Katerinibe biztos el fogunk menni, mert ott még nem voltam. 2005-ben és 2003-ban már bejártam az összes fakultatív helyet, voltam busszal, quaddal és kocsival is az Olymposon, Enipeas szurdokban, az Olymposon több helyen is, ahova nem visz busz. Esetleg ide elviszem a fiam, mert klassz hely volt A hegy "tetején" volt két ló, akik annyira éhesek voltak, hogy mire észbe kaptam, addigra megették a papír szatyromat. Úgy sajnáltam őket..
A Meteoráknál is jártam, de oda nem viszem el a fiam (ráérünk későbbi években is) mert fél a szerpentines utakon, a magas helyeken.
Voltam akkor kocsival a Tempi völgyben is, az még érdekes lehet neki esetleg. Meg a környéket még felfedezzük, Platamon vára mindig is érdekelt. Azt gyerekkel is jó felfedezni.
Edcsa!
Jó sok helyen jártál már, de a legtöbbre érdemes visszamenni többször is, mert annyira szép. Lesz TV az apartmanban?
Igen készülünk már és nagyon izgulunk Már most alig tudtam aludni és még hol van a szombat déli indulás Ma még vásárolunk pár dolgot, holnap pakolunk és ha kihagytunk valamit, akkor még pénteken meg tudom venni. Ez a terv!
Nagyon jó, hogy kiálltál az igazadért és nem hagytad magad. Szerintem sokan rájuk hagyják, hogy biztos úgy van, ahogy mondják és ezzel az iroda sokat nyer.
Egyébként a pesti központban rákérdeztem, hogy mennyi a súlykorlát a repülőn az Ibuszosoknak, és a hölgy ezt írta: "Ha jól tudom a feladott poggyász súlya 23 kg / fő." Na most akkor ha ő is csak tippel, akkor ki tudja??? Mert elvileg a chartereken nem a légitársaságtól, hanem az utazási irodától függ. Na mindegy, nem mérgelődöm!
Gratulálok, Sarti nagyon szép hely, én imádtam
Azért én a biztonság kedvéért rákérdeznék, hogy szeptember 8-án csütörtökön, vagy szeptember 9-én pénteken indultok Vagy már tisztáztátok?
Valószínűleg az 9-e péntek lesz, mert mi is akkor megyünk, csak Paralia-ra. Irigyellek egy picit, mert én Sartit szerettem volna, de ettől függetlenül jól fogjuk érezni magunkat!
Szép napot!
Vickycsibe: Itt is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!
Akkor neked az út felér egy szülinapi ajándékkal
Most látom az adatlapodon, hogy te is könyvtáros vagy, képzeld, én is!Csak itt erre felénk nem tudok a szakmámban dolgozni, mert sajnos nincsen munka..
Edit: én is inkább szerettem volna menni Sartira, így most irigy vagyok..de csak kicsit, mert az apartmant viszont nem szerettem volna kifogni, mert nincsen benne se légkondi, se tv..De azért jó utat nektek!!!
Amúgy minden ibuszos busz 9-én pénteken indul, amit kaptál/kapsz papírokat azon rajta lesz, ne aggódj!
Először is Vickycsibe így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT:)
Mi is Sartit szerettük volna, annyira sok szépet írnak róla.9.e lesz tuti, mikor mondtam a lánynak h. 9.e péntek, akkor megnézte a naptárat és rájött h.9.e, átis írta a borítékon a dátumot(bár nem tudom, h. nem lehet tudni egy utazási irodában:))
Reméljük a klíma nélkül is elleszünk, majd sokat hűsölünk a tengerben:)a TV-re meg nem lesz szükségünk, így h. végre kettesben lehetünk;)
Mi PAraliat zártuk ki mert 4 éve már voltam ott, mindenkinek nagyon jó utat kívánok, és higyjétek el , ott is nagyonnagyon jól fogjátok magatokat érezni:)
Eddig úgy látom a fórumról csak mi kaptuk Sartit, vagy van még valakimás is szeptember 9-től?
Aki egyszer már járt Sartin, az nem akar többé máshova menni Annyira gyönyörű a sok szép sziklás partszakaszával meg a kisgyerekeseknek való homokossal, stb..tényleg minden megvan ott, ami Görögországban lényeges
Jó utat nektek is!
Igen, mi most mindketten Paraliát kaptuk..lehet, hogy azért mert írtunk az utazási irodának és érdeklődtünk az indulás helyéről hogy ne kelljen felutazni Budapestre
Nagyon szépen köszönöm!
Igen, holnap reggel indulunk kocsival Pestre, és 12.40-kor indul a repülő
Nektek is eljön hamar az indulás. Röpke két hét, észre sem veszed, hogy már a buszon ültök
A holnap indulóknak, jó utat és nagyon szép nyaralást kívánok:)
Edcs:mi Miskolcról indulunk, reggel 6:10-kor:Sna de ezért megéri felkelni,meg legalább alszok az úton:)
Ti nem tudjátok h. kb mikorra ér Sartira az Ibuszos busz?
Mert amikér én az irodában mondtam h. dél körül szerintem akkor bólogattak rá, de csak nem tart addig az út