A verginai muzembol nincsenek kepek, mert tilos fotozni, egyet lottunk titokban, ugy latom, hogy lemaradt:O majd felrakom.eszmeletlen a muzeum es a fold alatt van, erdemes elmenni.
Vourvourou falujarol nem csinaltam, tokre elfelejtettem, de ugyis fent van street viewn.A tengerpartjaval kompenzalok:D
Lehet az kellett volna Titi!Kint kedden kezdodott ez.
Vittunk egy szilvapáleszt a tulajnak, o meg cipurot adott mindezt kozvetlenul erkezes utan, de csak egy kortyot ittam belole...fogalmam sincs, hogy mitol, de G. is szedul meg emelyeg, mint en:/
A fotóalbumok között tényleg ott van, csak azt nem szoktam rendszeresen nézni. Sok olvtársnál van a neve mellett egy kis ikon, ha van leírása, vagy fotóalbuma, onnan hiányoltam.
Sajna az érzékenyebb gyomrúaknál megesik egy kis csapvíztől, vagy abból készült jégkockánál is a gyomor kinlódás. Megelőzésképp felnőtteknek pálesz, gyerekeknek kóla (ez a háziorvosom módszere), persze csak terápiás mennyiségben! Mármint a kóla...
Köszönöm, most már jól vagyok szerintem:)
Valószinű, hogy nekünk is kajától volt, csak nem tudom, hogy mitöl...de mindegy is, a nyaralás azért baromi jó volt:))
A vendéglátós jégkockával az a baj, hogy a gép a normál vízcsapra van kötve. Hiába nem iszol csapvizet, így bekerülhet minden baci. Nyilván iható a víz, csak a turisták szervezete más bacikoktélhoz van hozzászokva otthon, mint a nyaralóhelyen. Akinek erre érzékeny a gyomra kaphat némi hasfájást és egyebeket. Na ezért kell a pálesz!