Nyakig benne vagyunk az út megtervezésében, csak az athéni/görög helyzetről szóló hírek nyugtalanítanak nagyon... Mi júl 4-én utazunk és elvileg pont akkor derül majd ki, hogy kap-e Görögország segítséget vagy sem ha minden igaz.
Én tavaly szeptemberben voltam Tolóban, hááát, az az igazság, hogy azóta is visszahúz oda a szívem, így ezt a fórumot is a mai napig gyakran olvasgatom.
Sokat segítettek nekünk a fórumozók abban, hogy minél jobban meg tudjuk szervezni a mi kis álomnyaralásunkat, ezért én is nagyon szívesen állok rendelkezésére bárkinek bármiben. Például a Manolis apartmanról, ahol megszálltunk, nincs túl sok információ eddig fent, így ha valaki oda megy, annak szívesen számolok be. Mi is voltunk Hydrán, Napflioban, Athénben - egyénileg, tömegközlekedéssel!
Szia melus16. Én is láttam, hogy gond van. Megpróbálom most idemásolni, bár lehet, hogy így sem stimmel majd!? Nem tudom mi lehet a gond? Vagy a nevem alatti fotóalbumaimban megtalálod! Próbáld meg mindkét helyen.
Gyönyörű helyeken jártunk, majd tervezek beszámolót is, de egyenlőre még nincs időm. Azért igyekszem minél hamarabb bepótolni. Köszi az érdeklődésedet.
Szia werz, igen önállóan mennénk Athénba, és Hydrára is. szeretnék autót bérelni és kicsit csavarogni, de majd meglátjuk. improvizálunk, ahogy a helyzet hozza, de ez a terv mindenesetre.
Először is minden jót kívánok szülinapod alkalmából!
A link működik, néhány pillantást már vetettem a képekre, de egyesével fogom kigyönyörködni magam bennük, mihelyst lesz rá időm.
Már nagyon vágyódom, igaziban is látni ezeket a helyeket!
Izgalommal várom a beszámolót is, nyár végéig, mire eljön a mi időnk biztos elkészülsz vele
Tudsz segíteni a Polydor nevű apartman elhelyezkedését illetően. Szeptemberben megyek és állítólag emelkedőn van, messze van a tengertől és a központtól?
Én tavaly szeptemberben voltam Tolóban, hááát, az az igazság, hogy azóta is visszahúz oda a szívem, így ezt a fórumot is a mai napig gyakran olvasgatom.
Sokat segítettek nekünk a fórumozók abban, hogy minél jobban meg tudjuk szervezni a mi kis álomnyaralásunkat, ezért én is nagyon szívesen állok rendelkezésére bárkinek bármiben. Mi is voltunk Hydrán, Napflioban, Athénben - egyénileg, tömegközlekedéssel!
Szia Totomano!
Egyénileg Hydrát hogyan oldottátok meg?
Honnan, és mennyiért?
Köszi, ha válaszolsz!
Tudsz segíteni a Polydor nevű apartman elhelyezkedését illetően. Szeptemberben megyek és állítólag emelkedőn van, messze van a tengertől és a központtól?
Előre is nagyon köszönöm a segítséged!
Üdv,
Gabi
Szia a Polydor valoban emelkedon van, de itt Toloban semmi nincs igazan messze, a Polydortol is elerheto a part es a kozpont is egy rovid setaval. Udv.Agi
A Neda-vízesés nagyon jól hangzik, olvastam a blogodon is, hogy jártatok ott. Elmondanád, hogy hogyan lehet odajutni Toloból? Szivesen megkeresnénk mi is egy hét múlva .
A Hydrai út úgy látszik többünket is érdekelne, mivel mi is szeretnénk egész napra odamenni, és csak oda. Írnál bővebben róla, hogy Ti hogyan mentetek?