Persze ott, az autóúton. Nem volt az sok, lefelé meg se kottyant, csak felfelé ha még tűzött a nap.. Én is kerestem mindig az egérutakat, de nem nagyon találtam..
Pl. ahogy lejössze ezen az autó úton a Valtosra, még a tavernák fölött, úgy hiányoltam volna valami lépcsőt keresztbe.. de nem volt :S
Na jó, ehhez hozzá kell szokni, felvenni a lassú ritmust, hogy nem kelsietni sehová..
Jah, bocsi, nem ara válaszoltam amit kérdeztél.
A Vatosról, az autóúton. Többnyire ott strandoltunk, de voltunk környező strandokon is.
Viszont ami kimaradt, az a Sarkiniko (jól írtam?)
Ide mindenképp el szeretnék menni legközelebb.
Vizitaxi a Valtosról jár oda??
Sok a kérdésem
Rájöttem, még rengeteg kimerítenivaló lenne Pargán
Szerintem jár oda vizitaxi illetve pl Ali Pasa várától induló úton is megközelíthető,
de csak terepjáróval vagy gyalog, kocsival inkább a másik oldalról ajánlott.
Én ezeket mind kihagytam, szval már rég rájöttem mennyi mindent lehetne még megnézni
Nem tudok görögül, szóval nem tudom mi van odaírva, de bal oldalon vannak számok, mindegyik órához van egy kép, tehát pl este meg tudod nézni h reggel hogy nézett ki... És ma reggel még nem volt jó a webkamera, tehát a reggeli képek még 9-éről vannak...
Szép reggelt!
Mi is a gyors odaérés hívei vagyunk,nem igazán vonz az út közbeni sok kávézás,szeretünk mihamarabb célt érni De ízlések és pofonok.
Azért remélem nálunk 2 nap múlva ugyanolyan ügyes és gyors sofőrök lesznek,mint Asteriéknél az első turnusban
Napfény
Ne szidjuk az idegenvezetőt, mivel teljesen természetes hogy arra kéri a soföröket hogy később érjenek oda!!! Ez ugyan rossz az érkezőknek, de jó a hazaindulóknak. Szerintem inkább a hazaindulóknak kedvezzünk, mivel szegényeknek véget ér az arany élet, míg aki éppen érkezik az még csak "most csap bele a lecsóba".
Szia!
Szerintem Asteri nem az idegenvezetőt szidja,csak a tapasztalatait osztja meg velünk,akik még csak most fogunk odautazni. A hazaindulóknak annyiban ugyancsak hátrány,ha később ér ki a busz,hogy a sofőröknek van kötelező pihenés,s bár a csomagjaikat lehet hogy megengedik bepakolni (van hogy ezt sem lehet),de biztosan várni kell a hazaindulásra,ami így ugyancsak tolódik.
Szép napot mindenkinek!