Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 353 354 355 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Fazika | #190906 Üzenet | 2012-07-12 14:04:52 | Válasz a #190875. hsz-ra
Köszi, megnéztem. De úgy látom, csak min. 7 napra lehet bérelni itt/így autót. Létezik?
  Melus16 | #190910 Üzenet | 2012-07-12 14:28:48 | Válasz a #190906. hsz-ra Előzmény #190906
Fazika! icon_lol.gif
Nézd meg ezt:
http://www.ionianrentals.com/index.html

http://www.motorclubzante.gr/car-listing/

http://www.cosmosrentals.com/
A smart tényleg azt írja, hogy csak 7 nap, hát ilyet még nem hallottam. icon_sad.gif
  Bridzs | #191014 Üzenet | 2012-07-13 10:01:18 |
Sziasztok!
Jelentem, megjöttünk Zakyról! Hát ez valami csodás volt, kedden este érkeztünk haza, mindennap úgy ébredek, hogy ott akarok lenni! Életem egyik legjobb nyaralása volt! Béreltünk robogót és szinte az egész szigetet bejártuk, mindennap mentünk valahová. Ezek a gyönyörű beachek, exclusiv bárokkal( Banana beach, St. Nicolas ) és fullos panorámával, tényleg csoda ez a sziget. Én már jártam sok helyen Görögben, de Zante bámulatba ejtett. A görögök nagyon kedvesek és nincsen kosz és szemét, ahogy írták mások. Mi Laganasban voltunk a Vossosban a Blue Waves mellett. Béreltünk 2 x is motorcsónakot, hát valami fenomenális élmény volt, voltunk sziget körüli úton és Görög esten. Nem tudom, hogy lesz e időm beszámolót írni, úgyhogy kérdezzetek, ha tudok válaszolok.

Üdv.

Bridzs
  Dettix | #191021 Üzenet | 2012-07-13 11:04:48 |
Tud valaki válaszolni arra, hogy ez a beírás még igaz? Tényleg van ilyen buszos közlekedés a Banana Beach-re?

"Banana Beach... Itt említeném meg, hogy ide Laganasból van ingyenes buszjárat..Ez a busz Laganas főutcájáról indul onnan ahová a fővárosba is mennek a buszok! Könnyű megismerni, mivel az elejére ki van írva Banana Beach Free transzport.. Nagy barna emeletes busz az oldalán görög katonákkal.. Eltéveszteni sem lehet! Minden nap 11 órakkor indul egy emeletes busz.. Délután 4-kor jön vissza.. "
  Dettix | #191023 Üzenet | 2012-07-13 11:18:30 |
Szia Bridzs!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, és szép élményekkel jöttetek haza. Engem talán az árak érdekelnének, és mesélhetnél a sziget körüli útról is.

Köszi: Dettix
  Grail | #191040 Üzenet | 2012-07-13 14:29:35 | Válasz a #191014. hsz-ra Előzmény #191014
Kedves Bridzs! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Új vagyok a fórumon és mivel mi is Laganasra készülünk a Vossosba, így érdekelne, hogy milyen volt a szállás és milyenek az árak? És hogyha lesz időd egy hosszabb élménybeszámolót is szívesen vennék+ képeket icon_biggrin.gif

Üdv: Grail
  AniFeri | #191061 Üzenet | 2012-07-13 19:27:21 | Re:
grail írta:
Kedves Bridzs! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Új vagyok a fórumon és mivel mi is Laganasra készülünk a Vossosba, így érdekelne, hogy milyen volt a szállás és milyenek az árak? És hogyha lesz időd egy hosszabb élménybeszámolót is szívesen vennék+ képeket icon_biggrin.gif

Üdv: Grail

Szia Grail!

Mi is a Vossosba megyünk. Ti mikor indultok?
  Grail | #191068 Üzenet | 2012-07-13 20:23:25 | Válasz a #191061. hsz-ra Előzmény #191061
Kedves AniFeri!

Mi szeptember 11-től 25-ig leszünk, ha jól látom akkor ti még ott lesztek, mikor mi érkezünk icon_biggrin.gif
  Sancho.dl | #191075 Üzenet | 2012-07-13 20:43:12 | Válasz a #191014. hsz-ra Előzmény #191014
Szia Bridzs!

Nagyon egyszerű icon_smile.gif Mindenről tudni akarunk icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
  AniFeri | #191078 Üzenet | 2012-07-13 21:06:48 | Re:
grail írta:
Kedves AniFeri!

Mi szeptember 11-től 25-ig leszünk, ha jól látom akkor ti még ott lesztek, mikor mi érkezünk icon_biggrin.gif

Szia!
Igen, mi szeptember 7-től 14-ig leszünk itt, szóval gondolom találkozunk majd.
Dias Zeusszal mentek?
  Bridzs | #191105 Üzenet | 2012-07-14 09:39:06 |
Sziasztok!

