Mi krétán voltunk az IBUSZ-al 2007-ben és meg voltunk velük elégedve. A krétai idegenvezető meg egyenesen fantasztikus.
2005-ben pedig Paralian voltunk velük, nagyon olcsón tudtunk menni, de ők a Németh travellel utaztatnak(buszos utakra értem) és ott a szervezés nem valami jó, de a Neckermann is velük intézi (Németh Travel ) a buszos utaikat.
Érdekelne a véleményetek Ibusz utakkal kapcsolatban.
Nemrég jelent meg az új görög katalógusuk. Soha nem utaztunk még velük. De a pld. a TUI áraitól fényévekkel olcsóbbak.
Válaszoltam priviben is, de itt is megírom, hogy nem kaptam tőled pü-t.
Szia
Bottakati
Zeusz lánya | #90590 | 2009-02-18 22:11:01 | Válasz a #90584. hsz-ra
Sziasztok!
2008-ban Athénból mentek komppal. Athénig busszal utaztak a Lesboszra tartók. Én is csodálkozva néztem , itt biztos valami (el)tévedés van, de nem! Mi Pargára utaztunk, tizenegynéhány magyar vendég Thessaloniki körgyürünél átszálltunk egy másik buszra, a többi 50 utas pedig ezerrel húzott tovább, hogy elérjék a kompot. Ez bizony igen hosszú utazás. Talán az idén már lerövidül az út (északi kikötő!). Javaslom, kérdezzetek rá!
Szia. Én csak ajánlani tudom hogy irodán keresztűl foglalj,helyben nehéz klimás szállást találni és nyáron elengedhetetlen a nagy meleg miatt. Mi már januárban lefoglaljuk igy kitudom választani a megfelelött.
Sziasztok!
Minden nagyobb iroda idei katalógusa fent van már a neten
Nyomtatott még nem mindenhova ért el
...remélem sokan örültök a hírnek!
...nem is olyan vészesek az árak,bár célszerű "előfoglalni"
Üdv Mindenkinek és jó böngészést
Macsosz
Arra gondoltam megosztom veletek, hogy kézzel fogható közelségbe került ez a katalógus is, talán így könnyebb a választás.
Minden szépet és jót kívánok, teljesüljön mindenki álma és lássuk idén is a TENGERT Hellas földjén.
Ó azok a naplementék... Luppy