Rita innen), hogy külön még elmentünk az idegenvezetővel saját szervezésű fakultatívként Lefkada-ra egy napra ahová egy mikrobusz nemis volt elég. Hihetetlen jó kis csapat jött össze a buszos útnak is köszönhetően.
Mondjuk visszafelé átmentünk keresztbe görögországon, hogy felvegyünk utasokat Sarti-n, de ez már egy másik történet.
Még senki nem volt a Villa Mariaban???Jó lenne néhány tapasztalat!Pl.: tengerpart, központ, boltok messzesége stb, bármi , ami eszetekbe jut! Illetve mi , mint szinte minden évben az Apollonnal megyünk. Aki szintén velük ment, légyszi írja már meg, hogy mennyi volt a busz út!
Semmi bajunk nem volt a Christinával,apartmanok közül az a legjobb,most nem volt ott hely. Törülközőt ott is adnak, a háziak igen kedvesek,csak egy kicsit emelkedős a terep.Ami viszont előnyt jelent Valtosra való járásra.Fiataloknak meg sem kottyan ez a távolság. Árak összehasonlítával kapcsolatosan: Gyros ára nem változott 2EU, víz:1,80-1,85-ig változott, fagyi nem. Napernyőt láttam tavalyi áron is,de mi strandstátort vittünk.Gyümölcs drága (hazai még nem nagyon volt).Árak nyári szezonra biztosan emelkedni fognak. Borok árai is emelkedtek.Fakultatív programok az utazási irodáknál változó. Walter autóbuszos kirándulást szervezett Korfura,ami nagyon tetszett.Albánia érdekelt volna még bennünket, de magyar idegenvezetéssel még nem indult.
Köszi a tájékoztatást. Megnyugodtam.
Remélem megfogjuk találni, hogy hogyan kell lejutni a strandra.
A csemetéim már nem olyan kicsik (9;14) nem is miattuk aggódtam, hanem magam miatt aki egész nap csak ül a gép előtt (no nem szórakozásból).
Úgy értem Breki, hogy mind a férfiaknak, mind a nőknek a tengernél picit "megviselődik' a bőre a sós víztől, naptól, így nemtől függetlenül jól jönnek a testápolók, krémek..