Dettix! Én már sokszor voltam Görögben hajóúton, de a párom még egyszer sem, Ő most volt először Görögben, így ezért fizettünk be egy sziget körüli útra. Én már annyira nem élvezem ezt, de ettől függetlenül jó volt....3 x álltunk meg fürdeni ( Navagio öböl, Teknősbéka sziget és még 1 aminek a neve már feledésbe merült:-DDD ) és megnéztük Posseidon arcát is és persze kék barlangokat. Árat nem tudok mondani, mert mi egy helyi utazási irodában fizettünk be mindenre és béreltünk robogót, de képtelenség vissza osztani, hogy mi mennyibe került, mert a párom rengeteget alkudott, nagyon ügyes volt. Ti is csináljátok úgy, hogy egyenként alkudjatok a programokból és utána még a végösszegből is, ha több mindent szeretnétek. Jah és láttunk delfineket is, hárman voltak:-)
  Bridzs | #191107 Üzenet | 2012-07-14 09:50:44 |
A Navagio öböl gyönyörű volt, max. 1 órát töltöttük ott, fényképezés, fürdés és irány tovább. Én már nem először láttam ilyen színű tengert, de így is ámulatba estem...még ma is vágyom vissza nagyon erősen. Azt érzem most, mint mikor először jártam Görögbe a barátnőmmel és haza jöttünk, emlékszem végig pityeregtük az utat hazafelé, hát az első két napom itthon most is így telt:-( de boldog vagyok, hogy kint lehettem.
Béreltünk robogót...Én nem szeretnék senki lebeszélni az autóról vagy rábeszélni a motorra, de ez valami eszméletlen feeling volt robogóval körbe járni a szigetet, autóval közel sem ilyen:-) és egyáltalán nem veszélyes, itt a fórumon is sokan írják, hogy nem ajánlott robogóval, badarság az egész, 80 köbcentis mocival ketten mentünk mindenhol felment, és abszolút nem veszélyesek a szerpentines utak, én sokkal durvábbra számítottam. Úgyhogy azoknak üzenem, akik a robogón gondolkoznak, hogy nyugodtan béreljenek, csak ésszel közlekedjenek! A Quadot nem ajánlom ,mert csiga lassú és ugyebár már jövőhéttől özönleni fognak a túristák rengeteg kocsi, quad és robogó lesz az utakon, míg a mocival simán kikerülöd az autót, addig a quaddal be kell állnod a sorba és totojázhatsz az autósokkal együtt.
  Bridzs | #191109 Üzenet | 2012-07-14 09:55:43 |
Sancho!

Képzeld én egy teknőst sem láttam:-DDDDD szomoró, de így jöttem haza, viszont a mázlista párom, akinek ez már nem az első, úszott teknőssel, rögtön másnap, ahogy megérkeztünk a Cameo szigetnélicon_smile.gif))) Ha jól emlékszem a Blue Waves -ben lesz a szállásotok? Mert ha igen, az ott volt a Vossoss közelében, szinte a tengerparton....belülről nem láttam, de kívülről szép, szerintem mostanában festhették, nagyon frissnek látszódott.
  Bridzs | #191116 Üzenet | 2012-07-14 10:19:57 |
Grail!

Az apartam egy átlagos színvonalú szállás, távolabb a centertől ( pár perc séta ), ami azért pozitív, mert nem érzékelsz az éjszakai életből túl sokat, vagyis azt a rengeteg angol ittas fiatalt, akik egyenruhában csorda szerűen mozognak Laganas centerében:-D Van egy kis medencéje és minden szobához balkon tartozik, mi pont egy olyan szobát kaptunk ami tágasnak mondható, de a teraszán úgy beszorult a levegő, hogy néha napján katlanhoz hasonló volt.....ez augusztusban még durvább lehet. Figyelmeztetlek, hogy béreljetek széfet, napi 2 euro, mert nekünk eltűnt 50 euronk, gondolom a takarítók vitték el, pedig ez eddig még soha nem fordult velem elő Görögben, már hallottam mástól, hát most velem is megtörtént! közel van a tengerhez kb. 2-3 perc alatt lesétálsz. Mi 1 napot töltöttünk Laganas beachen, nagyon meleg volt a víz, szinte már kellemetlen, szerintem jövőhétre már tűzforró lesz, olyan lassan mélyülő, hogy pillanatok alatt felmelegszik a víz és igen sajnos teli van csipkedő halakkal, folyamatos mozgásban kell lenned, hogy ne támadjanak be. Mi is a Diassal voltunk, a helyi idegenvezető, Edina, egy fiatal csinos leányzó, de még csak 1 hónapja van ott, naon tapasztalatlan, de majd belejön....szóval Grail jó a szállás és Zakynthos is a zöldelő, színes növényzetével, a csodás panorámáival a helyi görögökkel, tényleg egy csoda volt:-)))
  Melus16 | #191120 Üzenet | 2012-07-14 10:56:10 |
Egy kis összefoglaló a strandokról azoknak akik még ezután mennek! icon_lol.gif

http://live-zakynthos.com/featured-story/best-beaches-zante.html
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 353 354 355 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu