És nyugi Orsi, kiba...tt szép helyre mész, persze nem Nidri lesz a csúcs, hanem a sokat emlegetett partok, többnyire a sziget túloldalán.
A Sun Rise egyébként legalább másfél km, ahogy Maci is írta
Orsi!
Én a lustaságom miatt, meg mert szeretem este a (nem túl közeli) nyüzsit, inkább a Filiot választanám. Úgyis olyan kevés időt tölt az ember az apartmanban. Ha van hol aludni, és zuhanyozni, akkor már annyira rossz dolgotok nem lehet. Most már úgyis tudod mire számíthatsz. Csak pozitívan!
A dumcsiba még írok az én hűtőtáskás tapasztalataimról, csak itt már nem akarom "sokkolni" a fiúkat, és a többi Lefkadást sem ez érdekli valószínüleg.
Valoszinuleg ha mi fizetnenk az egesz nyaralast, akkor mi sem vinnek itthonrol semmit. De a szuleink keszitik elo illetve veszik meg amit viszunk, hogy ne koltsunk arra az osszes zsebpenzunket. 3-4 napra viszunk kajat, tobbit ott vasaroljuk. Nem gondolom, hogy ebben barmi rossz lenne, mi igy szoktuk meg.
Sziasztok! Annyi jót írtatok Pajáról, a helyi idegenvezetőről, de nem találtam meg hogy hol lehet megtalálni az irodáját? Mi a neve? Mi magánszervezésben megyünk a szigetre, jó lenne ha nem kellene keresgetni. Az e-mail címét és a telefon számát megtaláltam, csak a helyi irodát nem. Köszi
[img]Sziasztok!
Vasárnap megérkeztem Lefkadáról!Sokfelé jártunk már Európában de a család a legszebb nyaralásnak mondta(velem együtt)Köszönetet szeretnék mondani a sok információért amit itt olvastam!Külön köszönet fordkasanyának a önzetlen segítségért és szállás lebeszélésért!Most én is próbálok friss infót a mostanába indulóknak.
Pályadíjak:én Hercegszántónál léptem be
Szerbia:
-Subotica -Novi Sad 330 szerb dinár
-Novi Sad -Belgrád 240
-Belgrád-Nis 730
-Nis -Leskovac 190
Mind OTP Visa kártyával fizetve
Macedónia:
-50-60-50 dénár
Papír 10 E az első kapúnál,5E vissza a többi dénár,nem tudom jól adott e
visszafelé még kellett 30 dénár így azt kártyával fizettem
Görögország:
2,4E-2,4E-1,2E és 3E az alagut
Üzemanyag Macedónia:diesel 67
benzin78,5
Görög diesel 1,385-1,4
benzin 1,69-1,73
A pályákon gyér volt a forgalom,rendőr kevés.A szerb utolsó 20km rész
60-as táblákkal, találni kell egy gyors autót és utánna,ha elől mentem
nagyon figyeltem a táblákat.Autóval Kathismán voltunk többször,a parkolásért nem kell fizetni csak ha árnyékos alá állsz.A nyugati alsó strandok hajóval 15E/fő.Dessimi kemping motorcsónak bérlés 09-18óra
50E+benzin(nekem 70E volt)A pita 2E,mithos 1,2E.
A sziget gyönyörű Kérdésekre szívesen válaszolok ha tudok.
Mi már csak irigykedünk mert már lassan 1 hónapja megjöttünk Nidri-ből....mindenkinek élményekben gazdag nagyon jó nyaralást kívánok!
ui:jöhetnek majd a beszámolók meg a képek: már azokból tudok csak jövő évig feltöltődni,,,,Ti nem így vagytok vele?
Éppen ezért megyünk mindig szeptember végén nyaralni. Addig is abból szemezgetek amit ti (akik már voltatok) feltöltetek. Aztán szeptemberben jöhet a tél előtti feltöltődés.