Mikor elindultunk még csak Anthousa volt aztán mondtam menjünk fel és
a hátső rövidebbik úton mentünk nem ahol a kisvasút megy így persze rövidebb , de ilyen papucsban senkinek sem ajánlom.
Szia!
Mi is oda megyünk jul.19.-én . Astery és Boka sokat segített,amit itt is külön köszönök de ettől függetlenül beszéltem az Apollon irodával és kivertem a biztit. Péntekre várom az infót. Ha nem kapok onnan számomra kielégítő választ személyesen fogok bemenni,de azt nemteszik zsebre. Létezik fogyasztóvédelem is. Mi az ,hogy nem tudom helyileg hova utazom és csak egy vacak képet látok arról a helyről ahová egész évben készülök és pihenni szeretnék. Erre azt a választ kaptam a telefonba" majd az idegenvezető megmutatja". Véleményem szerint az utazási iroda van értünk, mert ha mi nem utazunk ők megszünnek létezni.
Breki!
Igen, igazad van! De jó lenne róla olvasni, hogy milyenek a szobák, hogy tényleg hol helyezkedik el pontosan, stb.Szóval, aki előttünk megy a Villa Maria-ba, kérem írjon róla!!! Igazából úgyis minden ott derül ki, mert kinek ez, kinek amaz tetszik, s jó, de mégis megnyugtató érzés lenne róla több képet is látni!S tapasztalatokat olvasni.
A lényeg pedig, hogy már csak 42 nap van!!!Napról-napra jobban vágyódom Görögország után. És most, hogy pénteken leállamvizsgáztam, már ez a teher sem nyomja a vállam, szóval vár minket Görögország!!!!! Aztán, hogy milyen is lesz a Villa Maria talán nem is a legfontosabb, csak lehessen aludni, meg tisztálkodni, a többi meg csak részletkérdés!!!
Mindannyian azt írtátok, hogy Parga felejthetetlen városka, reméljük augusztusban, ha hazajövünk mi is csak szép dolgokra fogunk emlékezni!
Igen, többen mennek a Villa Maria-ba és reménykedem, hogy megírják majd a tapasztalataikat!!
Bevásárlás ügyben igazából a pékség és super market a lényeg, az előbbi a reggeli miatt, utóbbi pedig gyümölcs, ásványvíz, sör, ouzo, joghurt miatt érdekes, hiszen főleg a vizet nem szeretnénk km-en át cipelni!!!