Talán azért nézhetnek furcsán, ha tzatzikit rakatsz a "kajádba", mert az igazából a Görögöknél előételnek számít. Ez olyasmi lehet, mintha egy külföldi azt kérné tőled, hogy a "goulash" levesbe rakj egy kis pacalt....na ez azért erős túlzás, de ugye, hogy milyen furcsán hangzik?
A tzatziki joghurtos uborkasaláta,amit előételként is fogyasztanak. Sassoséknál minden szó nélkűl belerakták a gyrosba mustár,ketchup helyett, sokkal finomabb is.De a gulash isteni lehet pacallal,egyszer ki kéne probálni.Egyszer......
Főként tengeri állatkákra gondoltam. A kóbor cicákat már agyon szeretgettem A kecskéket is szeretem... olyan aranyosak Az ebekről én gyelőre nem tudok rosszat mondani, engem még nem bántottak, de nem tudom a Sarti beli kuttyok mennyire csípik a magyar hátsót
Az Ófalunál, a domb mögött le lehet menni a kiskikötőbe,oda,ahonnan a blue lagoon
hajókirándulás is indul. Na,ott vannak pici kis öblök hatalmas kavicsokkal.
Ott rengeteget vadásztak magyar fiatalok szigonnyal polipra,volt,aki fogott is.
Kint árulnak fillérekért ilyen halászó-vadászó felszereléseket.
Szóval nem fogtok unatkozni.
Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos infót Tényleg szeretnék találkozni kis állatkákkal. Majd meglátogatom én is az öblöket, esetleg egy robogós kirándulás alkalmából.
Mindenkinek nagyon jó nyaralást, aki a napokban indul, várlak én is titeket vissza! Amúgy ez nagyon fura, mert én nagyon várom az aug. végét, hogy menjek, de közben meg szeretném, ha nagyon lassan telne a nyár, mert utálom a telet !