De, el lehet jutni. Az első nap a Sithon Travel-es emberkék elmondják, hol a buszmegálló, ahol fel lehet szállni a buszra.
Gabesz20 írta:
Sziasztok!
Sartiról Neos Marmarasba busszal nem lehet eljutni?Minket is érdekelne majd a piac, de robogóval az elég nagy táv nem?
Biztos van valami tömegközlekedés ott a félszigeten.
Nekem is a mojito a kedvencem és ekkora csalódást..ami a leginkább bosszantott a koktéllal kapcsolatban, hogy nem cukor szirupot tett bele hanem kristály cukrot ami az alján fityegett és nem olvadt fel hiába kavargattam...na és emiatt keserű is volt..fújjj!
A másik meg ,hogy nagyon pici hely maga a kalóztanya semmi xtra úgy nézett ki mint egy udvarban kialakitott vmi , székek,knaapék van 2-3tv pár szgép ha netezni akarnál...nekem nem gyere be..
Tudsz jó koktélt inni máshol is csinálnak , az óvárosban is de nemtom megmondani mi a hely neve....
Mi is velük voltunk kint , ott a helyi iroda a Sithon travel minden magyar utazási irodának az a kinti kapcsolata.
Mondom, amit ők ígérnek,hogy kapsz kedvezményt ha felmutatod a sithonos kártyád arra ne számíts főleg a Relax-ba és az Ovelixbe....na de úgyis vannak annál jobb helyek
El is felejtettem írni, hogy több helyen árulnak házi Tzipuro-t ami nagyon finom (görög pálinka) nem ouzo ám , sokkal jobb .
A boltban is kapsz de az csak 44%-os a házi meg kb 70% mi a Cafe paps-ba vettünk 1,5L-rel hoztunk haza is eddig akárki ivott belőle csak lesett durván durva:)
Sassos is árul ilyet .
Lassan meglesz a méretezés aztán még ma nyomom fel mindet