Szia Ericsike, pénteken megkaptuk a tájékoztatót, meg biztosítást is kötöttünk. Már nagyon türlmetlenek vagyunk, ma alig tudtunk a munkára figyelni, mindig visszakalandoztunk a fórumokra, elolvastuk az indexen is az újabb infokat.
Szia! Na én is megkaptam az utasinfót befizettem a biztosítást .Csodálkozom hogy már 8,40-re már ott kell lenni az elõzõ tunus úgy tudom 11-kor indult. De mindeggy ott leszünk idõbe. Akkor hétfõn találkozunk heló
Andra | #31117 | 2007-06-13 08:08:58 | Válasz a #31070. hsz-ra
ericsike!
De jó neked, ti már mindjárt indultok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úúúúúgy irigyellek!!!
Szia Ericsike, valószínû, hogy az elsõ turnus esetében még nem volt sok utas kifelé, ezért minden megállásnál kevesebbet idõdtek, visszafelé meg egyáltalán nem volt utas, így mindegy volt, hogy mikor érkeznek ki. Azért remélem, hogy akadálymentesen odaérünk és kora délelõtt, azt sem bánom, ha még nem lehet elfoglalni a szállást.
Szia Ericsike! Örülök és izgulok is veletek mert biztosan nagyon jó lessz minden. Mostmár ezerrel lázban lehettek de érthetö.Mi még nem döntöttünk mert a szabadság még nem tisztázott dolog .Egyébként minden évben a tárgyhónapban döl el hová menjünk Kivánom hogy nagyon sok élménnyel térjetek haza habár meggyözödésem csalódni nem fogtok Úgy mennék én is vissza Pargára!!!!!!!!
Szia Nagyéva! Aranyos vagy hogy velünk izgulsz. Te már tudod miért izgulok volt benne részed.Remélen te is eljutsz valami hasonló helyre nyaralni mert ennyi jár az embernek a sok munka után. Mostmár biztos vagyok benne csakis jó lehet Parga mindenki csak áradozik róla.De már nemsokára én is megtapasztalom. Ha már tudni fogod hová mész nyaralni írd meg énis biztos veled fogok izgulni.
Épp nézelõdtem ezen a fórumon, és rájöttem, hogy mi is akkor megyünk és mi is a Vagiába. Olyan nagy a hallgatás errõl a szállásról... Persze, tuti szép lesz! Remélem
Szia modorka ! Mi is a vagiába fogunk lakni hétfõn indulunk. Ha letelik a nyaralásom ami remélem lassan fog eltelni akkor beszámolok nektek.
Andra | #31425 | 2007-06-15 10:37:09 | Válasz a #31413. hsz-ra
Kedves hamarosan utazók!
Nagyon-nagyon kellemes nyaralást, jó idõt, jó pihenést kívánok Nektek!!!!
Gyûjtsétek a sok infót, hogy majd mindenrõl beszámolhassatok nekünk!!!
Jó utat és vigyázzatok magatokra!
Várunk vissza benneteket!!
Sziasztok!